PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
poliana spune:
Salutare fetelor! Eu va citesc cu sfintenie dar de scris am scris f rar.Bebele meu e bine in general. Avem 6 saptamani si 5 kg(ne-am nascut cu 3 jumate), mancam si la san si lapte praf, ne place baita la nebunie,radem si uneori gangurim. Am si eu o problema mare care pare fara sfarsit. Are nasucul infundat, fornaie in continuu de vreo 10 zile. Am incercat toate picaturile din lume. Cu pompita nu merge. Se agita rau de tot si am reusit sa ii dau sangele la nasuc. M-a durut sufletul si am zis ca nu ii mai bag chestia aia in nasuc. Am vazut ca mai multe dintre voi aveti aceasta problema. E normal sa il tina asa de mult? Mai trec mucisorii astia? Doarme agitat si se treste des din cauza lor. Nu stiu ce sa mai fac. Dati-mi si voi un sfat pleasee.
MADYN spune:
poliana eu ii pun in nasuc de citeva ori pe zi cite o picatura de ser fiziologic, care inmoaie mucisorii si in final ii da afara. Sau ii tin gura inchisa, ii acopar o nara si ii pun ser in cealalta si tot asa. Dar atentie trebuie tinut capsorul pe o parte, nu drept ca sa nu inghita mucozitatile.
Se cam enerveaza el ... dar ii trece
.
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
larissa_79 spune:
M-am intors dupa 2 saptamani de la Botosani!
Suntem bine..Alexia e acum crestina...ne-am distrat de minune la botez si revin mai tarziu cu mai multe detalii ca acum o sa fac nani!
Mi-a fost dor de voi toate!
Va imbratisez!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
amiss_zip spune:
SAlutari fetelor !
Consi e foarte bine ca a facut acea punguta la vaccin. Inseamna ca a reactionat la vaccin ceea ce e super. La Petra s-a spart de la sine , nici nu mi-am dat seama. Nu am pus nimic ci l-am lasat sa se usuce. S-a intamplat povestea asta de vreo 4 ori. Acum e pe terminate.
Poliana daca folosesti prea des pompita sau betisor ii stimulezi din ce in ce mai mult flora mucoasa si va avea din ce in ce mai multi mucisori. Nu ii mai baga nimic in nas in afara de cateva picaturi de ser si o intorci pe burta sa elimine mucisorii si atat. Daca seara nu poate dormi de nas infundat varsa pe o batista o fiola de KARVOL de la farmacie. Sunt fiole cu uleiuri naturale pt desfundat nasul la bebelusi. Pui apoi batista in apropierea patutului. Eu am pus-o pe marginea patutului si i s-a desfundat nasu' intr-o clipa si in plus am avut si noi doi nasurile ok toata ziua
Si miroase asa frumos in casa 
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
SimonaU spune:
Miti, mersi mult de amanunte, dar nu ne prea regasim in descrierea ta. Adica, a mea pitica papa la san, si nu adoarme aproape niciodata la san. Trage puternic vreo 2-5 minute, de ii simt jetul de lapte cum ajunge in stomac (daca tin mana pe burtica), dupa care se desprinde de la san si de atunci incepe sa se enerveze daca o mai pun la san. Dupa ce papa ragaie f usor. Si la fel a facut si cand i-am dat din biberon, adica a papat cat a vrut ea dupa care se enerva cand ii bagam biberonul in gurita. Si asta se combina cu faptul ca nu creste bine.
bibi spune:
Am revenit si noi in Bucuresti dupa o absenta de 2 saptamani, timp in care am colindat prin Breaza si la Fundatica.
Trebuie neaparat sa citesc ultimele pagini de la Odisee si primul capitol de la club si apoi o sa vorbim mai des.
ralu80 spune:
Simona ai descris-o pe maimutica mea, si ea face exact la fel, mananca foarte mult la inceput cam 5 min si dupa ce lasa sanul se supara rau daca incerc sa-l bag in gurita, face niste crize de zici ca are colici. Azi vreau sa o sun pe doctora sa vad ce se intampla, ca nu facea asa inainte. In greutate mai ia dar mai putin ca inainte...azi m-am speriat ca arata cantarul mai putin ca data trecuta , dar nu statea ea linistita si din cauza asta.
Raluca mami de super printesa Riana(2 iulie 2006)
Muuh spune:
Am intrat sa va propun sa organizam o INTALNIRE. Ce ziceti de weekend-ul care vine? Sambata sau duminica, supunem la vot. Locatia: Herestrau, va rog sa faceti alte propuneri daca nu vi se pare ok. Pentru ora va propun asa, scrie-ti voi cam cand va faceti plimbarile si vom incerca, in functie de majoritate sa stabilim si o ora.
Miruna +
Alexei
Poze
Consi spune:
amiss_zip ai avut dreptate cu vaccinul. Deci fetelor daca bb-le face puroi la vaccin sa-l lasati sa treaca de la sine. mie mi-a zis ca nu am facut prea bine ca am dat cu gentamicina. mi-a zis ca nu trebuia sa dau cu nimic. acum asta e...
Consi si Luca meu
http://b1.lilypie.com/4mWVp3.png
http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos
codritu spune:
Simo, Ralu asa facea si Petra mea manca 2-3 minute si gata, plangea daca vroiam sa-i mai dau, dar a luat in greutate. Acum de sambata nu stiu ce are ca nu mai vrea sa ia sanul deloc, plange cu el in gura si nu vrea sa manance, in schimb isi sunge pumnii, deci ii e foame. Am ajuns sa o alaptez doar cand doarme. Eu am fost cu ea la medic ca nu stiam ce are si mi-a zis ca nu are nimic, dar nu stia sa-mi spuna de ce refuza sa manance. Acum nu a mai luat nici in greutate. A mai patit cineva asa ceva ca eu sunt terminata?
Tudorel