Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 29
camelia_daniela spune:
Cris, imi pare rau ca ai picat ...Si eu am picat prima data orasul
... dar l-am luat a doua oara cu brio
!!
Bafta multa data viitoare
!
Camy & Daria 
Poze de la 
Varsta Dariucai
Camy si
Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Noki_Lara spune:
Anda77 - mai trebe sa vorbesti cu mine?
Sunt pe mess la andra_ghibutiu.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
anda77 spune:
noki, am trimis solicitarea pe mess, n-am primit raspunsul:)))
sunt in forma:), so...alt banc:
Prietenia intre femei: o tipa lipseste noaptea de acasa. dimineat sotul o intreab unde a fost, ea raspunde ca a ramas pestenoapte la o prietena. sotul suna 10 prietene de-ale femeii. din 10 niciuna nu confirma ca a stat peste noapte.
Prietenia intre barbati: un tip lipseste noaptea de acasa. dimineat sotia il intreab unde a fost, el raspunde ca a ramas peste noapte la un prieten. sotia suna la 10 dintre cei mai buni prieteni de-ai barbatului. din 10 prieteni, opt confirma ca a petrecut noaptea la ei, iar doi sustin ca mai este inca acolo:)))))))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
anda daca nu fac rost de masina, imi e mai usor in tineretului.Daca reusesc sa gasesc ceva, imi convine oriunde.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
dordia2000 spune:
Fetelor eu sunt aici!!
Am o megaproblema. De obicei sunt de acord cu ce hotarati dar...nu se poate vineri ca miercuri s-a anuntzat o prietena buna si...imi e jena sa o sun si sa ii spun ca plec de acasa. daca nu se poate....asta e! poate vineri sunt mai multe mamcici dispuse....
Cat despre locatzie...IOR (nu datzi cu rosii), 23 August(avem loc de paturici pe malul lacului...),Tineretului...
Despre picnic....eu zic pas ca sunt la regim iar fi-miu face catrenul daca se baga ceva in gura fara el.
Asa ca...astept raspunsuri!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
INTALNIREA SE MUTA VINERI:)))))))))))))))))))))))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
quote:
despre picnic..eu zic pas ca sunt la regim iar fi-miu face catrenul daca se baga ceva in gura fara el.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
madau spune:
Uite asa incepe renumita "coiala". Pai nu mai bine ramanea pe joi la Botanica? Vad ca era de acord toata lumea. Ca uite asa..n-o sa ne mai vedem deloc. 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
madau spune:
Si inainte de a ne culca, poate doriti sa vizionati www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060831&ctime=190134" target="_blank">Miruna in balansoar si www.dropshots.com/day.php?userid=120675&cdate=20060901&ctime=205702" target="_blank">marea dansatoare
Va pupam
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase