Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 29
szaboali spune:
Fetele am plecat si eu la culcarica...noapte buna si
usor si va doresc sa nu vi se trezeasca bebeii in noaptea asta.
pupicei 

la loata lumea.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
teolinda spune:
Buna seara fetelor!
Noi suntem bine , maraiti
... la o luna de la aparitia primului dintzisor se pare ca isi face aparitia si cel de-al doilea. Si nu se poate decat cu "(s)urlete si trambite"... adica ieri i-a crapat putin gingiuta iar azi noapte s-a trezit pe la 2 si pe la 4 intr-o jale cumplita si lac de transpiratie in cap. Noroc ca e Robert in concediu si l-a tinut el in brate sa il linisteasca pt ca eu sunt cam varza si nu eram in stare asa buimaca de somn.
In rest... ne pregatim si noi sa plecam dupa Giova. Am un soi de stare de emotie amestecata cu nerabdarea de a pleca in vacanta
...Deja ma gandesc cu groaza la facutul valizelor si ultimelor cumparaturi in materie de haleala pt puradel..sa nu flamanzeasca pe-acolo
.Eh... dar ne descurcam noi.
ANAS - sanatate lui Tibi.
sa ii treaca repulsia fata de seringa si bibe.
La capitolul "culoare ochi ".. si Nicolas ii are cam nedefiniti... gri inchis... uneori par spre albastru inchis .. alteori caprui deci nici noi nu prea stim . Se pare ca genele noastre( albastru de la mine si negru de la sot)s-au corcit intr-un mod ciudat
.
Si eu sunt in pana de idei de meniu dar am noroc ca nu e mofturos Nicolas si ca papa ORICE ii dau.
MONI - pai tu cu atata suc de lamaie si grape cat bagi in Diana mai vrei sa se ingrase? Vad ca o ti la cura de manechine nu gluma![]()
DOINA - merci de urare si "La multe luni" lui Theodor![
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Asa.. ca am apasat pe taste aiurea si s-a expediat mesajul...
ALI - sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa o
pe soacra
cea "isteata".SI... somn usor si linistit si tie!
Despre OLITA ... am citit la nenea Capraru la cartea lui ca de la 10luni e timpul pentru incercarea de a pune copilul pe olita.Daca esueaza cica sa reluam "manevra" dupa varsta de 18 luni
.
Pana una alta.... trebuie sa iau olita. Dupa concediu oricum.![]()
Asadar daca e ora de nani si m-am "trezit" sa scriu la ora asta atat de tarzie in noapte... SOMN USOR tuturor !
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
miri_mik spune:
buna noapte mamicilor!
iaca ne-am intors din vacanta, unde am crescut cat puiul lui fat-frumos:))) exagerez, dar vedem cu ochiul liber evolutia, ca sa spun asa:) deocamdata nu ma tin balamalele sa scriu prea mult, pic de somn, iar voit ait scris de m-am speriat. n-apuc nici intr-o saptamana sa citezsc tot, dar o sa ma stradui. pana una alta, va pup si ma bucur ca v-am regasit. daca sunteti curioase de evolutia lui bruno, e pe filmulete, cat am avut rabdare sa pun:) va pup si sper sa va regasesc pe aici cat de repede - sa ne dezmeticim putin , ca ne-a batut soarele cam mult:)
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miri_mik/album?.dir=/16fb&.src=ph
http://www.dropshots.com/miri_mik
irinatunza spune:
Neata, fetele! Na, ia sa vad eu cine mai e asa de matinala ca mine ?
Moni, spor la lucru.
Miri_mik, cum fu in Tunisia ? sa ne zici cum s-a comportat Bruno si ce a papat. Vedem noi si filmuletele acusi.
J, mamaliga cu unt si cu iaurt... Suna bine. Azi cred ca incerc si eu ceva nou cu Sabina , dar nu stiu ce. Sa ma gindesc ca moafta mea e tare pretentioasa. ea face sigur parte din clubul manechinelor care beau apa plata.
dar fara lamiie. lamiile si grape-ul sunt specialitatea Dianei.
Doina, sta Sabina bine in picioare, e-adevarat. Ca motricitate mi-a zis pediatra ca e dezvoltata ca un copil mai mare . Daca n-ar fi treaba cu papatul , as fi pe deplin multumita.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Mai da multi sarbatoriti mai avem azi. Da miine sunt si mai multi.
La Multi ani!!!!!! Raisa, Bianca, Alexandru, Ioana Alexandra, Filip si nu in ultimul rind Carla

poze Sabina
irinatunza spune:
Nu-i nimeni pe-aici ? Hai ma ca nu-i asa de dimineata!
poze Sabina
anasol spune:
neata fetili
irina-noi suntem matinali de tot de la 6 n-are somn si nu mai zic ca azi nopate din ora in ora m-a sculat,plangea nus ce a avut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinatunza spune:
Anasol , si sabina tot pe la 6 si ceva se trezeste in fiecare dimineata. Macar daca s-ar trezi sa pape si sa se culce. Dar ea nu, pur si simplu se trezeste si nu vrea nik. Dar pe la 8 jumate max 9 se culca iar. Acu doarme.
La David tre sa fie dintii nu ? Ca altfel de ce sa se trezeasca asa des noaptea ?
poze Sabina