Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirabelac spune:
Fetelor, a postat try pe http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82833&whichpage=6 si a pus pozici cu bebe Adrian, e un scumpel, are o poza cand zambeste... mi s-a rupt inima nu alta...
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
tanima_i2002 spune:
Sympa si Nicolstoy, la multi ani, sanatate si fericire alaturi de bebei si de restul familiei!
Bun venit acasa mamicilor cu bebelusi. Mult curaj si multa rabdare.
In legatura cu fierul eu iau de la inceputul sarcinii ptr ca am avut tot timpul anemie si nu am avut probleme in afara de scaune f inchise si uneori constipatie (care insa la mine era si inainte chiar mai accentuata). Am luat Maltofer sau Ferogradumet, depinde ce gaseam sa cumpar. Maltoferul chiar trebuie supt? Ca eu il iau cu apa.
M-am mai linistit ca vad ca nu numai bebele meu face gimnastica in burta. Uneori ma gandesc ca este si din cauza ca la mine inca nu s-a intors cu capul in jos, chiar se pare ca nu vrea sa o faca si prin urmare cezariana scrie pe mine. Fiind pus transversal imi da toata ziua cu capul in coaste, cu picioarele in sold de simt ca imi pierd echilibrul si spatele si-l baga in stomacul meu de nu mai pot sa mai respir. Noaptea nu ma lasa deloc sa stau in pat, pe nici o parte. Cel mai cuminte este cand stau in picioare. Va dati seama cum arat eu noaptea la 3-4 tinandu-ma de pereti prin casa de imi vine sa dirm ca iapa in picioare. Ziua e un picut mai cuminte si apuc sa mai dorm spre dimineata 2-3 ore de la 9 la 11, dar m-ia distrus tot programul, ca oricum nu mai sunt in stare de nimic toata ziua. De visat eu nu mai am cand sa visez dar in noptile bune in care dormeam cateva ore bune si eu visam tare urat: nunti, botezuri, inmormantari...Tot felul de ciudatenii.
Cu sotul am avut si eu probleme la inceput. Era in primul rand f f distant in ce priveste copilul. In momentul in sare l-am lasat in pace si nu i-am mai facut reprosuri si chiar am inceput sa ma port si eu mai distant a inceput sa fie el mai dragastos. Cred ca fac asa si de prea multa atentie care le-o oferim. daca ne purtam ca ei inteleg ce inseamna sa fii ignorat si isi schimba comportamentul. Cel mai bine este sa fim egoiste si noi si sa ne vedem de ale noastre. Ca atunci realizeaza si ei ce pot pierde.
Mirabelac, te inteleg perfect. la fel stau si eu ca pe ghimpi. Cand voi intra in 37-38 de sapt cred ca o sa rasuflu in sfarsit usurata. Pana atunci ma panicheaza orice, desi in sinea mea imi impun sa fiu mai relaxata si mai nepasatoare.
Monique De ce nu mai ai rabdare, ca oricum nu e dr sa nasti... Asa ca lasa-l pe bebe sa mai stea un pic. Cu cat e mai aproape de termen cu atat mai bine e. Sa nu treaca de 40 de saptamani, dar pana atunci e ok.
tanima
31+ mami de 
Ne apropiem cu pasi repezi de final.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
microbu spune:
Mirabela,
mult noroc in continuare, toate suntem f. emotionate si melancolice acum. Tu ai cerclaj parca, nu se scoate inainte de nastere? Parca la 37sapt stiam eu...
Deci ti s-a recomandat sa mananci ficat?! OK, multumesc.
Lexi
, ai o situatie critica de-a dreptul. Totusi sotul tau ar trebui sa se gandeasca in primul rand la tine si bebe (voi sunteti acum familia lui) si sa mergeti la mama ta pt o scurta perioada. Sau macar tu sa mai ramai din cand in cand la mama ta, sa te odihnesti putin.
Si eu mai raman peste noapte la ai mei, mai rar ce-i drept, dar numai pt ca nu-mi place sa dorm singura (sotul meu lucreaza la tura si la 3zile este de noapte).
Si eu am pus problema cu mutatul la ai mei macar prima luna de bebe si 2-3sapt inainte de nastere (daca ma apuca si el e la munca si io singura acasa ?! ) dar nu-i convine nici lui ideea. Numai ca eu "nu mai pot" de ce-i convine lui si tot ca mine voi face. Plus ca stau la et3 si nu am lift, mi-e din ce in ce mai greu sa urc/cobor atatea scari. 'Om vedea...
