PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 5
iulenca spune:
Salutare piersicutze,
Doamne ce repede a trecut timpul ca parca mai ieri eram burtoase panicoase si acum avem bebici si suntem mamici responsabile pe viatza. Ma bucur ca suntem cu toate bine si vad ca de cand ne-am mutat la Piersicutze sunteti mai active.
Cu ochisorii si eu stiu de la neonatolog ca se sterg din exterior spre interior pt ca murdaria se acumuleaza in interior si nu trebuie plimbata pe toata pleoapa.
Eu am inceput sa am din nou laptic muuult si se satura fimea de la tzatza, sunt o fericita insa conditzia am vazut ca e sa pap bine, consistent si sa beau ceiutz si berica. Cu bautul imiconvine cu mancatu n-am ce face asta e. macar am vazut ca nu ma ingras da ce-i drept nici nu slabesc. Sunt o umflata da sper sa-mi treaca totusi curand.
hai va pup ca plange
MARIA THEODORA![]()
poze[http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulenca/my_photos]
martta spune:
quote:
Originally posted by Sabana
Marta mie si pediatra si la spital mi-au spus sa ii curat ochisorii asa. Din interior spre exterior.
Sabina +Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana, ar fi interesant sa aflam si de la alte fete cum procedeaza. Chiar sunt curioasa. Eu nici macar nu-mi pusesem problema ca tehnica mea s-ar putea sa fie gresita, pana cand am citit ca tu si Muuh procedati altfel. Eu am inteles ca trebuie dinspre unghiul extern spre nas, fata copilului fiind intoarsa spre ochiul ce se curata.
De-asta e bine ca ne mai consultam pe-aici...mai invatam una de la cealalta, mai corectam cate ceva...
Pupici voinici!
sanziana spune:
Emaaimee multumim pentru vorbele frumoase! 
Pufymic nasteri usoare sa aveti, bebeici sanatosi si papaciosi! 
Nu imi vine sa cred cum a zburat timpul si cum am trecut de la aspirante optimiste, la odiseea sarcinii in 40 de saptamani si acum la scutecele. Imi dau lacrimile.
Bebe al meu mananca cam la 3-4 ore in timpul zileisi doarme iar seara de obicei avem program de frichineala.
Aseara a mancat la 18, l-am scos afara vreo ora, a inceput sa planga cand l-am bagat in casa, a mancat iar pe la 21, a baut ceiut la 23, la 23.30 a vomitat cu jet si a adormit instantaneu pana la 5 dimineata cand l-am trezit eu sa ii dau sa manance ca mi se parea nemancat de multa vreme. A mancat prin somn 100 ml lapte HUmana si a dormit pana la 9 dimineata.
E normal ce se intampla? Codrin are 11 zile. A mai patit cineva asa?
Sanziana si
Codrin Marius
cornelia_laura spune:
Fetelor m-au coplesit emotiile cand v-am gasit la scutece. Am strabatut impreuna un drum lung, am trecut prin multe incercari si va multumesc ca ati fost alaturi de mine pe tot parcursul celor 9 luni.
Dar adevarata ODISEE eu cred ca a inceput pentru noi in ziua in care am devenit mamici. Si imi doresc din suflet sa imi fiti alaturi in continuare, sa ne crestem impreuna PIERSICUTELE.
SA NE TRAIASCA PIERSICUTELE!!!
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Si acum sa raportam si noi la 6 saptamani:
- Eric vomita si el, nu foarte mult cantitativ, dar cam de 2-3 ori pe zi
- Sughita des, stranuta des
- papa 120 ml la o masa, 7-8 mese pe zi
- are colici si cand il apuca durerea de burtica tipa tare, nu poate fi consolat nici in brate
- constipatia ma reusit sa o mai potolim cu ceai de musetel
si.....la fix 6 saptamani de la nastere....mi-au venit si mie RUSII...asa ca Sabana putem sa ne luam de mana... eu nu vreau sa mai iau pastile, mie imi faceu rau...deocamdata prezervativul e sfant...
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
CEI DOI BAIETEI AI MEI:http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelia_laura/detail?.dir=9398re2&.dnm=cbafre2.jpg&.src=ph
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
alessia80 spune:
Buna mamici!
Sunt o mamica de sept-oct si vreau sa va rog sa-mi spuneti ce stiti despre dr Bechir de la Giulesti!
Multumesc,
Muuh spune:
cornelia_laura super pozele. Sunt niste frumosi copii tai.
Sabana da eu stau langa Floreasca fac 10 minute pana acolo si cam tot atat pana in Kisseleff. Daca vrei poate ne intalnim odata cand mai vii in zona.
Miruna +
Alexei
Poze
25miky spune:
buna,va citesc si alaptez, ii spun lui bebe ca trebuie sa mearga la culcare si el zambeste ,e 6 dimineata -asa ca mai pot sa dorm vreo 2 ore ,va pup dulce ,sar in pat si eu si bebe.
miky
COSMMYR spune:
Acum avem o noua problema- am inceput sa tusim ,parca ar fi din gat ca o inecare dar nu imi dau seama bine.
Am sunat pediatra si mi-a zis ca daca nu are febra nu tuseste rau sa nu imi fac griji.
Voi ati avut problema asta? Sau sti ceva in legatura cu asta?

Alexandra + tata Silviu