PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 8
bulinuta27 spune:
Bine v-am gasit dragi Piersicutze si mamici de Piersicutze!!!
Trebuie sa recunosc ca "mi s-a ridicat parul pe mine" cand am citit ultimul mesaj al lui Muuh de la capitolul anterior si m-au podidit lacrimile...
Sa ne traiasca Piersicutele iubite si sa fim impreuna mult timp de acum incolo!!!
La noi trece timpul atat de repede ca abia mai apuc sa mai citesc cate ceva iar de scris...ce sa mai zic...
Noi am fost la munte unde ne-a mers foarte bine dar din pacate cum ne-am intors cum au inceput iar problemele: nu mancam, nu crestem etc...
Am fost la spital pana la urma unde i-au facut analize: am zis ca mi se face rau cand ii luau sange 

...analizele au iesit bine...Slava Domnului si concluzia doctorului este ca: "Asa e modelul" dar ca totusi sa incercam sa schimbam laptele pe unul de soia...desi nu i-a iesit intoleranta la lactoza
...nu stiu ce sa fac...o sa merg in continuare pana la 2 luni pe lapte normal si daca tot e in urma de tot cu kg atunci il voi schimba...![]()
Despre mine: mi-a venit menstruatia duminica trecuta, si de atunci o tin tot asa...curge rau de tot de fapt picura in continuuuu

...eu deja aveam analizele varza acu cred ca sunt la pamant definitiv...merg pe pereti...ma rog imi revin eu...luni ma duc la controlul de 6 saptamani..
Eu nu prea mai scriu des ...dar si cand ma apuc de scris....nu mai termin..
PUP toate fetele si puiutiii si abia astept sa-mi spuneti cand ne vedem...
Prin IOR ies zilnic...moarta-coapta tot ies ptr puiut un pic asa ca daca mai sunteti prin zona tare as vrea sa ne vedem...
PUPICIIIII
bulinuta cu bulinel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
MADYN spune:
Romaniaau sa-ti traiasca puiutul, sa se faca mare si sa fie norocos! Te asteptam cu amanunte aici, la clubul piersicutelor!
si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)
MissJJ spune:
Buna mamici si piersicutze!
Mamanati multumesc de urari, felicitari si tie pt fetitza, sa cresteti mari si frumoase!
Romaniaau felicitari pt flacau! Sa cresteti mari si frumosi iar lui mami refacere rapida si mult laptic!
In sf am si eu pic de timp sa mai intru pe aici. Ultimul cap de la odisee am reusit sa il termin de citit, acu m-am gandit sa postez cat am timp si mai recuperez eu pe parcurs restul de 5 pagini.
Noi suntem bine, nu prea dormim noaptea il chinuim pe tati care sta cu noi de seara de la 11-12 pana pe la 4 si apoi intra mami in tura. Papam formula mai mult si dupa baitza de seara primim si lapte de la mami. Nu poate sa suga cum trebuie la san asa ca am cumparat o pompa din aia ISIS manuala de la Avent si ma impac f bine cu ea. Asa fata primeste si laptic de la mine fara sa ne chinuim amandoua. Mie abia a inceput sa imi vina laptele asa ca momentan e cam putintel, dar asteptam sa vina mai mult.
Ieri ne-a cazut si noua buricul. Eu nu am dat-o cu nimic la buric, moasa mi-a zis ca nu trebuie, sa il las in pace ca se vindeca singurel. Fetitza a avut si un mini ciclu din ala, tati se cam speriase dar i-am zis ca e normal si ca unele fetitze au asa. Avem un stil de a umple scutecul numai cand ne schimba tati.
Lui mami nu i-am facut mari surprize.
Avem un pic de icter dar moasa a zis ca e normal si ca in maxim 2 sapt ar trebui sa treaca si ca sa stam cat mai mult la soare.
