Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 13
floricika spune:
buna dimineata!
Sympa si Nicolstoy, la multi ani![/b]
Noi nu am nascut inca
si nici semne nu sunt....
Lullabay, eu am UM pe 7 dec deci normal DPN-ul este pe 13 dar mai mereu mi-a zis 10...acum om vedea cand vrea el sa vina...
[b]Eloise, cam asa simt si eu durerile de calarire
, cateodata mai puternice, cateodata mai vagi...
Floricika
38+ cu
David Gabriel
Poze
anangel_lexi spune:
laliq multumesc frumos pentru urari
Poze cu amarantina nu am pus, pentru ca asa m-a rugat ea. Are, cu siguranta, motivele ei bine intemeiate.
Inni, bine ai revenit acasica, laptic mult iti doresc si o bebelina mancacioasa! Am si eu ceva intrebari pt. tine, cand ai timp
:
sa inteleg ca sotul n-are voie in sala de nasteri cu sotia??? Daca e asa, am bagat-o pe maneca...Ma bazam mult pe sprijinul lui moral!!!
Cum e cu rezervele alea de 2 paturi, ai idee? Se platesc, si daca da, cu cat??
Alina, felicitari pt. bebe Oana, e superba, am vazut pozele, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si cuminte!

Sympa si nicolstoy, la multi ani, sanatate si fericire alaturi de bebei si de restul familiei!

Eu sunt cu nervii in pioneze, am dormit foarte prost azi noapte, am din ce in ce mai des momente de panica, corelate si cu un stres imens acasa...Zicea cineva ca sunt haioasa cum povestesc de nepotul meu, dar ca cine sta cu el e super stresat. Pai noi stam cu el

Si ma dispera!!! Cat de multiubesc eu copiii, uneori imi vine sa-l iau si sa-l las in strada, nu-l mai suport. Cumnatii mei isi fac casa, si pana o termina (si parca nu o mai termina odata) stau la noi. Nu vreti sa stiti ce e la noi in 2 camere vreo 7 insi!

