PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 22
Sabana spune:
Nu-i nici o problema. Suni cand poti.
Eu cand am fost la Zara aveau soldari si nu mai era nimic frumos, sau ce era erau de vara si erau mari. Poate trec sieu weekendul asta. Sa vad. Cuma m timp. Am cam intrat in linie dreapta cu botezul si ma agit.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
bulinuta27 spune:
Buna ziua piersicute si mamici de piersicute!
LA MULTI ANI tuturor Alexandrelor/Alexandrii!!! Pupici multi pentru pitici!
Muuh se poate sa fi fost chistul asta acolo...ca asa zicea si dr. T ca s-ar putea sa fi fost ascuns de sarcina ...naiba mai stie...ideea e ca dupa cezariana la o saptamana (cand era T plecat din tara) am fost la spital ca ma durea burta rau de tot si mi-a facut un echo un dr. de acolo si nu l-a vazut...deci ori nu era ori nu s-a uitat la ovare ci doar la uter...
leistra 
fetelor eu saptamana asta nu am masina
si din cauza asta nu ma pot duce sa-i cumpar nimic de imbracat lui bebe si deci nu prea pot iesi afara cu el
...am niste nervi de nu va pot spune...
L-am cantarit aseara si are 5 kg adica ffff putin la 6 saptamani avand in vedere ca el a plecat de la 4150...Stiti ca eu nu ma pierd repede dar azi pur si simplu m-am pus pe o jale de na va spun 

...ce ma fac eu cu el ca nu ia in greutate???
dr astia nu au nici un raspuns si eu nu stiu efectiv ce sa fac ![]()
va pup
bulinuta cu bulinel slabanogel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
mamanati spune:
Tati a fost astazi sa ia certificatul de nastere a fetei. Deci, avem document si suntem CAMELIA-NICOLE(va rog sa adaugati in listuta
).
Leistra, eu intrebam de sterilet. Dar parca nu as avea curajul sa-mi pun. Am impresia ca o sa-l simt tot timpul. Cred ca o sa intreb medicul de pastile anticonceptionale. Deocamdata nu am nevoie.![]()
Felicitari pentru toti cei cu numele de ALEXANDRU si ALEXANDRA!!! Iar la bebici cu acest nume multi pupicei de la Camelushu!
Miti, iti trimitem pupicei si voua.
SI eu tinjesc dupa cumparaturi la ZARA, aici nu avem.![]()
Bulinuta va trimitem pupicei, sa cresteti mari si sanatosi!
Fetelor, azi noapte mi-a facut fata mare scandal. Numai cu ea in brate sau la tziti de la 11 noaptea pana la 4 dimineata.
Nati si lumina mea Camelia
Muuh spune:
Sabana, Cristina_ioana multumesc de urari pup fetele. LA MULTI ANI SI VOUA!!!
Noi i-am luat aseara jucarii cadou de ziua lui. Am luat o girafa si o caracatita de la MIniblu de la Favorit foarte dragute dar foarte scumpe.
buli imi pare rau ca iar te cotropesc necazurile. Daca nu te superi eu ti-as sugera sa mergi sa faci o ecografie la un ecografist foarte bun sa vezi ce si cum cu chistul. La fel si cu cel mic, uite ca si aici pe site mai sunt pareri despre pediatri poate mergi cu el sa mai ceri o parere. Haine groase nu prea am nici eu pentru ALexei dar ii combin din alea subtiri, e ca o ceapa dar macar nu ii e frig.
Astazi am mers cu el in wrap in parc, a dormit tun si a fost tare fericit. Cand a inceput ploaia am fugit repede acasa dar el era bine merci acolo nu avea nici o treaba.
emiliapop si al meu fornaie si pediatra mi-a spus ca e normal. Eu il scot in orice conditii, am iesit cu el si cand ploua torential. L-am legat in wrap si mi-am pus pelerina pe mine si am iesit o jumatate de ora prin cartier cat sa dea cu nasul de aer curat.
LA MULTI ANI!!! pentru toti Alexandrii si Alexandrele
Miruna +
Alexei
Poze
Tinasv1 spune:
Buna mamicilor,
Si al meu baietel face pe alaturi, adica pe langa scutecel, dar se intampla numai la pampers. Acum i-am pus libero, la primul a fost ok, sa vedem la al doilea.
Si eu l-am scos afara la 16 zile. Mai intai 10 min (in balcon) si apoi afara de tot.
Acum s-a stricat vremea si stam in casa.
V-am lasat, bebei sanatosi.
Tina si bebe Catalin.
Taty spune:
Am si eu doua intrebari:
1.burtiera chiar ajuta la retragerea "burtii"? ma tot bate mama la cap sa o port si eu cu caldura de aici nu am chef, insa mi-ar place sa obtin ceva efecte
...
2. se pot cumpara wrap-uri on line? cam ce preturi au? eu am un marsupiu bjorg parca dar mi-e frica sa il folosesc de la o luna cit are Mariuca mea, voi ce spuneti?
dariana spune:
Noi am fost astazi la controlul de 1 luna si a luat f bine in greutate, are 4.100 g si 54 cm (nascut cu 3050 gr si 48 cm) si avem si obrajori bucalatzi. Problema e ca tre sa mergem si noi la ortoped cu piciorusele sa vedem ce e cu atitudinea asta in valg, dar speram sa fie si la noi ca la Tinasv, sa nu fie decat din cauza pozitiei in uter; nu vrem atele sau ghetute!!!
Ne-a spus pediatra ca putem sa-l plimbam deja in marsupiu, asa ca o sa inauguram port-bebeul primit cadou de la mamaia.
Colicii tot nu ne dau pace si nu ne trece cu nimic.Noaptea se scoala si de 5-6 ori si papa, dar si de 2-3 ori, inca nu si-a format un program clar insa cert e ca de la 4 la 5 sau 6 nu se doarme.
Plecam si noi din Bucuresti pt o saptamana si speram sa fie bine in calatorie, o sa va povestesc cum a reactionat (mergem la Valcea la bunici).
Cineva intreba de pampersi, vezi poate ni-i pui bine sau nu-l schimbi la timp, in mod normal n-ar trebui sa se ude. Deci ariciul trebuie sa vina pe banda colorata si trebuie strans astfel incat sa lasi sa intre degetul tau mic; cuculetzul il lasi normal, cum il tine el, nu-i schimbi pozitia. De udat se mai uda si al meu, dar rar, e inevitabil.Acum chiar i-am luat niste chilotei sa-l mai tin asa fara pampers sa mai rasufle si pielicica lui si sa faca in ei pipi, ce, spala mama!
dariana spune:
Pe vremea asta asa cum ii imbracati afara ca vrem si noi sa ne plimbam un pic dar sa nu ne fie frig.
leistra spune:
cristina_ioana, deci Luca e deja cavaler cu 6 kg, bravo! Si eu am emotii ca a mea va fi vaccinata pe 7 sept, ii vor face doua vaccinuri in aceeasi zi, sper sa fie bine!
Felicitari tuturor Alexandrilor si Alexandrelor! letitia, miti, pumpkin, emiliapop,muuh, cristina, pupici pentru bebelusi! sa traiasca cu numele!
sa nu mi-o luati in nume de rau ca am laudat-o pe fiica-mea, va rog! ca nu am cu ce altceva sa ma laud si eu, is moarta dupa ea!
noi avem o sticla noua, e mai mare sticla decat noi, dar am inceput sa primim 150 ml la cinci ore! inca ne luptam cu suzeta, daca ne iese din gurita este scandal in familie, nu alta!
o intrebare:voua va cade acum, dupa ce ati nascut, ca mie imi cade tare mult? luati ceva pentru asta?
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
cornelia_laura spune:
In primul rand LA MULTI ANI tuturor mamicilor si puiutilor care poarta numele de Alexandru/Alexandra!!!!
Multumesc fetelor pentru raspunsurile legate da gangurit. In final si eu zic ca fiecare copil are propriul sau ritm de dezvoltare.
emiliapop, eu am patit chestia cu udatul hainelor, si nu o data, ci se intampla in fiecare noapte. Am deschis un subiect la "parintii intreaba" si mamicile m-au sfatuit sa-i pun putica in jos in pampers, ceea ce am facut. Si nu s-a mai udat niciodata. Nu am mai schimbat marca, tot Pampers folosim, nr.2. Sper sa iti fie de folos.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard