Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Aseara am fost la ecograf si l-am vazut pe bb.Tati a fost cu noi si era tare fericit,ne-am contrazis un pic cu privire la ce va fi si d-na dr nu a putut sa dea dreptate niciunuia dintre noi pt ca sexul bebelusului nu se vedea asa ca a ramas pe data viitoare.Important este ca e bine sanatos si totul e ok.Duphaston mai iau o saptamana si gata .
Bebelusul dormea asa ca a fost mai dificil cu masurarea insa pana la urma am aflat ca e cu o saptamana mai maricel dupa masuratori.
Doamne mereu voi fi uimita de aceasta minune care este un copil!
Sanii ma dor in continuare si a trebuit sa-mi cumpar un sutien ceva mai mare insa nu pot dormi cu el noaptea.Nici in celelelalte 2 sarcini nu am purtat sutien noaptea si i-am alaptat pe amandoi copii si totusi sanii mei arata bine asa ca nu as putea spune ca e nevoie sa ne chinuim cu sutien zi si noapte.
Fetelor care este rolul bitestului,in ce consta si cat costa?Am uitat s-o intreb pe d-na doctor.
Apropo doctoritza mea este doamna Margaritescu si voi naste la CFR 2.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 12+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Dragele mele!

Noi toti suntem fericiti, se pare ca totul merge bine si nu numai cu sarcina.
Am fost la control, am facut un echo vaginal, bebe e foarte vioi, creste am ajuns deja la 11 sapt si se pare ca nu mai exista asa un mare pericol. Trebuie sa continui totusi tratamentul cu Gravibinon si duphaston, dar asta nu e nici o problema. Dr ne-a inregistrat un dvd, asa ca nu am poza sa pun si eu. Cand l-am vazut cum face balet pe acolo mi-au dat lacrimile. pare sa fi trecut cat de cat pericolul, dar fibromul e tot acolo si a mai crescut un pic, iar chistul a scazut la jumatate. Ieri mi-am anuntat si seful, care spre surprinderea mea a avut o reactie mai mult decat pozitiva, avand in vedere ca sunt implicata intr-un nou proiect si clar are multa nevoie d emine. Dar.. dupa cum a spus ne vom descurca noi, chiar daca asta va insemna o stagnare in cariera mea, cu siguranta ca merita. Si a fost foarte intelegator, mi-a dat chiar si o avalansa de sfaturi si cand eu am incercat sa promit ca voi face tot posibilul sa nu-mi afecteze jobul prea mult, el a spus sa nu promit nimic ptr ca nu trebuie sa fac promisiuni in situatia de fata. Tot respectul si toata admiratia ptr el !. In rest, ma chinuie ingrozitor starile de voma, somnul si trebuie sa ma duc la o nunta si nu am cu ce sa ma imbrac si cred ca o sa adorm pe masa.

pentru dureri de cap mie doctorul mi-a spus ca pot sa iau chiar si un algocalmin, iar de epilat sper sa o pot face pana in ultima luna ptr ca nu exista nici o contraindicatie la epilatul cu ceara sau cu aparatul electric decat faptul ca exista o sensibilitate mai mare la durere.
am ocupat prea mult spatiu , dar e prima data cand scriu cu speranta in suflet . Va pup si va doresc o saptamana minunata !
alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

monica B ti-am vazut eco cu BBX2! nu am cuvinte , e super!!!!
eu tot mai sper sa fie si la mine asa! mai am de astept inca 5 zile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Continuarea...
Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Salut scumpelor si dragelor!

N-am mai avut timp sa intru... serviciul,greturile, varsaturile, durerile de cap... ma vor transforma intr-o leguma trista.
Sper sa-mi treaca repede si sa revin la optimistul self :)
Marti seara m-a scos domnul doctor la o cina romantica: 500 ml perfuzii... great!!!

Saptamana viitoare merg la analize, si cred ca trebuie sa ma hotarasc o data sa intreb de 2D, 3D, amniocenteza si alte minuni....

Pentru lista, data mea de nastere este 17 mai 74, am vazut ca am o "geamana" pe 17 mai 76.

Va pup cu drag, incerc sa va citesc, ca sa prind din urma...
Nevia

Nevia

Mergi la inceput