Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:
Neatza!!!
Cri casa de piatra si un Da hotarat!!! virtuala.
Oana ii voi da Kreliei de la fiecare, doar sa vrea sa fie pupata de atatea ori. Mie mi-a ajuns cu nunta. Cate pupaturi am primit.
Eu nu mi-am schimbat carnetul de conducere nici acum, si azi maine avem 1 an de la civila.
Il voi schimba doar atunci cand intabulam ap. pe numele nostru si ne facem buletin de Timisoara.
In schimb am pasaportul si buletinul nou. pe pasaport il am trecut si pe bebe.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
M&M spune:
cri
gabbi
livia_adela
moko
Rexanne
mimika
CASA DE PIATRA!!! Sa aveti maine parte de o zi frumoasa , cu mult soare!!!!
eu
Cristina
kateryna spune:
Moko, felicitari pentru cununia civila. AI fost superba!
Cri, Casa de piatra! si un Da cat mai hotarat!
Si ca sa nu uit..
cri Casa de piatra!
gabbi Casa de piatra!
livia_adela Casa de piatra!
moko Casa de piatra!
Rexanne Casa de piatra!
mimika Casa de piatra!
Dya, ma bucur ca ti-a placut ideea mea , acum sa vedem ce mai zice Radu de ideile noastre. Sper ca nu incepe sa regrete ca a propus poza de grup
Si apropo de propuneri, buey Doamnelor si viitoare Doamne, noi nu mai facem nici o intalneala la un suc, o bere sau ce mai doriti? Sucu e ptr mine ca sa nu se imbate fi-meo Ca mie sincer imi e dor de intalneala noastra cand am speriat oamenii din bar cu discutii despre rochii, biserici, flori, verighete si sutiene din silicon. Remember?
Vine barza
diverse aranjamente nunta
19+ George Anelin
Giova spune:
Kateryna ce nume frumos ati ales pt. flacau!!!!
Sarcina usoara in continuare!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
Naty spune:
Hello!
Trec tare rar pe aici ...
Vroiam sa le urez CASA DE PIATRA tuturor celor care s-au casatorit!
Recunosc ca asteptam cu interes nunta Giovei, eram convinsa ca va fi perfecta ... m-am uitat un pic la pozele ei si vad ca am avut dreptate.
Eu stau tare prost cu pregatirile, ai mei sunt plecati in strainatate si trebuie sa fug direct de la servici acasa la fie-mea asa ca nu prea am timp de alergaturi.
Vroiam sa va intreb, desi sunt sigura ca s-a mai dezbatut subiectul - ce sutien recomandati? Sau mai bine zis, punem or ba sutien? Sau cupe de silicon?
Mie mi-e teama ca sutienul fara bretele pica in jos sau se ridica la spate si se vede din rochie.
Si altceva - ati vazut pe undeva ceva frumos de pus peste rochita? Capa, pelerina, etc. Ca pe 1 octombrie cred ca paralizez doar in rochie.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ooana spune:
Urez si eu CASA DE PIATRA! fetelor:
cri
gabbi
livia_adela
moko
Rexanne
mimika
...mult soare si o petrecere minunata!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
Alynutza spune:
Naty, eu am avut cupe lipite de rochitza si sincera sa fiu cred ca imi dadeam duhul daca mai aveam si sutien sa ma stranga/roada, pentru ca nu-i defel comod corsetul. Nu l-am simtit prea tare atunci (sau mai bine zis, a trecut nebagat in seama) doar seara la dus am simtit toate rosaturile.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
Happiness_4_us spune:
cri
gabbi
livia_adela
moko
Rexanne
mimika
CASA DE PIATRA si petrecere frumoasa!
Ptr Naty: Eu am avut sutien care se lipeste de piele doar in parti, fara bretele, insa pot spune cu mana pe inima ca si fara ar fi fost excelent, pentru ca la rochita am avut corset iar rochita a avut in fata forma speciala pentru sani, n-a fost dreapta sa-mi teseasca sanii. Cel mai nasol a fost dimineata cand a trebuit sa-l dezlipesc ptr ca s-a luat cu tot cu piele si am si acum semn.
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
elara spune:
Moko, Cri., Rexanne, Mimika, Gabbi, Livia_Adela
CASA DE PIATRA SI NUNTZILE LA CARE ATZI VISAT!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
magda raluca spune:
Va doresc nunti frumoase, emotionante si pline de veselie, miresicilor de 2 septembrie! Si daca nu e soare, ce daca, o sa straluciti voi, nu?