PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
greiere spune:
Citesc ce ziceti de bebei si imi dau seama cat sunt de norocoasa. Bebele meu doar primnele saptamani se mai trezea pe la unu lau pe la trei noaptea, dar acum programul e pentru seara de laptic pe la 20 apoi o plimbare de o ora si baita cand ne intoarcem acasa apoi laptic si somn pana dimineata la 5 sau 6, urmeaza somnic pana la 9 sau 10 apoi pana la 12 sau 13 apoi distractie: pana seara poate plange dupa papa si dupa o ora jumate dar ii dau (si ii dau numai san)daca vad ca nu merge cu muzica si dans :)) si dupa ce e ea satula de laptic si de tinut in brate mai sta si cumintica in pat si chiar adoarme. Si mie mi-e mila de ea cand o aud plangand. La inceput o lasam sa mai planga pana ii dadeam laptic, apoi am tot citit ca e bine sa raspunzi rapid la solicitarilele bebelului si doar ii schimb pampersil si ii dau repede laptic. Cand insa vad ca intinde coarda si vrea doar sa stea la tatica sa suga de placere... o las in pat sa se miorlaie si de obicei tace in vreo 10 minute. Imi fac si eu probleme... ca e prea cuminte. Mie asa mi se pare prea cuminte, pentru ca craone de foame sau de afectiune, i le ofer si... se linisteste. Am momente multe de liber cand pot sa fac o multime de lucruri in casa.
shati
greiere spune:
Noua ne va aduce cineva din Germania un bouncer cu 4 mil care aici ar costa mult mai mult, am gasit acelasi bouncer la 80 $ pe net dar chiar imi este frica sa fac comenzi online, sa folosesc cardul... Voi ati cumparat ceva de pe net vreodata?
http://store.babycenter.com/product/gear/activity_equipment/swings_jumpers/8540?stage=all
Fetele din Canada sau SUA, puteti spune cat costa trimiterea unui pachet de acolo in Romania?
shati
Sabana spune:
quote:
Originally posted by greiere
Noua ne va aduce cineva din Germania un bouncer cu 4 mil care aici ar costa mult mai mult, am gasit acelasi bouncer la 80 $ pe net dar chiar imi este frica sa fac comenzi online, sa folosesc cardul... Voi ati cumparat ceva de pe net vreodata?
http://store.babycenter.com/product/gear/activity_equipment/swings_jumpers/8540?stage=all
Fetele din Canada sau SUA, puteti spune cat costa trimiterea unui pachet de acolo in Romania?
shati
eu am comandat din germania, dar am platiti prin transfer. asa am vrut eu. astept sa soseasca, se pare ca voi mai plati 3% vama si TVA. Nu stiu si eu sunt curioasa
Sabina +
Alexandra + tata Silviuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
codritu spune:
Stefania, scopul meu e sa ajung la 55kg si mai am mult pana acolo, asa ca pana una alta eu te invidiez.![]()
Mikiion, si la mine un san e mai sensibil si curge mai tare si mai mult si atunci il scoate si se termina tot efortul meu de a o pune la san. Scot si eu cu pompa pana la primul "letdown" cum zic ei, dar la urmatorul tot se enerveaza cateodata si in somn. Nu stiu cum sa o hranesc, in ultima saptamana de cand e in greva nu a mai luat in greutate. Medicul mi-a zis sa o urmaresc sa nu se deshidradeze, adica pipi si saliva. Felicitari pentru botez, noi il vom face in octombrie, dar tot asa fara mare stres.
Amabella, eu am lapte ca trebuie sa pompez din cauza ca ea nu mananca, asa ca aici e problema, nu stiu de ce nu vrea sa ia sanul, ce nu ii mai place. De mancat nu stiu sa fi mancat ceva diferit.
Simona, te inteleg ca nu stii ce sa faci ca sunt in aceeasi situatie, imi vine sa plang cand o vad ca nu vrea sa manance.Eu am pus laptele in pungi de stocat laptele de la Gerber care se inchid cu ziploc, poate sunt si in tara, daca nu sunt sigur de la Avent.
Cinta, mercic, am sa caut subiectul de aici. Am mai citit pe internet de greva bb-ilor, sa vad ce s-a discutat si aici.
Mada, nu te stresa toti bb-i au probleme sa focalizeze obiectele si se uita crucis, dar se rezolva cu varsta.
Tudorel
millikiki spune:
Buna fetelor am mai intat si eu sa va salut intru mai greu pentru ca noi inca suntem in perioada aia cu colicuti si suntem foarte capricioase acum dar de citi v-am citit aproape zilnic,dar lasa ca trece si perioada asta,asa m-am plins si la mama si i-am spus ca abia astept sa treaca perioada asta cu colici si stiti cum ma incurajat "lasa mama ca acum abia astepti sa treaca perioada asta de colici apoi vine cea cu maselutele dupa cea cu juliturile in ghenunghi si uite asa fiecare perioada din virsta copilului are frumusetile si neplacerile ei.
Hai ca v-am plictisit,felelor cu fetite am si eu o mare mare intrebare voi a-ti facut gauri la fetite in urechiute? unde si cum au suportat,le-a durut a-ti avut neplaceri dupa se vindeca repede.
Va rog ajutati o mama care este disperata toata lumea tipa la mine sa fac-i fag gauri si mie tare imi este mila,eu pling odata cu ea si cind are colici dar sa o mai vad si intepata.
Va pupacesc si sper sa mai am timp sa mai scriu si eu.
rapunzel spune:
Hop si noi, desi cam tirziu dar de-abia v-am descoperit!
Rapunzel, mamica de fetita maaaare (6,5 ani) si de
Mihai 09/07/2006.
Va povestesc putin despre puiul cel mic dar sunt sigura ca ceea ce am eu de spus ati mai auzit: are zile bune dar si multe proaste, cind doarme in patul lui mami sau in bouncer, se trezeste la 15-30 de minute, plinge cu lacrimi de crocodil daca nu il iei in brate IMEDIAT!! dupa ce se trezeste, maninca la 2 ore, maxim 2,5 ore cite 5-10 minute, uneori doar dintr-un sin; laptic... cind este, cind nu, dar mai mult este, asa ca nu ne lasam!
Dar este cel mai dulce baietel din lume, mai ales cind face gropite in obrajori si cind zimbeste pe linga tzitzi in timp ce suge!
.
larissa_79 spune:
Fetelor eu tre sa i-au carusel si nu stiu de care. Am vazut unul misto de la Chicco cu telecomanda. E un pic mai scump dar merita. Voi de care aveti? E interesat bebe de el? Ce jucarii faine mai aveti.
Eu am un stup muzical...urca o albinuta in el...e f misto. Mai dati idei de jucarii si de captat atentia la bebeii...bebe a mea acum doarme dar nu stiu cat tine minunea.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;54;131;1;1/c/67/t/60/s/77/k/0a68/weight.png
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
Amabella spune:
Fetelor, va rog sa imi scuzati ignoranta strigatoare la cer, dar va rog sa ma luminati si pe mine: ce e ala un bouncer?
Eu sunt cam suparata ca Rares a inceput sa tusasca si ii curge nasucul. De azi noapte. Acum doarme (dar trebuie sa il trezesc sa ii dau masa de la 11 si nu mai pot de mila) si vad ca nu a mai tusit in somn si respira normal, adica numai fornaie si nu isi mai trage nasucul. Azi noapte a dormit fara sa il infas de pe la 23:30 si pana la 4:20, cand s-a trezit - nu de foame si nici de durere de burtica, ci pentru ca il enerva nasucul care era plin de mucisori. Si l-am chinuit pe bietul copil cu idiotzenia aia de pompa de la Chicco (o mare tampenie, nu?), fara prea mari realizari, apoi a coborat sotul de dimineata si i-a luat o alta pompita, Sanity se cheama, si e dintr-o singura bucata. O sa o testez cand isi va mai trage nasul, sa vad de ce e in stare si asta.
In alta ordine de idei, azi ma duc sa vad niste bone. Va rog sa imi tineti pumnii.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/77/k/dc8d/weight.png
iube2001 spune:
Hop si noi!Am implinit intre timp 5 saptamani(azi) si avem deja 5 kg motiv pt care am primit si porecla de falcutza:) sugem de la san exclusiv si ne luptam inca cu colicile! Mama e fericita ca ne sculam o singura data noaptea-mai nou la5 dimineatza dar dupa aia nu mai vrem sa dormim si ii tinem treji si pe mami si pe tati vreo 2 ore!
Millikiki noi i-am facut gaurele pt cercei la DAria din spital chiar la iesire din spital dupa vaccin si sincer stateam si eu cu frica in san la ce scandal o sa faca.........si surpriza..nu a fost chiar asa de rau....a plans un pic dar dupa ce a stat un pic la san s-a linistit repede!S-a vindecat frumos si dupa 2 sapt chiar m-a lasat sa-i schimb cerceii deci nu o mai durea......asa ca te sfatuiesc sa-i faci cu incredede acum gauri !
SimonaU ce mai face Mara..........tot in greva?
dienush cu bebelush 
andreea25 spune:
pupici la fete
simona daca i ai dat numai san si nu a luat in greutate e inutil sa te mai mulgi ptr ca ,cresti productia de lapte dar el tot nesatios este.si cat timp bb mai suge la san o sa mai fie si lapte .si eu la fel ma mulgeam ca ii simteam grei dar de cand ii dau o masa un san si apoi celalalt la urmatoarea nu i mai simt plini si imi curg numai cand se apropie ora mesei adika din 3 in 3 ore.
bebica mea a luat 150g in o saptamana numai cu san si de cand ii dau si completare a luat 250g intr o sapt.nu te mai chinui dc nu vrea san asta e dai cat mai e laptik si dai si bibe.
fetelor am si io 2 intrebari si va rog sa ma lamuruti si pe mine ca sunt in ceata rau:
1.foloseste careva solutia de sterilizat la rece de la cchico?scrie ca trebuie clatite biberoanele dupa ce le scoti din solutie,pai dc le dau cu apa ce sterilizare mai e?si mi se pare ca miroase rau solutia .voi cum procedati?
2.cand plecati in parc cu bbii pregatiti de acasa bibe cu laptik?mie pediatra mi a zis ca laptele se prepara atunci si dc nu mananca se arunca nu se mai da dupa juma de ora.
gauri in urechi i am facut la dispensarul unde am inscris o ,nu a patit nimik dupa chiar arata f bine dar atunci cand i a facut asistenta am zis ca mor de inima iar sotul ui ii venea sa o omoare pe asistenta.eu sincer nu cred ca i as mai face gauri ca doar cand s o face mare poate sa si faca si 10 gauri!
inca ceva voi ati depus dosarul ptr indemnizatie?cu cat timp inainte de a intra in crestere copil ?
va pupik
andreea25 +ariana-irina
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511