Cand se poate gratarul la copii?

Cand se poate gratarul la copii? | Autor: cristinutza

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor,

Cand ati incercat sa-i dati puiutului vostru putina carne de pui sau vita rumenita la gratar? Cum ati facut si cum au reactionat puisorii? Probabil la inceput foarte putin condimentata sau deloc...ce varsta avea copilul si daca a fost ok pentru el.

Multumesc,
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

mie mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau (7 luni) peste (cod , pastrav) rasol sau gratar (deocamdata pasate).

bubi

SANATATE MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

De la 7 luni jumate-opt!!!
I-a placut la nebunie.....ar fi mincat un piept de pui intreg!!!Cristina si Mihnea

PS Eu ii dadeam bucatele mici,presate un pic si era asa de comic,plimbindu-le pe la gingii si plescaind de placere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralusan spune:

Pe la opt luni eram la tara si-am facut pulpite de pui la gratarul din curte. A mers de-a busilea pana la vasul in care puneam pulpitele si nici nu stiu cand a inhatat unul si musca din el (dar avea deja 7 dintisori in gurita) cu toate ca bb-ica mea nu a fost o mancacioasa.
De atunci i-am facut destul de des puiut si peste la gratar...cand le scot pe farfurie le pun repede un pic de unt si un praf de sare... si "se bat turcii" la gurita ei! Cat despre condimente, se scrie in carti ca nu-s indicate bb-lor. Eu i-am pus de-abia dupa un an un pic de nucsoara si curry.
Numai bine,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza spune:

Va multumesc, fetita mea va avea un an cand vom ajunge la mare si ma gandeam daca pe langa mancarica congelata pe care mi-am propus sa o pun la pachet pot sa-i dau macar de gust putin gratarel special pentru ea.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Cam dupa 8 luni. Dar sa ai grija sa fie bine patrunsa. Eu am asteptat cam pana la un an (dar eu sunt un pic mai panicoasa. Acum ii fac ficatelul de pui la gratar cu ulei de masline. E singurul mod in care il accepta. Succes!

Mergi la inceput