Nu am vrut sa ma plang pana acum, am considerat ca sunt alte fete cu probleme mult mai mari ca a mea, dar NU MAI POT!!! IMI VINE SA-MI IAU CAMPII! Iar pe sot nu reusesc nicicum sa-l conving sa ne mutam la mama, macar saptamanile astea cat mai am pana la nastere sa ma odihnesc si eu ca lumea. Nu vrea si pace. Si eu ma chinui asa, cu copilu' asta care-ti sparge urechile zi si noapte, care pe langa ca te scoala de 2-3 ori pe noapte, la 7-8 dimineata e in picioare si adio somn toata ziua...urla non-stop dupa maica-sa, care e la servici, normal...Sunt un pachet de nervi, ce sa mai zic. Mi-a prins tare bine iesirea de la "la mama", m-am mai gandit si la altceva nu numai la problemele astea. Din cauza asta, imi doresc mult sa se nasca bebe mai pe la sfarsitul lunii, sa nu fiu nevoita s-o aduc pe bebelina mea in vacarmul asta de aici. Poate pana se naste bebe termina si ei macar o camera-doua si se muta la ei si atunci pot s-o aduc si eu pe mama sa ma ajute cu bebe, ca soacra-mea a avut grija sa-mi spuna de pe acum ca ea nu ma poate ajuta cu copilul, ca e bolnava, etc
38+ cu
Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
eli26 spune:
Salutari burticute si mamici!
.INNI bine ai revenit! sa-ti traiasca bblina
Felicitari proaspetelor mamici!!
SYMPA & NICOLSTOYLA MULTI ANI!!
IOANA Uffff... i-mi pare tare rau ca trebue sa treci prin asa necazuri tocmai acum...bine ca nu a patit Ovi nimic!!!! ma rog la Doamne Doamne sa treceti cu bine de acest necaz 
Alesio ce mai face? . LULLABAY si TASIA ma inscriu si eu in clubul taticilor insensibili
eu mai am putin si nasc si el e foarte plimbaret cu prietenii....simt ca nu mai are grija de mine deloc...
(s-au sint devina hormonii )Tina
37 +
POZE
gripo spune:
MIRABELAC, ma bucur din suflet pentru tine ca ai atins termenul "safe" pentru bebe. Felicitari, si. cine stie?, poate chiar ajungi la temrn, si nu mai vrea sa iasa
.
VAUVA, e de inteles prin ce treci tu, lasa ca iti revii si ne spui mai multe.
LEXI, saracutza de tine, pey, daca nu aveai "nesimtirea" de care tot spui tu, o luai razna cu o asa familie in jurul tau, eu, cel putin, n-as fi rezistat.
si poate ai noroc si se cara aia de pe capul tau, totusi, chiar nu aveau pe unde prin alta parte sa stea? nu se gandeste nimeni si la starea ta?
ELOISE, durerea asta este de oase, si o simti clar, ceea ce simti tu cu durere ca la ciclu, imi seamana a pregatire a organismului pentru nastere, sunt niste mici contractii, de care doctoritza mea mi-a spus ca nu pot duce la nastere fara contractii uterine, dar sunt si ele tot contractii. Sper ca m-am explicat destul de clar.
38+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
mephala30 spune:
Mirabela, cred ca-i dau 5 mil. Mi se par suficienti.
Plus 1 mil jumate anestezistul, 1 mil. mana a doua, 500 moasa, 500 neonatologul (dr. Siminiceanu). Plus maruntisuri de 100-200 pentru asistente...
Carmen
(37+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eli26 spune:
lexi i-mi pare rau ca treci prin astfel de probleme tocmai acum...cand i-ti trebue liniste ,relex, odihna...incearca poate totusi poti sa-ti convingi sotul sa va mutati la mama ta macar pina o sa nasti...(succes)
Tina
37 +
POZE
Monique_new spune:
Buna dimineata burtici.
In primul rind bine ati revenit noile mamici si bebici. Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ei.
Cred ca am luat-o pe urmele lu BB ralucutza si oficial am intrat in panica, de altfel fara nici un motiv sau poate o fi vremea nu stiu. Ideea este ca parca nu mai am rabdare. Stau si ma gindesc de ce misca pe stinga si nu misca pe dreapta , de ce misca tare si nu misca mai incet sau invers numai paranoia din astea[bang. Cred ca o iau razna pina nasc....nu ca as fi singura de aici
.
POZE
Monica
39 sapt
adinazot spune:
[la fiecare internare in spital (au fost vreo 6), dupa cerclaj, la fiecare contractie dureroasa, etc. ma gandeam ca o sa-l pierd sau o sa-l nasc prematur si numai sufletul meu stie prin cate am trecut...
Multumesc Bunului Dzeu ca am ajuns pana aici si sper ca bebe sa fie sanatos.
La fel va doresc si voua tuturor sa aveti bebei sanatosi si nasteri cat mai usoare.
Na ca a venit toamna si am intrat in butoiul cu melancolie...[/purpl
Draga MIRABELA,in primul rand te felicit ca ai ajuns aproape de final!!!Te inteleg perfect prin ce stari ai trecut,nesiguranta,panica,si eu inca le experimentez.Eu abia azi am intrat in sapt 30,si ma rog la Dumnezeu sa mai treaca timpul si sa pot sa il am pe bb sanatos,dar am zile asa proaste incat ma apuca panica,ieri de ex am avut toata ziua contractii,nedureroase,dar le -am avut,si azi noapte m-a durut burta asa ca la ciclu intr-un fel dar pe partea stanga,si abia am adormit la loc.Si ma speriu....
PIna la urma sunt normale contractiile astea partiale ale uterului,nedureroase?
[/quote]
Adina 29+
Alessia
poze
Adina diverse
floricika spune:
monique, te inteleg perfect, pe mine m-a apucat depresia de atata nerabdare
desi teoretic copilul e bine ca sta acolo, fiecare zi in plus in burtica e f benefica pe ei....iti dai seama ce crize o sa fac daca trec de 40 sapt
E clar...oficial s-a intrat in panica!
Floricika
38+ cu
David Gabriel
Poze
floricika spune:
da adina, sunt normale.
Apropo de nostalgii am citit si eu primul capitol al odiseei, doamne ce emotii, unele dintre noi doar sperau sa fie mamici de sept-oct si uite ca acum ne apropiem de final...
Floricika
38+ cu
David Gabriel
Poze