Miresele anului 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
rox_dox spune:
buna fetele...
sa va traiasca minunatiile de bebelusi...
si poate se prinde si pe la noi restul!
anca, si eu tot pe 3 sept 2005 am avut nunta...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
Alyna24 spune:
Ce mai fac mamicile?
Cum se simt viitoarele mamici?
Eu sunt bine, am doar greturi dar foarte rar si imi trec destul de repede!In rest e bine!Am terminat tratam si sapt viit imi fac analizele de toxo.
Stie cineva ceva dspretratam cu Augmentin si No-Spa pt infectie urinara?Eu pe asta l-am facut si am primit numai cuvinte de repros ca de ce l-am facut!Insa mi l-a prescris medicul ginecolog!
Ce ziceti?
Pupici si....sa va traiasca bb-ii!
11+
Alyna
m_monique spune:
Alyna24 daca tratamentul ti l-a prescris medicul ginecolog, eu zic sa mergi pe mana lui
32 + cu
Nunta noastra
mitumac spune:
Augmentin in timpul sarcinii??? Eu stiam ca nu ai voie sa iei antibiotice...sau nu am informatia corecta...
nunta noastra http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/my_photos
am facut si noi 1 an de casnicie
Moira spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va salut si sa vad ce mai faceti. Ma bucur ca inca se scrie la acest subiect drag mie.
Pupici la toata lumea.
Moira
claujro spune:
Sunt antibiotice permise in sarcina. Eu am luat la Matei pentru a trata o Lysteria in primul trimestru si la Mara pt infectie urinara in luna a 8-a.
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Fetita mea a racit asa ca la noi e mare agitatie. Pentru viitoarele mamici, imi permit sa va dau un sfat: procirati-va din timp Batista Bebelusului! Noi n-am avut-o si pe langa faptul ca am umblat de ne-a venit rau dupa ea, am chinuit si copilul care nu putea dormi de muci. Pana la urma am ajuns la Grigore Alexandrescu si i-a aspirat acolo mucisorii cu un aparat special. Ce sa va mai spun, ca imediat ce am iesit de acolo a adormit fata si a dormit ieri aproape toata ziua, atat era de epuizata!
Pompitele manuale sunt apa de ploaie!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse
Varsta Mariei
Prima luna a Mariei
anangel_lexi spune:
Am pus poze noi in albumul din semnatura!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Poze diverse, Varsta Mariei,Mariuta mamaruta
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta
Ioana81 spune:
Buna!
Am intrat si eu scurt.
Alex eu am gasit o pompita de la Nuk f buna. E singura care scoate mucii. El are mucii tare nu-s moi, adica nu e racit. Si-s mari rau ca ma minunez cum de a scos asemenea monstru de muc. Am luat o solutie cu apa de mare de vreo 200.000 lei si ii inmoi cu ea, apoi il gadil la nas si stranuta si iese muku, dar cand era racit a mers cu pompita Nuk. Nasol ca ati ajuns la spital.
Noui suntem bine din ce in ce mai voiosi. Mami ne iubeste mult de tot
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