A doua zi dupa ce am iesit din spital ne-a vizitat moasa acasa si astazi vine din nou, azi cica ne cantareste, eu deja am emotii sa vad ce zice dupa ce o cantareste daca pap bine sau nu, si apoi ne face o analiza de sange, ii ia cica sange din calcai pt nu stiu ce analiza, mi-a dat sa citesc despre ea dar nu stiu cum se cheama exact.
In rest papam la cate 4 ore cam cate 80 de ml de laptic, avem program de baitza, suzeta e amica noastra cea mai buna iar mami si tati se cam chinuie cu noptile nedormite.
De marti Flo merge iar la munca si ma gandesc daca am sa ma descurc singura cu fata toata ziua si cum o sa facem cu noptile nedormite atunci.
Si noi avem nasucul infundat dar ni s-a zic ca e normal si moasa ne-a sfatuit sa punem un vas cu apa fierbinte in camera seara si in el sa punem cateva picaturi de ulei care se gasete aici, e un amestec de eucalipt ienupar si inca ceva plante. E special pt nas infundat, sinusuri si etc. Speram sa functioneze.
Cam atat pt moment ca mami are niste rufe de intins si apoi la 11 avem program de schimbat scutec si papitza. Mai revenim sapt urm ca azi dupa amiaza pt ca e soare si frumos dupa ce vine moasa mergem in parc la o plimbare mai lunga sa stam si noi la soare.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Taty spune:
Bine v-am gasit la scutece!
Bbeii vostri au bubite gen cosulete pe obrajori? De vreo saptamina i-au iesit Mariucai si vad ca se trec dar ies tot altele...am inteles totusi ca nu e neobisnuit pentru astia mici...azi dimineata am observat si pe gitut la spate si pe spatic ceva asemanator dar mai putine....
Colicii ne urmaresc si pe noi dar nu in fiecare seara...intr-o seara de plinsete am invins durerea cu uscatorul de par la sfatul unei fete de pe DC de pe alt post (nu mai retin cine, scuze)...ii directionam aer cald spre burtica si nu a mai plins deloc...in alta ocazie a funcionat dar nu cu atita succes...va spun poate va inspira si pe voi...
Sanatate maxima la pui si multa putere la mamici!!!!
asteryaro spune:
"Bubitele" sunt asa numita criza genitala (hormonala). Nu le faceti nimic, trec de la sine, a avut si puiul meu.
Multa putere si curaj, meseria de mama e grea, dar avem atatea bucurii, incat uitam relele repede.
Sa fiti sanatoase si bebicii vostri sa creasca mari si frumosi!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
mamanati spune:
Buna mamici de piersicute,
Bubulita mea face nani si profit de ocazie sa mai citesc si sa va scriu un mesaj.
Romaniaau, felicitari pentru puiut! Multa sanatate, si mult laptic.
Noi suntem bine. Ma bucur ca am laptic suficient si papam doar la san. Problema e ca am ragade si ma catar pe pereti de durere la fiecare alaptat. Dar n-am incotro, trebuie sa rabd.
Mada, si Camelusha are mini ciclu si icter. Ne-au spus si noua sa o tinem la soare cit mai mult dar e un timp posomoorat de citeva zile.
PLEASE..Pentru completarea listutei: Apgar 7/8, nastere naturala fara epidurala.
Fetelor am si eu o intrebare: la cat timp dupa nastere ati scos bebeii afara?
Nati si lumina noastra Camelia
oncicu spune:
Mamici de baietei: voi le puneti putzica in sus in pampers? La "sfaturile "ai multor pers am incercat de cateva ori sa o pun in sus dar fiind pampersul prea mare ii cadea...Voi cum procedati?
Despre calciu: le dati bbilor, v-a recomndat medicul? Eu nu i-am dat pana acum , m-am gandit ca isi ia din lapte(mai ales ca este formula) si oricum ii dau Vigantol care fixeaza Ca in organism.
