PIERSICUTZE de iulie - august 2006

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Aoleu, Sabana, chiar ca nu e a buna ca doarme de atata vreme! Ai dreptate ca la noapte probabil veti face ture.
Noi nu prea avem loc sa il luam in pat cu noi, ca nu are decat 1,4 m latime, si nici nu as vrea, ca mi-e teama sa nu se invete cu asta si apoi sa nu mai scapam de el.

Cristina, dar tu nu l-ai culcat pe Luca de la inceput la el in camera? De ce? Eu am fost convinsa ca asa ai facut. Rares a dormit singurel in camera lui de cand am venit de la spital.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/75/k/7c60/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A propos de mancat, al meu ziua poate sa manance si la o ora...daca vrea...iar cand era mai mic manca si mai des..acum incerc sa il invat macar la 2 orea ziua,iar noaptea doarme de pe la 23.00 la 2.00 ,mananca,apoi de pe la 3.00 la 5.00 si apoi...nu prea mai doarme...o sa il pun sa citeasca despre ceilalti bebei,ce mult dorm,poate se inspira...

SARILLA si bebe perfect, RAZVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor, ce dor mi-era de voi. va citesc cu sufletul la gura dar pe apucate.

mai intai va dau raportul si apoi va iau la intrebari.
mihnea doarme bine noaptea, de ce zic, de la baita , care e in jur de 8 seara, mai des spre 9, mananca bine(160ml NAN) si doarme pana pe la 2-3 dimineata. noaptea trecuta mi-a facut surpriza si s-a trezit la 5.30, nici nu-mi venea sa cred ca a dormit atat. e bine ca se trezeste, manaca si se culca la loc. dimineata, in schimb, ori e plictisit de atata somn, ori e prea odihnit, ori e ora de durere de burtica, ceva tot e, ca nu mai doarme decat luat in pat cu mine si dupa alinturi indelungate. noroc cu tati care ne mai da cate o idee, unde sa-l pun si cum sa stea, ca eu la ora aia am sistem scurt-circuitat.

in timpul zilei manaca la 3 ore, uneori la 4 dar nu reusesc deloc sa-l fac sa manance mereu la 4 ore. acum avem 5kg si am luat in greutate foarte bine.

eu nu ma lupt cu kilogramele (nu dati cu pietre!) pentru ca nu mai am ce da jos (mai sunt 2kg in plus dar nici nu le simt)

legat de PAMPERS, am o solutie: schimbati-le. eu am patit-o de 6-7 ori cu scutece din 2 baxuri diferite. este exclusa ideea ca nu le puneam bine, ca le verificam de fiecare data pe toate partile. am intrat pe net si am gasit prin arhive ca au patit-o si alte mamici si au schimbat firma. eu acum am trecut pe LIBERO si sunt foarte multumita, plus ca mihnea nu s-a mai udat niciodata.

fetelor, voi va adormiti copiii cu lumina aprinsa? eu am inlocuit becul de la o veioza cu un bec de frigider si lumina mi s-a parut foarte slaba la inceput. acum, insa, mi se pare ca-mi bate in cap farul de la Constanta si-mi doresc cu ardoare sa o sting, dar incepe maraiala si trebuie sa o aprind. mihnea nu poate dormi pe intuneric. cand rasare soarele, reusesc sa o sting fara probleme.

voi mai aveti probleme cu ochisorii? noi am avut de 2 ori o asa-zisa conjunctivita (secretie galbuie la un ochi) pe care am tratat-o cu tobradex 2pic/zi, timp de 5 zile. a reaparut si cred ca voi cere o trimitere la oftalmologie. unde credeti ca e cel mai bine sa merg?

mai aveam cate ceva de intrebat dar am uitat. sper sa am mai mult timp de net de acum incolo.

somn usor si linistit!!!

