Cu trenul spre Romania

Cu trenul spre Romania | Autor: milenadinu

Link direct la acest mesaj

Daca tot a deschis Theodora subiectul plecatului in Ro cu bebicii, intreb si eu ceva , dar la alta " sectiune ".As vrea sa plec cu copilul de aprox. 9 luni jumatate in tara, cu trenul.Calatoria dureaza cam 28 de ore, primele sapte pana la Viena in vagon normal, apoi pana in Ro in vagon cuseta.Pe vremea cand eram studenta si calatoream in strainatate ,cel mai des asa mergeam,intotdeauna mi se parea confortabil .Au trecut ceva ani de atunci, ma intreb care mai sunt conditiile in vagoanele cuseta,a mai calatorit cineva in ultimul timp asa ? Nu o sa fiu singura, merge si mama cu noi, asa ca o sa ne ocupam amandoua de bebe iar drumul spre Romania incepe pe la ora 9 seara paraca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Sa iei locuri la mijlocul vagonului, nu pe osie, c-o sa va zgiltie rau daca nu-i vagon bun.
Mariutza a rezistat la un drum cu trenul, noaptea, 8 ore, dar ziua ne stia tot vagonul.
Luati jucari multe, sa le schimbati cind se plictiseste.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

De ce nu cu avionul? E mult mai bine pt bebe si pretul e acelasi.

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Milena cu avionul zic si eu. Eu una nici nu ma gandesc sa plec cu Julia fara avion spre Romania.
te pup

- Adela &Julia -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns milenadinu spune:

Cu avionul imi dau "ostescul sfarsit".Fara gluma, mi-e un rau teribil,imi plesneste efectiv capul si la decolare si la aterizare,cred ca am o probleme de tensiune arteriala, nu stiu ce sa zic, dupa fiecare zbor imi propun sa nu mai pun niciodata piciorul intr-un avion.Cred ca sunt si putin claustrofoba,in orice caz, daca pot ,evit in general avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Pai zi asa Milena. Atunci da da trebuie sa gasesti ceva terestru sa circulati convenabil si comod pentru voi.

Sa vedem ce mai raspund fetele dragutzele.

- Adela &Julia -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Noi am fost cu trenul in Ro in august 2002 si tot asa am luat vagon de dormit de la Viena. Pot sa spun ca am fost foarte multumiti de conditii, mi s-a parut ca era un fel de minicamera de hotel: am avut trei paturi, deci fiecare cu patul lui (mama, tata si copilul, care avea pe atunci 2 ani si 10 luni) si era si o chiuveta si o oglinda inauntru, am avut si cuier si loc destul pentru trei geamantane plus carut (Jogger).
De zgaltait nu ne-a zgaltait trenul deloc si nu am fost la mijlocul vagonului. Importante sunt sinele, care sunt execrabile in Ro. Pana la granita n-ai de ce sa-ti faci probleme. Mai nasol e cu vama ca te scoala noaptea pe la unu sau ceva de genul asta.

ariadna

Mergi la inceput