Noi avem 5 sapt azi si am inceput de ieri sa plangem in tp mesei, aproape la fiecare masa
. O fi tot de la crampe sau nu-i mai place lapticul?
Am obs ca doarme de multe ori cu ochii deschisi, iepureste. O fi normal , mai ales ca doarme f putin in tp zilei (5-6 ore intre 7.30 si 22.30). Noaptea doarme mai bine (in prima parte) de pe la 22.30 la 3.30-4.00. Dupa asta incepe frichineala, el doarme pana pe la 7 dar eu cand il aud cum plange si geme in somn ... va dati seama. Ce sa-i fac sa doarma la fel de profund si dupa 4 dimineata, sa prind si eu macar 6 ore de somn in total?
Oana cu
Robert Cristian (23 iulie)
emaaimee spune:
Mada,se face heel prick test(Guthrie test).uite niste info:http://en.wikipedia.org/wiki/Guthrie_test
Taty,aveti grija sa urmariti bubitele.dk nu dispar,mergeti la dermatolog.cam la fel se manifesta si dermatita atopica care e f comuna la bb.in general terenul atopic e mostenit de la parinti,la noi asa e
va doresc sa nu fie decat iritatie de bb si sa nu aveti probleme mai incolo.
va pup.
de piticotu' urias umblaretzm-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Ancutex spune:
Bun gasit la piersicute! Eu nu am mai scris pe forum pt ca nu prea am timp. Atunci cand doarme bebe, incerc sa dorm si eu, sa recuperez timpul cat ma tine treaza.
Si bebe Maria mai vomita din cand in cand atunci cand e nervoasa si se agita mult. S-a intamplat de vreo 2 ori sa vomite si tot lapticul. E si destul de lacoma cand suge. Eu ii dau doar san, ca am laptic mai mult decat suficient, dar as vrea sa-i dau o data din biberon sa vad cat suge. Am incercat sa-i dau ceiut cu biberonul si i s-a parut f ciudat, nu stia ce sa faca cu el. Voi cum ati procedat sa-i invatati cu biberonul? Ma bucur ca am laptic si nu as vrea sa fac un obicei din a-i da cu biberonul, dar cateodata poate fi necesar sa o hraneasca altcineva.
Pupici la bebici si mamici.
Ancutex
leistra spune:
Vai ce intensa activiatate pe aici mai fetelor! Ati trecut foarte repede la noua odisee!
Vreau si eu sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine si de burtica mea pe parcursul lunilor de sarcina, mi-ati trimis sfaturile si incurajarile voastre, uneori nu m-ati bagat in seama (sabana, asa mi s-a intamplat si mie, credeam ca nu ma suferiti sau altceva!), dar discutiile voastre mi-au fost de folos, m-am simtit parte din odisee si m-am bucurat pentru fiecare dintre voi, Dumnezeu sa ne ajute sa ne indeplinim cel mai mare rol al vietii nostre-cel de mama!
mamanati, ma bucur ca ai venit acasa cu micuta Camelia si ca sunteti bine, nasterea ta seamana cu a mea, indusa si cu ape verzi! va pupic dulce si va doresc numai bine!
miti, nici mie nu mi-a venit bucuria, inca astept, apoi ma voi duce sa imi puna un sterilet care e nou si cica e foarte bine tolerat, am si eu emotii ca si noi am facut prostioare, sotul mi-a servit noaptea trecuta o inghetata cu frisca la pat, ca de! azi am facut un an de casatorie, iar ieri m-a scos la cumparaturi si o cina romantica
romaniaau, felicitari si multi pupici la bebic, multa sanatate!
mai spuneti si voi ce mai organizati pentru botez ca ma intereseaza si pe mine!
am uitat sa va spun ca ieri i-am mai luat printesei niste hainute super smecheroase (ma scuzati ca vorbesc maneleste!) de la H&M, vai ce haine dragute au acolo de copii, super misto! am sa va pun poze sa le vedeti
http://photos.yahoo.com/adina_roberta