sacina si tensiune foarte mica

sacina si tensiune foarte mica | Autor: light

Link direct la acest mesaj

Fetelor am o prietena care bautoare de cafea fiind, acum cand e insarcinata de o luna a renuntat la cafea, de fapt incearca sa renunte dar nu poate deoarece ii scade foarte rau tensiunea si nu se mai poate da jos din pat. Ce sfaturi ii dati? Eu una nu am trecut prin asa ceva, am lasat cafeaua fara probleme cand eram insarcinata.

fara drept de semnatura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

eu cu tot cu cafea aveam 8 cu 3. doctorita m-a sfatuit sa beau doua cafele ceea ce am si facut ca altfel nu eram om.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La fel am patit si eu si dr. mi-a recomandat sa beau o cafea dimineata.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

legat de acest subiect. si eu am tensiunea joasa , asa am avut-o tot timpul 8/9 cu 5. ce stiti despre administrarea ansteziei la nastere in aceste conditii ? ca anestezia scade tensiunea....ce e recomandat ? sanu se faca cezariana sau epidurala?

Ktrinel si 28sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Nici eu n-am tensiunea ff mare, si beau cafea dimineata. Pe aici doctorii spun ca poti bea cafea in tipul sarcinii, ca nu e problema. Devine problema cand e prea multa: adica de la 3 cafele in sus.
Trebuie avut insa grija ca si ciocolata si ceaiul negru si unele sucuri au cafeina. Cam toate astea la un loc nu tre sa fie mai mult decat 3 cafele/zi.

bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fetelor,
majoritatea gravidelor au tensiunea mica,mai ales in trim 1. din cauza modif care apar in organism.pe masura ce sarcina avanseaza,tensiunea creste usor si ea.

deci ,pt cele care tolereaza mirosul de cafea,cate una mica,nu strica,asa imi mai ridicam si eu tensiunea iar prin trim 2 si 3 de sarcina rar mai foloseam,mai mult de rasfat,pt ca tens avea deja o alta valoare.

Ktrinel,tensiunea ta nu e o contraindicatie pt peridurala,la nastere aveam si eu cam 9/6 si am facut peri si sa mers totul super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bonsai, atunci trag speranta macar pt epidurala daca nu pt cezariana...problema e ca tensiunea mea a fost mica dintotdeauna si am si o boala imunitara legata de coagularea sangelui si nu numai, asa ca s-ar putea sa ma mai interesez la medici despre oportunitatea anesteziei. multumesc oricum.!! m-ai incurajat.

Ktrinel si 28sapt

Mergi la inceput