PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 19
Amabella spune:
Anasia, in legatura cu pompa, eu am una Chicco de care nu sunt prea multumita. Scoate ea cat scoate acolo, dar bebe a mai gasit si dupa ce m-am muls, si de unde tzipa de mama focului dupa ce ii dadusem ce am muls eu, cand l-am pus la san s-a potolit si parea multumit si satul. Deci cred ca mai gasise acolo o gramada de lapte, ca altfel ar fi tzipat in continuare. M-am facut inteleasa?
Ideea e ca nici Chicco nu e prea buna, asa ca gandeste-te la altceva.
luiza
de
mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/75/t/60/s/75/k/7c60/weight.png
cornelia_laura spune:
Buna fetelor.
Noi se pare ca nu reusim sa ne linistim. Am facut iar urocultura dupa antibiotic si tot a iesit o flora mixta. Azi am fost din nou la Alexandrescu si am repetat a 5a oara analiza, joi e gata, deja nu mai am curaj sa sun dupa rezultat.
Legat de botez, noi il facem in cadru ff din motive strict financiare, adica facem masa acasa.
Referitor la kg, eu cand am nascut aveam 106 kg, la externarea din maternitate 96, iar acum la aproape 7 sapt am 90 kg. Asa ca stati linistite...eu mai am de dat jos cca 20 de kg...bine unele sunt ramase de la prima sarcina....
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
Ma framanta si pe mine ceva
. Eric inca nu zambeste constient(adica zambeste doar in somn) si nici incercari de gangurit nu are. Bebei vostrii cand au inceput??? Parca din cate imi amintesc Eduard facea chestiile astea inainte de 2 luni...
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
Cristina_Ioana spune:
Cornelia eu vb cu Luca toata ziua ca o moara stricata, tanti nina- bona la fel, ii canta si povesteste tot timpul si poate de-asta a inceput sa gangureasca devreme...acum 'se cearta' cu noi si face balonashe si rade cu gura pana la ureki daca ne maimutzarim la el....tu vb cu eric?
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
SimonaU spune:
Fata mea la 5 saptamani zambeste daca ii vorbim, insa eu ma intreb de cand incep sa vada bine, caci atunci cand ii vorbesc priveste undeva deasupra, deci vede numai contururi banuiesc. Ce stiti de asta?
map spune:
Fetelor pun si eu acum cateva poze cu noi. Sper sa se vada. Daca nu se vede mai fac o incercare. Am facut un simplu copy-paste la link numai!
pupicei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=fe2dre2
Monica si bebe Robert
Mia. spune:
Anasia,nici pompa mea de la Avent nu e buna..si ma oftic, ca barbatu-miu a insistat s-o cumparam, bani aruncati! Oricum eu alaptez normal asa ca am luat-o de decor.
Si Corina zimbeste doar in somn, Luca(cel mare) zimbea constient de la 2 luni incolo oricum, asa ca asteptam..
Nu ne-a cazut inca buricul desi avem 13 zile, n-am facut baie si de-abia asteptam momentul!
La capitolul kilogramedate jos , am luat 13 in timpul sarcinii si am dat jos doar 6...dar as vrea sa dau inca 10 jos, dar nu ma grabesc ca alaptez si eu sint inalta si nu se vad atat de evident "grasimile"...
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
anasia spune:
Amabella, Mia, ma oftic legat de pompa pt ca am vazut la spital o tipa careia ii mergea super bine si pompa la greu, eu stau si ma chinui pt 10 ml si dupa aceea bb suge n-are treaba;vorba ta mia, o gramada de bani aruncati degeaba;
cornelia, iti tin pumnii sa fie bine cu bb;
anasia mami de
Alessia Anca
pozici
bebe
Tinasv1 spune:
Buna mamici,
Mai apar si eu pe aici, din pacate si mai rar decat pana acum. Daca pana acum nu aveam timp ca lucram, acum nici atat. Lucrez dar la bebe al meu cel scump.
Bebe al meu e un cumintel, cand doarme. In rest, colicii ne fac viata amara.
Fetelor voi cum faceti sa nu ii rasfatati pe bebei. Al meu cand il pun in patut, parca il pun pe ghimpi. Il las eu putin, dar pana la urma tot in brate ajunge.
Nu vreau sa il invat in brate, dar si cand plange mi se frange inima.
Ii dau SabSimplex si ceai de anason si chimen, dar nu par sa aiba prea mare efect.
Cat despre kg acumulate in sarcina. Eu dupa nastere nu am dat decat 5 kg, cu toate ca bebe a avea 3.450.
Dar m-am linistit ca acum la doua sapt de la nastere am dat 10 kg din 15 luate, asta imi da sperante.
S-a trezit bebe, va las, poate mai revin.
Tina si bebe Catalin (17 zile)
Muuh spune:
dariana da Alexei are zile cand doarme toata ziua doar o ora si jumatate.
buli esti sigura ca acel chist nu era acolo dinainte de sarcina? Eu una am nascut asa de urgenta din cauza unui chist pe care il aveam inainte de sarcina si care s-a ascuns sub copil.
cornelia_laura Alexei a inceput sa zambeasca cred eu constient abia acum o saptamana, adica pe la sase saptamani dar nu sunt convinsa ca o face constient. Eu vorbesc toata ziua cu el ii citesc povesti dar e el mai putin zambitor ce sa zic.
Nici nu mai vorbesc de kg, eu mai am de dat 10 kg jos. Dar am ambitie si m-am apucat deja de gimnastica. Asa usor deocamdata dar e un mmaaarre pas inainte.
Miruna +
Alexei
Poze