Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 27
irinatunza spune:
Moni, nu stiu cum se face ori sunt eu
da de fiecare data pozele noi se duc la inceputul albumului . Asa ca vezi ca-s primele . Are caciulita si sosete
groase cind sta in premergator. la noi o fost frig simbata parca
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Eu i-am aratat intr-o zi o pisicuta, dar se uita la ea ca gisca-n lemne. N-a intins mina la ea, nik desi cind merg prin magazine se intinde sa apuce lumea de par.
poze Sabina
szaboali spune:
Irina sincer nu o prea pun ca nu imi place sa o vad ca se chinuie si asa ca mai bine o tin eu de manute si sta pe picioruse si sta destul de mult. Cand m-oi plictisi sa o tin eu am sa o pun si in premergator,pana atunci ma mai tin ÅŸalele.
Bravo lui Sabinuta ca stie ce are de lucru . Maine am sa fac o incercare sa vad ce face in premergator si iti spun...ok?
Moni unde pleci? Cum a fost cu seful in vizita? Nu ne povestesti? Chiar asa de negru e dracul?
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
anasol spune:
nus ce sa fac daca sa-l trec pe david la mancarea de dinainte de regim,ca saracul de o sapt papa numai orez morcov si banane,in schim nu-i mai dau hn25,l-am trecut din nou la humana,mi-e sa n-o iau de la capat cu diaree asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
No ca le-am vazut ![]()
Diana cand vede caini sau matze ,da din maini si picioare in ritm alert (semn ca le-ar smotoci oleaca) si striga "HA!!! HA!!!" De obicei cainii daca stau jos,se muta mai incolo,daca-s in trecere grabesc pasu' ![]()
![]()
De matze nu mai zic 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasol spune:
si io l-am pus pe dav in premergator de la 7 luni s tare ii mai place,dar gata de azi nu-l mai pun,mi se pare ca merge cu genunghii inainte si pe varfuri,parca isi strica mersul de la el
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/album?.dir=a0a0re2]
anasol si david-andrei(06.01.2006)
irinatunza spune:
Anasol, nu stiu ce sa te sfatuiesc. Noi n-am avut asa probleme. De cite zile s-a rezolvat cu diareea ?
poze Sabina
szaboali spune:
Anasol dar nu din cauza dintisorilor a avut diaree? Eu zic ,ca poti sa incerci si ceva papica si sa vezi cum reactioneaza....zic si eu...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
doina_laila spune:
Ali, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Pupici Iarinei cea mult curtata.
Cozmi, Theodor are 2 scaune pe zi. Uneori chiar 3, dar asta se intampla mai rar.
Mirela, ce-ai facut la doctor? Ai fost azi? Felicitari pentru casa!
Dana Ene, La multi ani Oanei!
Monica, ce multi semeni cu DIana, cand era mica![]()
ursoaica, mai ai de lucru, poate urmatorul plod ti-o semana mai mult.
Mai citesc si revin.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
szaboali spune:
Azi i-am cumparat si eu grepf (roz) la Iarina si i-am facut suculet si a baut fata mea vreo 40 ml.(mare mirare)dar a baut
ca fost dulcisor.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni