Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

There should be sunshine after rain...lalalalala...ca bine le mai zici.....intrebarea incuietoare este......oareeee???

[quote]Originally posted by ralu_trancu

hai mai pui nu te gandi asa.
ce ma oftic ca apar persoane care strica atmosfera pe forumu asta. am scapat de o "stralucire" si am dat de alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Fetelor (sau doamnelor, cum preferati),

Va rog sa nu uitati ca va aflati intr-un spatiu expus in mod public, guvernat doar intr-o anumita masura de prevederile unui regulament si de munca unei echipe administrative.
Ceea ce depaseste aceste prevederi, isi gaseste limitele la nivelul bunului-simt si al intentiilor declarate.

Decizia de a face publice informatii si materiale de orice natura cu caracter personal apartine exclusiv fiecarui membru al forumului DespreCopii iar orice comentariu pe aceasta tema este redundant.

Multumesc pentru intelegere!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Multumim Catalin .

Revenind la ale noastre: Sunnyday, intr-un fel te invidiez pentru emotii, ca deja la mine gata cu ele. Si daca ti-am spune toate cele care am trecut deja pe acolo ca emotiile nu-si au sensul, ca totul va fi perfect, stiu din experienta ca nu poti sa crezi asta pana nu se termina totul. Nu-ti fa griji cu pantofiorii, si eu i-am gasit tarziu, eram deja disperata, ca pentru ginerica deja cumparasem totul, eu aveam deja rochitza, dar eram desculta... Insa i-am gasit si pe ei in timp util, frumusei si dragalasi, exact cum mi i-am dorit. Succes la pregatirile pe ultimii metri si suntem aici daca mai ai nevoie de sfaturi.

Edit: va asteptam la capitolul 68.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput