Mamici de sept-oct 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Flavia Ramona nastere usoara, bebe sanatos si mancacios si recuperare rapida!!!!!!!!!!!!

37+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

sofimicDa uite ca am intrat in 40 de sapt , vineri as avea DPN si bebe nu vrea sa iasa.Cred ca ii place acolo.Cred ca ramin codasa

Aseara ma luase in schimb o melancolie si ma gindeam ca dupa ce va iesi bebe de acolo nu va mai fi niciodata doar a MEA, ceva de genul asta.

A mai intrat cineva in 40 de saptamini ?????

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna dimineata burtici si mamici!!!
La multi ani cu intarziere Hazul si Crsinemes!!!!
La multi ani Gripo!!!!!
Nastere usoara Flavia Ramona!!!!
Noi nu am mai intrat ieri..pt ca...am fost plimbate!!!!!!!!!Ura!!!!!!!Si inca 3 ore...sus,jos pe Copou!!!Am primit cu varf si indesat ce am cerut...am ajuns acasa rupta..acum nu mai vreau sa ma plimb macar o saptamana!!!
In alta ordine de idei tot nu am nascut...ma inscriu deja la categoria "cursa lunga"..degeaba plimbari si activitate multa in casa..lui bebe ii place in burtica...baiat destept(cred ca seamana cu mine)stie ca afara incep problemele..colici,foame,fundulet ud...
In schimb toata noaptea visez..ba ca am nascut,ba ca nu am lapte,ba ca plange copilul si nu am scutece..
Ce de-a pantofi aveti!!!!Eu am o pereche ratacita de adidasi,cativa pantofi,2-3 perechi de cizme si cam atat...a si slapi pt la mare..si nu mi-am mai cumparat nimic de...secole..cel putin in sarcina chiar ca nu mi-am luat nici de imbracat..
Ma duc sa mananc ceva ..nu stiu daca e de la vreme dar sunt asa de ametita!!!!Parca ar fi a doua zi dimineata dupa un chef...

39+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Servus fetelor
In primul rand vreau sa ma alatur si eu galeriei pentru Flavia-Ramona
Sa dea D-zeu sa ai o nastere usoara, fara probleme si un sanatos si mancacios

Eu nu mai inteleg cum se calculeaza lunile astea ...Citeam mai in spate ca saptamana 32 inseamna debutul lunii a 8-a, dar mai multi doctori, din orase diferite, mi-au spus ca de abia atunci incepe luna a 7-a... Nu stiu ce sa mai cred...

mini_me imi pare rau de problemele pe care le ai . Chiar inainte sa citesc ce ai postat tu, m-a sunat leliuta, tot o viitoare mamicuta de pe listuta noastra sa-mi spuna ca bb ei nu a mai crescut, ca lichidul este prea putin si ca bb sughita foarte, foarte mult, de vreo 4 ori pe zi in reprize de vreo 15 minute.
Oare este ceva grav? Ar trebui sa se panicheze?

Pupacesc toti bebelusii si toate burticutele

Mi-ka
www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=478145&ignore=1" target="_blank">bebelusul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique si lullabay, cred ca ma inscriu si eu in clubul mamicilor de cursa lunga. Nu am nici un fel de simptom cum ca as naste mai repede si multa lume cand imi vede burta, imi zice ca sigur nu nasc intr-o sapt. jumate si depasesc termenul. Si eu cred la fel... Sunt curioasa ce-o sa-mi spuna doctorita azi.

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lexi nici eu nu cred ca nasc, si din ce spuneam la inceput ca io nasc mai devreme acum ma gandesc ca depasesc termenul...joi ma duc la dr...
cum a fost ieri singurei?

Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare!
Flavia, nastere usoara si placuta....

Am si eu o intrebare: acum vreo saptamana, una dintre noi a spus ca a fost la biserica sa se spovedeasca si sa se impartaseasca....As vrea sa stiu daca trebuie sa postesc inainte si daca da, cate zile pentru a ma putea impartasi! Nefiind post nu stiu cum se porcedeaza. Ieri la sf slujbei l-am intrebat pe parinte, dar ce credeti? NU AM AUZIT PUR SI SIMPLU CE MI-A SPUS! Desi l-am intrebat de doua ori!!!!!!!!!! Ori am surzit eu, ori nu stiu ce se intampla! Am plecat de-a dreptul bulversata...Vedeam cum i se misca buzele, dar nu intelegeam nimic din ce spune, parca era in alta limba. Fiind multa lume care astepta la miruit nu mi-am permis sa mai insist, plus ca m-a socat faptul ca nu am inteles nimc - si il stiu bine pe preot, nu are nici un defect de vorbire!
Hai ca v-am lasat. La 13 am ora la dr - imi iau rez analizelor, imi iau trimiterea catre spital si fisa de condiu prenatal - si abia miercuri merg la ginecologul meu dragut, pe care nu l-am mai vazut de pe 26 iulie si mor de dorul lui....Azi se intoarce din concediu. URA!!!!!! Asta nu inseamna ca va si veni la nastere, dar e oricum o sansa in plus!!! Totul e ca si Maruca sa se nasca la o ora decenta, cand dl dr e pe acolo si n-are altceva mai bun (de fapt, mai grav) de facut! Cum o fi o fi, macar miercuri vad cum stam, cu colul, cu greutatea bebelinei, punem la punct ultimele detalii!
Pana atunci,
Nasteri usoare si bebei sanatosi!

Marina 37+ Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Anangel_lexi eu eram convinsa ca nasc la 37...dar uite m-am inselat..nici nu am sperat vreodata ca o sa apuc 39 de saptamani..din nou m-am inselat..eu merg miercuri la control dar sincer cred ca pana in 41 ma lasa asa .daca nu vine el..eu una nu m-as supara sa vina cand vrea...eu ma simt bine..dar ma gandesc cu groaza ca fiecare zi care trece inseamna ca se face si mai mare si o sa imi fie mie greu...
Uite saraca Mini_me isi face pr ca e bebele mic si eu plang ca e prea mare..
acum sincer eu nu ma incred prea mult in masuratorile echografice..fiecare echografist vede altceva iar marja de eroare este si de 200-300 grame..asa ca mini_me nu fi suparata..o sa fie bine.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mirabela tu ce mai faci? n-ai mai scris de 2 zile. sunteti bine?

Dar tu, Tasia?

Mi-Ka pai 32s=7 luni pline, debutul celei de-a 8-a. Daca o sarcina full term are 40 s...=>32s incepe luna a 8-a, 36s incepe a 9-a. Logic, nu?
Leliutzei numai dr e in masura sa ii spuna daca exista cu adevarat o probl pe baza diagnosticului echografic si a investigatiilor suplimentare(doppler)

Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Floricika foarte frumoasa camera...si mai ales mobila...a meritat sa stati dupa ei pana la 12 noaptea sambata..
Si mama ce dulap mare!!!!!!!!!!!!!!!!!Pai noi asa dulap avem pt hainele noastre :)))))))))
imi place tare mult covorul.. sa isi conduca masinutele pe strada!!!
Hi hi hai sa va spun un secret..e un mit cadeclanseaza nasterea...dupa multe saptamani iubitul meu sot a avut curaj...si uite-ma tot aici cu bebe in burtica..

39+

Mergi la inceput