Retete de coktail-uri

Retete de coktail-uri | Autor: lgireada

Link direct la acest mesaj

Stiti? Eu una tare as vrea sa pot prepara acasa niste coktailuri din alea fabuloase in straturi, care de care mai colorate. Chiar si aruncand un oki prin diverse magazine la alcoolice nu am vazut beuturi asa colorate ca prin diverse baruri, cluburi. Oare cum le iese?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Liliana , din vremururile tineretii imi amintesc ca in baruri au toti neon albastru, care schimba un pic culoarea tuturor bauturilor. Face culorile mai vii, chiar unele devin fluorescente... Deci primul pas e neonul .
Trebuie sa gasesti si in magazine de bauturi lichioruri din fructe care mai de care exotice si astea sunt toate colorate frumos.
Ei invata despre densitatile diverselor bauturi si stiu exact cum sa compuna straturile in asa fel sa nu se amestece intre ele imediat.
Uite www.satyrnet.it/carlio/" target="_blank">aicio pagina cu multe retete ( din pacate in italina ) ca sa iti fie usor : mescolare= amestecare, aggiungere= adauga, guarnire, decorare= a orna, bicchiere= pahar, ghiaccio= ghiata .. in rest sunt mai mult denumiri de bauturi ..
Uite si www.racine.ra.it/ipartusi/cocktails/" target="_blank">aici o alta pagina cu retete .. lista e in stinga paginii.. dai clic si te arunca pe reteta , unele au si poze ...
scrie cuvintele pe care nu le intelegi si iti traduc daca e nevoie , dar cred ca te prinzi tu din context .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Super, merci fain!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iti pot da o reteta nu f colorata dar foarte racoritoare si tare-tare
margarita:
-50 ml triple sec
-50 ml tequila
-100-150 ml suc natural de lamaie neacidulat
-2-3 felii de lamaie
uda buza paharului in apa apoi da-o prin zahar. amesteca cele de mai sus intr-un shaker cu 2-3 cuburi de gheata ,punele in paharul pregatit cu un pai.nu ai nevoie decat de unul ca sa te simti f relaxata si hapy-hapy
sper sa-ti placa

alina

Mergi la inceput