Miresele anului 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ramonella, cu siguranta o s-o faci cu burtica!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Biby, si eu iti doresc sa vezi mai bine a doua liniuta si sa ai cat mai curand un bebe sanatos!

Ioana

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

In asteptarea...fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Biby, pai sa ne spui daca esti buna de baut, sa incepem sa sarbatorim evenimentul! Abia astept! Valabil si pentru Ramonella, Nusha, si restul aspirantelor!
Maria se simte mai bine, azi am fost sa-i fac vaccinul de 2 luni si speram sa nu faca febra de la el. Tocmai ca sa evitam febra i-am cumparat vaccinul, nu i l-am facut pe cel gratuit. Deci speram sa fie cu folos.
De Mos Nicolae i-am cumparat un ingeras care canta Silent Night si se misca. Se uita asa de mirata la el...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox,Ramonela,Biby aici erati fetelor?
Mai am fost mirese impreuna,acum suntem aspirante impreuna ,de luna viitoare vreau sa fim tot impreuna.
Pupicei

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

apai nevastaaaaaaaaaa.......io de ce aflu de pe dc????????
sa vezi ce vaza in cap iti iei cand te vaz!!!!! din aia cu model...stii tu de care.....
Dupa cum vezi eu nu mi-am schimbat statusul pe DC

quote:
Originally posted by bibyrox

quote:
Originally posted by numeioana

Biby, si eu iti doresc sa vezi mai bine a doua liniuta si sa ai cat mai curand un bebe sanatos!

Ioana

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete foste miresuci,aspirante optimiste,actuale gravidute si actuale mamici!!!!!!
Fetelor ma uit la bebeii vostrii si atata sunt de scumpi!!!!Sper sa avem si noi in curand unul,sa ne aduca mosul de Craciun!!!!
Va pupacesc pe toate!!!!!!!!!

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani tuturor celor care azi isi aniverseaza onomastica. Sa fiti sanatosi si fericiti. La multi ani, adreea_c!
Ramonella, iti tin pumnii sa-ti aduca si tie Mosul cadou un bebe asa cum mi-a adus mie anul trecut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by ralucah

apai nevastaaaaaaaaaa.......io de ce aflu de pe dc????????
sa vezi ce vaza in cap iti iei cand te vaz!!!!! din aia cu model...stii tu de care.....
Dupa cum vezi eu nu mi-am schimbat statusul pe DC

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005

apaiiii iubireeee ce sa-ti fac daca nu-mi raspunzi la telefoane si la ciocanelile de pe YM???????
De parca tu nu stii ca imi doresc un !!!!! Asa ca bine ai face sa te pregatesti de botez! Si sa nu uiti esarfele roz!!!
DECLAR PUBLIC: TE IUBESC!!! Aaaa si a-propos vezi ca mi-am schimbat si eu titulatura! Na! Sa nu mai zici!

La Multi Ani Andreilor si Andreelor! Multa sanatate, fericire si belsug in toate!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Tuturor Andreelor !

Eu v-am scris mai rar, desi v-am citit aproape zilnic.
Eu mai am inca putin din Odisee.

Tuturor aspirantelor le doresc sa le aduca Mos Craciun vestea cea mare. Mie vestea cea mare mi-a adus-o iepurasul. Dupa parerea doctorului (asta ramane de vazut) Mos Nicolae o sa-mi aduca in ghetute baietelul mult asteptat.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI CEI CARE-SI SARBATORESC ASTAZI ONOMASTICA!!!

pupici la toate miresicile mamicile si bebicii

azi o scoatem pe ingrid din spital e mare bucurie la noi acasa

INGRID

Mergi la inceput