concurs Danone- teapa?

concurs Danone- teapa? | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Poate ca ati concurat si voi prin luna aprilie-mai la concursul Danone, organizat de o revista, nu mai stiu care, dar in orice caz dintre cele dedicate mamei si copilului.

Ideea era sa trimiti un SMS, sa fi printre primii 100, sa-ti dai datele personale si in final sa fi inscrisa in "Clubul mamicilor Danone". In plus, primeai un blender si 28 de produse Danone Activia.
Eu, zis si facut, trimit datele, ma suna in citeva saptamini cineva, imi confirma ca sunt in club si imi spune ca intr-o luna voi primi produsele -premiile. Peste o alta luna in care nu se intampla nimic, mai primesc un telefon , mi se spune acelasi lucru, ba ma si intreaba ce prefer ( iaururi dulci sau normale-Activia).
Primesc prin posta Blenderul, marca f buna, dar de iaurturi, de atunci (iunie /iulie ) si pina azi, nici poveste.
Ce stiti de promotia asta?

Aveti idee cum sa dau de ei?

Danone Romania nu are web site, telefonul -numarul de pe care m-au sunat nu l-am pastrat in agenda...sau ..acccept teapa sau cum s-o numesc-INDUCERE IN EROARE.

Ruxandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

uite eu am cateva date despre danonewww.listafirme.ro/catalog/j44012_danone_productie_si_distributie_de_produse_alimentare_srl.htm" target="_blank">aici

oricum, eu in locul tau daca primeam blenderul deja as fi fost super-multumita! io n-am castigat nimic vreodata... sigur ca sunt neseriosi ca nu se tin de cuvant, da si-au tinut macat juma' de promisiune (jumatea mai valoroasa, daca e sa socotim )

sper ca te ajuta cu ceva datele gasite de mine!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Incearca la nr asta de tel, nu stiu insa daca mai e valabil.
204.62.04

Parerea mea: cred ca este o eroare de procesare a datelor. Bine ca macar ai primit blenderul.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

La nici 24 de ore dupa ce am postat subiectul, ma trezesc cu mandat postal de la ei, asa ca in final mi-au trimis contravaloarea iaurturilor prin posta...

Eh, s-au tinut totusi de cuvint!
Multam oricum de relatii.

Ruxandra

Mergi la inceput