PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 24
emiliapop spune:
Merci , Miti asta faceam ca am vazut si ma apucase rasul ca scria
43 + la saptamani.
emilia si Alexandru Paul
irinuca spune:
Buna!
Piticutza mea are la 2 luni 4900 si 57 cm.Am facut ieri vaccinul si a fost extrem de cumintica si atunci si seara cand a facut febra 38.
Zambeste si ea cu gura pana la urechi, gangureste dar nu o intereseaza inca jucariile si nci alte activitati.Adora sa-i vorbesti si se arata foarte interesata de chestiile cantatoare.
Noi iesim ZILNIC afara indiferent cum e vremea.Asa am facut si cu Radu si n-am avut probleme cu el.
Eu imi imbrac copiii ca pe mine.Ralucai ii pun insa o bluzita in plus pt. ca ea sta si nu se agita ca noi.
Noi,dupa ce ne-am chinuit ceva vreme cu Radu,incercam sa nu repetam greselile si sa culcam pitica numai la ea in pat asa ca pana adoarme facem curse sa-i bagam suzeta pe care o scuipa de cateva zeci de ori.
Am mai pus si noi cateva poze in album ca am reusit sa ne luam alt aparat foto dupa ce ne-a fost furat celelalt.
Cornelia-LAura - multumesc muult pt. urari pt. RAdu.A implinit 3 ani si zau ca nu stiu cand a trecut timpul.Sa-ti traiasca si tie baietii !
Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza
dariana spune:
ptce vaccinuri ati optat? cumparate sau gratuite?
si cam la ce preturi le-ati luat? am inteles ca sunt in jur de 2 mil?
care sunt avantajele si dezavantajele? scuze ca scriu asa pe scurt dar bb e cam marait.
SimonaU spune:
Pentru toate fetele! Vinerea seara de la 21.30 este o emisiune pe Euforia TV (Mamici in emisiune) in care se dau sfaturi despre somn la bebelusi.
Amabella spune:
quote:
Originally posted by dariana
ptce vaccinuri ati optat? cumparate sau gratuite?
si cam la ce preturi le-ati luat? am inteles ca sunt in jur de 2 mil?
care sunt avantajele si dezavantajele? scuze ca scriu asa pe scurt dar bb e cam marait.
Eu am optat pentru Infanrix Hexa, care e un singur vaccin pentru 6 virusi sau tulpini, nu am inteles prea bine. Mi s-a spus la farmacie ca e 3 000 000 si il comanda ei si mi-l aduc a doua zi. Asta inseamna sa chem pediatra sa i-l faca si o platesc si pe ea. Asa ca am decis sa il facem la Medsana, unde vaccinul costa 2 500 000 si trebuie sa ii faci si o consultatie la pediatru, in valoare de 600 000.
Avantajul fata de cel care se da pe gura este ca la asta din urma cica exista riscul, in anumite conditii, ca bebe sa faca o forma usoara de poliomielita, risc pe care noi nu vrem sa ni-l asumam in nici o conditie. Iar cealalta varianta ar fi 2 vaccinuri, Pentaxim si Engerix B, care, pe langa faptul ca inseamna sa il intepam pe bebe de 2 ori, am inteles ca nu sunt la fel de bune ca Infanrix.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/75/k/7c60/weight.png
leistra spune:
SORRRRRRRRRRRRRRRRRYYYYYYYYYYYY!
miti, ai dreptate nu am scris ce sa imi ...cada, pai parul, ce altceva! aaa, mai imi cade si o burta peste blugi, cica inseamna ca trebuie sa ma apuc de sport, ce e ala nu stiu, ca nu am facut vreodata! de felul meu nu sunt prea sportiva, dar azi m-am uitat la programul de la centru, poate cand ma intorc din tara ma inham la un sport!
si eu am scos-o la plimbare aproape in fiecare seara, dupa ce se termina ploaia, ca de asta avem in fiecare zi, la noi e frig, nu e prima seara cand dam drumul la caldura
irinuca, ce piticutza frumoasa ai si frumos patutul ei!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
mikiion spune:
uitati ce poze am pus.
Noi ne cam maraim de cateva zile. Nu sunt colici cat alint. Vrem tot felul de activitati ca altfel ne plictisim!!!!!!!!!1
Si avem duminica botezul.....Acum ma gandesc cum sa ornez lumanarea......
Mihaela si Marc
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png
oncicu spune:
Amabella de la ce farmacie puteai cumpara Infarix Hexa?
Eu am fosty la Sensiblu si mi-au spus ca nu-l pot aduce , nu se gaseste si ca poate apare prin sept.
Merci
Oana cu
Robert Cristian
Mali_ spune:
Buna,
Bulinuta, ti-am trimis un mesaj privat.
Pentr fetele cu ragade, am avut si eu in prima saptamana, dar in afara de creme si stat cu sanii la aer, medicul mi-a recomandat sa nu tin copilul la un san mai mult de un sfert de ora, pentru ca este de ajuns un sfert de ora ca sa goleasca sanul. Eu cred ca asta m-a ajutat cel mai mult, pentru ca Matei statea si cate o ora la san. Mi-a fost cam greu sa ii scot mamelonul din gura, dar il asteptam sa adoarma (ceea ce se intampla intr-un sfert de ora) si ii trageam usor, usor sfarcul din gura, ca sa nu simta, ca daca isi dadea seama, imediat il apuca la loc.
Acum Matei are 5 saptamani jumatate si 5500 gr. Doarme foarte bine noaptea, in doua reprize, prima de 6-7 ore si a doua de patru ore. Se trezeste cam la 3 si la 7. Ziua, in schimb, nu si-a format un program.
Mali + Matei (23 iulie)
sanziana spune:
Multumesc pentru urari mamicilor! Toate cele bune va doresc si voua si puiutilor vostri!
Sanziana si
Codrin Marius