Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 10
ooana spune:
Moko, Ramonzca79...furmoase fete..furmoase poze...
Cristina...si noi am facut nunta la mine si la o saptamana diferenta am mai facut o nunta micuta la sotul meu...cand sunt 350km e greu sa cari prietenii si intreaga familie dupa tine
Krelia...ma bucur ca honeymoon-ul e super...mai ales ca acolo e vrele frumoasa...distractie placuta in continuare!(anul trecut am fost acolo pentru a 2 oara...si intr-adevar le dau si eu nota 20!)
Edit: Gio..adormita cum sunt...era sa uit...drum bun si distractie placuta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
anduril spune:
Toate miresele sunt atat de frumoase ! Abia astept sa fiu si eu una ! :)
*Imagination is more important than knowledge*
Alynutza spune:
anduril, mai ai doar putin si o sa fii si tu mireasa.
Mai ce liniste e la subiectul asta, se vede ca se apropie de sfarsit sezonul de nunti, pregatirile s-au cam terminat...
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
clau77 spune:
Neatza! Mai ce liniste e pe aici.
Ati fost miresici frumoase Moko si Ramonzca. .
Anduril iti inteleg nerabdarea de a fi miresica. Abia am asteptat si eu sa vina ziua magica.
Gurule nu te-ai putut rabda...Ma bucur ca te simti bine. Te asteptam cu cat mai multe !
Alynutza spune:
'Neatza! Asa ziceam si eu clau, ca e tare liniste pe aici...
Nunta noastra de vis
Luna de miere
M&M spune:
Neata !!!
Chiar ca e tare liniste pe aici!!
Fetelor ce vreme frumoasa!!!!! Pe cat de frig a fost sapt trecuta , pe atat de frumos si cald e azi. SI nu am chef de nimic...
eu
poze nunta
Cristina
Alynutza spune:
Cristina, chiar ca s-a incalzit simtitor, era caldut si azi noapte pe la 10 cand am iesit sa intind rufe pe balcon si sapta trecuta dardaiam. Azi dimineata a fost o placere drumul spre servici, chiar ma gandeam ce vreme super pentru o plimbare in parc... dar asta e, sunt "consemnata" la birou. O sa ies totusi putin in pauza de masa, am ceva treaba de rezolvat, dar o sa ies cu drag.
Nunta noastra de vis
Luna de miere
voicu_bebi spune:
miresici...bine am revenit...ca joi abia am venit si noi de la mare de pe litoralul romanesc...am fost in eforie in saptamana de miere...si a fost super...vreme frumoasa si apa calda si distractie cat cuprinde....am mancat ca spartii....si cum am venit acasa cum ne-am dus sa developma pozele...o sa le pun zilele astea...ca dee am fost si eu o mireasa frumoasa....na ca ma laud....
Nunta noastra:19 august
Poze
Luna de miere...mult asteptata
Alynutza spune:
voicu_bebi, bine ai revenit. Noi credem ca ai fost miresica frumoasa, dar avem nevoie si de dovezi , pe care abia le asteptam.
Nunta noastra de vis
Luna de miere