Ralu, multumesc. Tu mai iei si alte prenatale inafara de Fe?
Cucuoancea, sper ca nu ai inteles bine cu Cantacuzino, nu ma baga in sperieti....
Eloise
, multumesc.
Notquiteso, felicitari pt grasunaca!
Sandra
34+
burtik + poze
inca un pic
MamiLili spune:
"A venit, a venit toamna
Acopera-mi inima cu ceva
Cu umbra unui copac, sau mai bine
Sau mai bine cu umbra ta..."
O toamna frumoasa tuturor!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 33 cu 
itzy-bitzy spune:
Hei burtici!!
La multi ani Sympa si Nicolstoy, multa sanatate si tot ce va doriti alaturi de familia voastra.
Inni bine ai revenit!!! Asa sa fie in continuare bebelina cumintica , dormicioasa si papacioasa. Ii dai supliment ceva...ca ziceai ca ai numai colostru...sau e suficient?
Fusca si Alina aveti 2 bebeline frumusele foc si mai sunt si grasunele!!!
Microbu azi e ultima zi si la tine de serviciu nu? Parca si tu spuneai ca de pe 4 sept intri in prenatal. Mie parca imi cam pare rau...o sa le simt lipsa colegelor. Le-am spus ca daca ma plictisesc pana nasc mai dau o fuga sa le revad.
Gripo sa stii ca suntem pregatite cand o fi...![]()
cucoancea si eu ma dau cu garmastan cam de o luna, deja termin un tub aproape...dar mai sunt seri ...ca ieri cand adorm bustean fara sa ma dau...oricum e bun ca mai da elasticitate mameloanelor. Pe mine au cam inceput sa ma doara..e drept ca inca mai port sutien vemind la serviciu, dar de acum las libera fabricutza de laptic pt bebelina.
sephora azi ma gandeam la tine ca nu ai mai scris. eram hotarata sa intreb de tine si cand colo am vazut ca ai postat. telepatie!!
Dar katia, ramomar ce mai faceti? Ramomar tu parca esti in amenajari cu noua mobila...noi inca o asteptam. sper sa nu vina bebelina inainte.
Pufymic
si numai bine. Lasa ca trec toate. sanatosi sa fiti.
Notquiteso felicitari pt vestile bune de la echo. iosup este haios intr-adevar dar si un dr bun.
tasia
Voiam sa mai scriu ceva dar...am uitat desigur.
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by microbu
Ralu, multumesc. Tu mai iei si alte prenatale inafara de Fe?
Sandra34+
burtik + poze
inca un pic
nu, decat maltofer fol, la care nu am avut niciun fel de reactie adversa, doar la inceput, scaun moale, dar nu deranjant! am fost multumita ca nu m-am constipat! e bun la gust, dulce, si se suge, mesteca sau inghite cu apa! e f comod de luat!

raluca
38cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza
MamiLili spune:
Nicolstoy, Sympa, LA MULTI ANI!
Microbu, cat e valoarea hemoglobinei? Din ce stiu eu, tratamentul cu fier trebuie urmat cam 3 luni pentru ca hemoglobina sa revina si sa se mentina la valori normale. Cu cateva tablete nu se intampla nimic spectaculos. Asa cum zicea Lullabay, incerca mai bine sa-ti iei fierul din alimentatie.
Lili
sapt 33 cu 
Mirabelac spune:
Sandra asa este la 37 sapt. se scoate firul, insa dr. mea mi-a spus ca daca n-am dureri mari de burtica sau contractii nu mi-l scoate acuma ci la 38 sapt. implinite cand facem cezariana. Eu am ceva dureri intre picioare si contractii nedureroase dar luni merg la control si vedem ce o fi.
Mirabela sapt. 37
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
itzy-bitzy spune:
vauva
scuze am uitat sa iti urez bun venit, refacere rapida si o bebelina sanatoasa.
Eu am luat pana ieri o luna intreaga Sorbifer. credeam ca ma va constipa sau eu stiu...nici pe departe a fost totul ok.
Lexi
ai rezistat eroic pana acum. Eu cred ca imi luam talpasita demuuult.
Itzy-Bitzy
37+ cu
Ana-Maria
POZE
MamiLili spune:
Vauva, bun venit acasa! S-a facut frig in Finlanda sau e inca placut?
Lili
sapt 33 cu