am inceput tratament cu regenon
Raspunsuri - Pagina 7
gabi_j spune:
kjmami, 2kg/saptamana nu-i rau. nu stiu de ce esti dezamagita. mie mi se pare chiar ok. ti-as mai recomanda ca, pe langa cantarit, sa iti iei si masuratorile la pulpe, solduri si brau.
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
leeloo2004 spune:
Kjmami, ce ai mai facut - cum mai stai cu pierderea greutatii?Chiar eram curioasa ca am citit postarile voastre aici si tot ziceai ca vrei sa ne tii la curent pe post de "cobai"...
Da-ne un semn de viata!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
gabi_j spune:
in sfarsit, m-am programat la endocrinolog. din pacate ce a mai apropiata data libera e 8 noiembrie, dar rabd eu pana atunci. is curioasa daca o sa imi recomande si mie regenon, la inaltimea (1.63m) si kilele (68) mele...
kjmami - ce se intamplaaaaaa???
Gabici
Anca Wish spune:
Am papat si eu regenon la viata mea. Un sfat: mai usurel cu cafeaua. Nu stiu ce influenta are, dar in combinatie cu regenon-ul, da niste reactii mai mult decat ingrijoratoare.
Iti tin pumnii kjmami si tuturor fetelor!
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by gabi_j
in sfarsit, m-am programat la endocrinolog. din pacate ce a mai apropiata data libera e 8 noiembrie, dar rabd eu pana atunci. is curioasa daca o sa imi recomande si mie regenon, la inaltimea (1.63m) si kilele (68) mele...
kjmami - ce se intamplaaaaaa???
Gabici
Nu cred ca o sa-ti recomande regenon sau alt medicament, dar dieta o sa-ti dea. Eu am fost relativ recent si intrucat am obezitate grupa I mi-a dat Reductil, care e mai putin periculos ca Regenon, dar deocamdata prefer sa nu-l iau. Mi-a dat insa un regim usor de tinut si am preferat sa merg la sala, caci am o viata foarte sedentara.
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
gabi_j spune:
bubulina, eu am mai fost la endocrinolog (la altul) acu 2 ani si sa stii ca mi-a prescris regenon. intre timp am auzit despre dr respectiv niste chestii care nu mi-au placut de loc si nu am mai mers. sunt curioasa ce o sa imi zica asta.
Gabici
danavasile spune:
gabi_j si eu spun ca nu ti se va da regenon, pt ca nu totusi acest medicament nu se da ... la liber; si eu nu am auzit sa se prescrie de catre endocrinologi acest medicament in mod curent
am citit de doctori care prescriau acest medicamenet pentru a-si mari bugetul ...se dadeau pe sub mana
o sa-ti recomande o dieta potrivita parerea mea
aalina2003 spune:
Kjmami..spune-ne ce mai faci, indiferent daca esti multumita sau nu..Ai spus ca ne tii la curent si acu' ne lasi cu ochii-n soare?
adauca spune:
kjmami, ai spus ca ne tii la curent cu ceea ce faci, nu ne-ai mai spus de mult nimic, ai patit ceva , s-a intamplat ceva?
Da-ne vsti despre tine,incepem sa ne ingrijoram