Miresele anului 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Anditza, ati fost foarte frumosi!
Casa de piatra si numai bucurii!

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduril spune:

ALARMA!!!!!
Fetelor, tocmai am fost anuntata ca nu mi se mai poate face tortul la Clubul Diplomatilor. Deci... unde sa-l fac? Ca nici n-am fost prea atenta cand discutati voi, ca deh, eu aveam aranjat !
Sa fie bun-bun de tot, sa fie invelit in martzipan si sa-l poata face etajat (nu pe suport din acela ca un copac cu ramuri).

Orice sugestie e binevenita si va multumesc de pe acum !

Nota: Nunta este pe 16 septembrie...

*Imagination is more important than knowledge*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ooana

quote:
Originally posted by mimika
Acum incerc sa fac planuri pentru saptaluna de miere. Vreau la Paris vreo 4-5 zile (ca de mai mult nu avem banuti...). Daca cineva are vreo sugestie de hotel de 2-3 stele, care sa aiba un aer mai...frantzuzit...as fi recunoscatoare.

x

Exact asta incerc sa planuiesc si eu acum....o misca escapada in Franta!
...daca cineva informatii despre un astfel de hotel...as fi recunoascatoare daca...ne-ati da niste sugerstii...vrem si noi sa mergem 3-4 zile la Paris (un fel de a 2-a luna de miere)...in Decembrie!

Mimika uite ce am gasit referitor la Paris http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79423&whichpage=1

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Honeymoon

Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by anduril

ALARMA!!!!!
Fetelor, tocmai am fost anuntata ca nu mi se mai poate face tortul la Corpul Diplomatilor. Deci... unde sa-l fac? Ca nici n-am fost prea atenta cand discutati voi, ca deh, eu aveam aranjat !
Sa fie bun-bun de tot, sa fie invelit in martzipan si sa-l poata face etajat (nu pe suport din acela ca un copac cu ramuri).

Orice sugestie e binevenita si va multumesc de pe acum !

Nota: Nunta este pe 16 septembrie...

poti sa incerci la Agapitos sau la cofetaria Liliana!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Fetelor, daca acceptati printre voi si o viitoare mireasa care nu prea obsnuiieste sa scrie pe forum, dar care citeste despre voi in fiecare dimineata, si care e la curent cu toate emotiile si bucuriile voastre... ei bine, mai dau si eu pe aici.

Anduril, incearca la cofetaria Alice ( www.cofetariaalice.ro)

Pentru cele care planuiti sa mergeti la Paris, iata un sfat venit de la o indragostita de Paris: incercati sa stati in arondismentul 3 sau 4. Mai precis, in cartierul LE MARAIS. E cel mai vechi din Paris, e romantic si e aproape de centru ( zona Notre Dame).In plus, e pe linia de metrou cea mai ramificata, de acolo ajungeti oriunde cu metroul in 15 minute.

Doua vorbe si despre mine: am nunta pe 30 sept, pe 1 sept am aflat ca nu imi mai poate face croitoreasa rochia ( vorbisem cu ea de 2 luni!), asa ca am ajuns la o croitoreasa care a lucrat la Opera, dar despre care nu stiu mare lucru.Decat ca anul trecut am vazut o rochie facuta de ea si ca mi-a placut.Acum , Dumnezeu cu mila! Atat de mult am visat sa iasa rochia intr-un anumit fel, si acum sunt atat de sceptica.....N-am programat inca nici cununia, trebuie sa mai facem rost de o hartie, verighetele de-abia maine le dam in lucru ( cel putin bijutierul e prieten de-al nostru si ca model avem verighetele bunicilor viitorului sot).Maine vreau sa dau si comanda de tort...Sunt cam zapacita!!! Plus ca de pantofi...nici vorba inca!

Ma rog, inca sunt linistita,mi-am propus sa nu ma stresez prea tare.Cred ca nu are cum sa nu iasa bine, daca alaturi sunt numai prieteni buni si oameni care se iubesc. ( mai vedem dupa 30 sept daca am avut sau nu dreptate)

Va pup si va urmaresc din umbra!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Draguta, eu am reusit sa nu ma stresez, nici macar acum cand nu mai am tort, deci cred ca vei reusi in egala masura... Cu restul insa, cum stai? (marturii, flori, biserica etc.)

quote:
Originally posted by nature

Fetelor, daca acceptati printre voi si o viitoare mireasa care nu prea obsnuiieste sa scrie pe forum, dar care citeste despre voi in fiecare dimineata, si care e la curent cu toate emotiile si bucuriile voastre... ei bine, mai dau si eu pe aici.

Anduril, incearca la cofetaria Alice ( www.cofetariaalice.ro)

Pentru cele care planuiti sa mergeti la Paris, iata un sfat venit de la o indragostita de Paris: incercati sa stati in arondismentul 3 sau 4. Mai precis, in cartierul LE MARAIS. E cel mai vechi din Paris, e romantic si e aproape de centru ( zona Notre Dame).In plus, e pe linia de metrou cea mai ramificata, de acolo ajungeti oriunde cu metroul in 15 minute.

Doua vorbe si despre mine: am nunta pe 30 sept, pe 1 sept am aflat ca nu imi mai poate face croitoreasa rochia ( vorbisem cu ea de 2 luni!), asa ca am ajuns la o croitoreasa care a lucrat la Opera, dar despre care nu stiu mare lucru.Decat ca anul trecut am vazut o rochie facuta de ea si ca mi-a placut.Acum , Dumnezeu cu mila! Atat de mult am visat sa iasa rochia intr-un anumit fel, si acum sunt atat de sceptica.....N-am programat inca nici cununia, trebuie sa mai facem rost de o hartie, verighetele de-abia maine le dam in lucru ( cel putin bijutierul e prieten de-al nostru si ca model avem verighetele bunicilor viitorului sot).Maine vreau sa dau si comanda de tort...Sunt cam zapacita!!! Plus ca de pantofi...nici vorba inca!

Ma rog, inca sunt linistita,mi-am propus sa nu ma stresez prea tare.Cred ca nu are cum sa nu iasa bine, daca alaturi sunt numai prieteni buni si oameni care se iubesc. ( mai vedem dupa 30 sept daca am avut sau nu dreptate)

Va pup si va urmaresc din umbra!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Anduril, AGAPITOS RULZZZZ!!! Am avut un tort bestial de la ei...Domino cu inghetata desi nu le-am zis sa fie cu inghetata. Toata lumea a papat tot. M-am uitat cand treceam pe langa mese sa vad cat se lasa in farfurie...si nimic. Plus ca am luat 17 kg pt 152 de pers si n-a mai ramas nimic, ca unii au cerut repetir.

Fetelor i'm back in bussiness Nu am avut nunta mult visata, ci mult mai mult....nu m-am asteptat niciodata sa iasa asa. Speram sa iasa bine si a iesit bestial. A fost (cum a zis lumea) altfel de nunta. Mai mult o petrecere plina de distractii si surprize decat o nunta. Va pup si revin cu poze!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

cri, felicitari inca o data si abia asteptam sa vedem poze!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Multumesc frumos! Si hai mai repede cu pozele !!! :-)

quote:
Originally posted by cri.

Anduril, AGAPITOS RULZZZZ!!! Am avut un tort bestial de la ei...Domino cu inghetata desi nu le-am zis sa fie cu inghetata. Toata lumea a papat tot. M-am uitat cand treceam pe langa mese sa vad cat se lasa in farfurie...si nimic. Plus ca am luat 17 kg pt 152 de pers si n-a mai ramas nimic, ca unii au cerut repetir.

Fetelor i'm back in bussiness Nu am avut nunta mult visata, ci mult mai mult....nu m-am asteptat niciodata sa iasa asa. Speram sa iasa bine si a iesit bestial. A fost (cum a zis lumea) altfel de nunta. Mai mult o petrecere plina de distractii si surprize decat o nunta. Va pup si revin cu poze!

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hello
Iaca imi mai bag si eu nasucu pe aici si observ ca e pustiu :(.
Recunosc ca va citesc in fiecare zi (sau noapte...dupa caz) dar din pacate nu mai scriu asa de des (nu ca inainte m-as fi omorat cu scrisul).
Deh...vorba lui SunSmile...acu daca am devenit doamna, sa nu incomodez viitoarele miresici.
In alta ordine de idei eu mi-s bine, sanatoasa, doar ca alerg ca apucata ca sa obtin un credit ca sa-mi cumpar o casuta (a se citi "apartament cu 2 camere").
Cica maine tre sa semnam actele si noua inca ne lipsesc 2 documente.
Sa speram ca reusim sa facem rost de ele pana maine pt. ca suntem intr-o situatie limita: maine pleaca prorpietarul in Spania si daca nu semnam...el nu mai vine in tara
Ce mai sunt in pragul unei crize de nervi.

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput