PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 25
irinaghita spune:
Salutare piersicutze!
Sunt o ciresica de mai iunie, dar am un nepotel care s-ar incadra la piersicutele voastre si as vrea sa va intreb ceva: cat mananca bebeii vostri la o masa sau pe o zi intreaga la aproape 2 luni (luni face 2 luni)? Vlad al nostru este tare mancacios, dar vrem sa auzim si alte mamici ce zic despre cat mananca bebeii lor.. Va multumesc pentru raspunsuri, ca suntem un pic cam ingrijorate...
Va pupicesc si toate cele bune pentru piersicutele voastre!
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10
anasia spune:
ralukutza, cred ca se poate si dulce, eu n-am mancat ca n-am putut, am mancat in primele zile mai mult ciorba strecurata; ideea e sa nu te balonezi de la ce mananci;
ma termina bebita mea, trebuie sa stau tot timpul cu ea,eventual in brate; sau la titi, nici sa mananc nu pot ca lumea, de dormit nu mai zic, altfel urla de-abinelea;
fetelor, voua va curg sanii? eu m-am saturat, sa stau cu sutien tot timpul si tampoane, ma dor sfarcurile, iar cand stau fara, trebuie sa stau topless, altfel ma fac de comanda; si doar alaptez;
LA MULTI ANI, SABANA!
LA MULTI ANI, BEBEII CARE AU FACUT AZI 1 LUNA!
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
bebe
crissa71 spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!!!
LA MULTI ANI SABANA!!
LA MULTI ANI TUTUROR!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
angelli spune:
Hello mamici bine v-am regasit, nu am avut net.
Noi suntem bine relativ, bebele meu traieste dupa ora australiei, ziua doarme mult, noaptea party, se plimba cu tata sau mama mobilul si are o pasiune pentru becurile din casa, la intuneric plinge.Si am probleme cu alaptatul nu stiu niciodata cit sa-i dau, papa si biberon apoi vomita de imi uda hainele. De oprit nu se opreste niciodata, rar adoarme ca sa stiu ca e satul.Noaptea dupa ultima masa de la 22.00 face circ pina la ora 1 chiar 3.Asa ca nu prea am program.Daca ii dau numai biberon, vomita mai putin.In patut nu ii place daca il pun acolo, parca il pedepsesc.
Chiar, cum e cu shoppingul pe net? Eu am cumparat odata un DVD cu gimnastica pentru gravide din State, nu am platit decit pretul, fara alte taxe dar au trebuit sa-l trimita de doua ori, unul s-a pierdut pe drum.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png
yanis spune:
Buna fetele
Eu v-am citit,dar cand sa ma apuc sa scriu se intampla cate ceva de nu am mai scris.
Am si eu o intrebare:daca Ianisu meu mi-a luat intr-o luna 1.600 grame,numai cu praf(ca san nu am mai avut din a2a saptamana),e vreo problema??Ca v-am citit cat au luat puii vostri intr-o luna si mi se pare ca al meu a luat prea mult.E adevarat ca mananca din 3 in 3 ore si 120 ml,si am mai incercat sa-l pacalesc sa nu-i mai dau la 3 ore,ci la 4 dar nu-i chip,e ceas elvetian.Si inca ceva,al meu mananca non-stop inclusiv noaptea.
Pe 6 septembrie(cand a implinit o luna)avea 48oo grame,si l-am luat din spital cu 3200 grame.
CRISTINA
si
IANIS-VLADUT
chiara.2005 spune:
Yanis, Andrei al meu a luat 1700 g intr-o luna. Am iesit din spital cu 3020g si la o luna avea 4700g si asta in conditiile in care mananca doar de la san. medicul a spus ca nu e nici o problema ca doar in primele 4 luni cresc asa mai mult...singura problema ar fi dupa spusele lui ca in curand imi va rupe spatele ![]()
Chiara
larissa_79 spune:
La multi ani Sabana! Multi si buni alaturi de cei dragi!
Am vazut pozele cu Alexandra...de la botez..e minunata si tu arati foarte bine!
avmaria, acu' ma pun pe vizionat poze....poate ai pus tu si altadata...dar eu seara am program de vizionat poze si ma tot uit la semnaturile voastre dupa link-uri...si tot sper io sa fi pus noutati....tare mi-s dragi toti....
Multumim de apreciere...artista nu stiu daca o fac..sper doar sa fie la fel de desteapta si cuminte pe cat e de frumoasa. 
cristina_ioana, disparusi? Unde esti draguta de nu ne mai zici si noua 2 vorbe? Ai scris tu 2 randuri..dar asteptam mai mult...cum a fost la petrecere...ce mai faci?
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
map spune:
Iulenca eu daca ma mulg la fiecare trei ore cat de des vrea bebe sa pape nu scot 120 odata, trebuie sa adun de la mai multe mulsuri si de aceea nu reusesc sa-i acopar toate mesele pe zi. Am avut ceva zile cand el papa mai putin si reuseam sa-i acopar 90% din ce papa el dar acum nevoile lui s-au marit iar productia a stagnat. Maine face 4 saptamani si dupa cate am citit eu de la 5 nevoile lui cresc si mai tare. As prefera si eu sa suga pentru a pierd ore in sir la porcaria aia de pompa si de vre-o doua zile ma dor si saniica naiba de la pompa aia, dureaza cate jumate de ora sa scot cate 50 de ml uneri. Cand eram in spital era o tipa care scotea in 5 minute doua sticlute de 150 de ml, ala numesc eu muls si de aceea la mine ii spun stors ca adun cu picatura cu picatura![]()
Monica si bebe Robert
andreea25 spune:
quote:da 3 statii.eu ma duk in parc cu carutu' cand e sotul acasa ca e cam greu de ridicat si am si multe scari.cand nu e el las carutul la mama care sta cateva blocuri de mine si ma plimb cam 1 ora pe colentina pana la biserica sf dumitru.e cam poluare dar asta e.
Originally posted by dariana
Andreea, am fost si eu in Plumbuita dar numai o data ca am fost cu sotu' cu masina. Acum ca e mai maricel cred ca putem veni si pe jos, il iau in port-bb. Cate statii sunt, parca vreo 3, nu?
asa ca dc vrei sa ne intalnim in parc vb pe PM.pupici
andreea25 +ariana-irinahttp://photos.yahoo.com/andreeadm2511
map spune:
Sabana la Multi ani mult, multa sanatate!
avemaria hehe, eu cand m-am muls prima data am scos cam 5 ml de la ambii sani
(eram bucuroasa macar ca a iesit ceva ca moasa de la spital spusase ca poate nu scot nimic) bine era colostru dar oricum, cand vedeam cat scot cele din jur la spital nici nu ma mai uitam in jur. Si eu mai am cateva zile si fac o luna de cand am activitatea asta, sambata se fac 4 saptamani de cand am inceput cu activitatea asta. cat despre un san sau doi sani asta clar ca trebuie mutilati bine ambii sani sa iasa ceva mai mult ca de la unul singur as putea sa-mi iau gandul. La spital ni s-a dat o schema de muls: 7 min,7 min, 5 min ,5 min , 3min, 3 min, daca aplic schema asta merg pe 50 la o mulsoare. Mai acum cateva ore l-am pus pe bebe iar la san, la inceput a stat un pic, cred ca la inceput vine ceva si apoi incepe sa urle rau, nu stiu ce sa zic, ori nu mai vine, ori vine mult prea greu si ii este lui greu. Apoi am reusit sa-l pun iar la san si clar a adormit de taiai lemne pe el. Cei sigur este ca el este un lenes, mi-a stat si 15 minute cu un biberon in gurita si atat tot tragea din el si cand m-am uitat cat a papat nu papase nimic. Asa ca si cu sanul uneori zic ca trage dar nu mai pot fi sigura. Oricum nu ma mai stesaza ideea ca trebuie sa pape lapte praf, la inceput ma simteam foarte vinovata. Si soacra mea a fost ca mine, se pare ca seman cu soacra si nu cu mama ca pe mine mama m-a alaptat pana la un an si doua luni
Au crescut atatia copii cu formula va creste si al meu.
Bebele meu a dormit azi toata ziua, face ce face si iar adoarme. Cand se trezeste plange uneori si ma gandesc ce are, are ca vrea sa fie plimbat, cand il plimbi este cel mai fericit
Azi a avut numai dimineata chef de stat in patut sa vb cu niste jucarii din jur. Acum cred ca merg sa-l trezesc sa-l mai tin de vorba ca la noapte vad eu pe naiba. Trebuie sa iesim si afara si iar doarme de rupe acolo.
Monica si bebe Robert