Superfericita mamica a lui Mihnea - 7saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by SARILLA

A propos de mancat, al meu ziua poate sa manance si la o ora...daca vrea...iar cand era mai mic manca si mai des..acum incerc sa il invat macar la 2 orea ziua,iar noaptea doarme de pe la 23.00 la 2.00 ,mananca,apoi de pe la 3.00 la 5.00 si apoi...nu prea mai doarme...o sa il pun sa citeasca despre ceilalti bebei,ce mult dorm,poate se inspira...

SARILLA si bebe perfect, RAZVAN

Bebelina s-a trezit, am facut baita, a mancats i acum doarme. Ptiu sa nu o deochi.

Incearca cu o lampa de veghe. Eu asa am avut la inceput. Nici ea nu dormea pe intuneric. Apoi am pus lampa de veghe intr-un coltisor si treptat am eliminat-o. Acum nu mai am probleme.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Help! KK verde, e normal?
Acum am scos pampersul a doua oara pe seara asta cu caca verde (nu e un verde-verde ci kaki ca sa zic asa) si ma intreb de la ce poate fi..nu am introdus nimic nou la Mariuca in alimentatie decit un ceai Blevit-somn pt bebei care are dextroza, tei, musetel si melisa (care nu stiu ce e)..credeti ca poate fi de la 2 gurite de ceiuc pe care i le-am dat astazi?
Ea papa doar san...
Cu spume nu a fost kk...ci aceeasi "textura" ca de obicei numai de alta culoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

quote:
Originally posted by Taty

Help! KK verde, e normal?
Acum am scos pampersul a doua oara pe seara asta cu caca verde (nu e un verde-verde ci kaki ca sa zic asa) si ma intreb de la ce poate fi..nu am introdus nimic nou la Mariuca in alimentatie decit un ceai Blevit-somn pt bebei care are dextroza, tei, musetel si melisa (care nu stiu ce e)..credeti ca poate fi de la 2 gurite de ceiuc pe care i le-am dat astazi?
Ea papa doar san...
Cu spume nu a fost kk...ci aceeasi "textura" ca de obicei numai de alta culoare...

stai linistita, este normal. Atata timp cat nu este negru, alb sau cu sange in el este ok. Asta a fost raspunsul primit de la pediatrul meu. Si Alex face de cand s-a nascut verde si este cat se poate de sanatos.

Monica de Alex (18 iunie 2006) si taticul Marian

Pozici Alexutu

Ce mari suntem noi

www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Cine ma ajuta si pe mine sa pun poze cu Corina?aici.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Am fost la pediatru. Si avem 6450gr si 60 de cm.
Si-a triplat greutatea de la venirea de la spital.( avea 2650 dupa ce la nastere avea 2990). Asa ca trebuie sa reconsider cumpararea hainelor de iarna , ca el deja poarta de 3-6 luni, si nu are nici 3 luni!!!!!!!!!!

Haideti sa vedeti ce frumoase poze am: Poze

Mihaela si Marc-Adrian (04-06-06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Miaam impresia ca tu ai albumul la privat. Si de aceea noi nu putem sa-l vedem fara parola ta, pe care logic nu poti sa ne-o dai.
Pune in contul comun niste poze ca sa le vedem.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Buna de dimi la fete.
Miti si Amabella, Luca nu a dormit de la inceput singur in camera lui pt ca a stat mama la noi prima luna si el facea urat rau din cauza colicilor, mama dormea cu el in camera, acolo avem o canapea extensibila. Asa ca pana ne-am dezmeticit si obisnuit unul cu celalalt si s-a acomodat si el a dormit intai cu mama, apoi cu noi in camera. Acum s-a obisnuit singurel, las statia deschisa si usile deschise la ambele camere ca sa il aud. Ii facem baitza pe la 9,30, apoi masaj si gimnastica, apoi papa pe la 22-22,30 si se culca dupa ce da aerul si ne mai iubarim cu mami. Deci are dreptate Sabana, ca daca il culcati mai tarziu se trezeste mai tarziu.
Acum mai ramane si bona peste noapte uneori si doarme tot acolo pe canapeaua din camera lui, dar programul lui ramane acelasi, se trezeste numai la 3 sa pape zdravan si se culca la loc.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png

Mergi la inceput