PIERSICUTZE de iulie - august 2006
Raspunsuri - Pagina 10
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by miti2004
unde e H&M in Montreal ?
uite aici un link cu magazinele lor http://www. hm.com/corporate/do?action=storelocatorviewhome (elimini spatiul de dininte de hm)
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
monicutza_bb spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Acum eu caut un Habit de neige( adica salopeta de iarna de fas).
Miki gand la gand cu costumele astea de iarna
Pupici montrealezelor mele (asa ma mai simt si eu ca "acasa" pe topicul asta)
Monica
de
Alex (18 iunie 2006) si taticul MarianPozici Alexutu
Ce mari suntem noi
www.babyhomepages.net/alexutu/index.php" target="_blank">Website Alexander Ryan
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
Cristina_Ioana spune:
Pup gagicile! 
Am lipit motivat niste zile ca nu am avut net si iar m-am topit de dorul vostru....si iata ca acum va gasesc la piersicutze....ce frumos....prin cate am trecut impreuna....
Miruna, ce frumu ai scris tu acolo...
Sabana cum fata sa nu te mai bagam in zeama? De cate ori strigam io disperata 'Sabanaaaa unde eeeeesti?' si nu imi raspundea niminea, ha?
Icnoranto 
Mamanati sa iti traiasca puiutza si sa fie sanatoasa, bine te-ai intors acasica ![]()
Cornelia, mistoace pozele cu baietzii
Sabana si Cornelia, plesnesc de invidie ca v-a venit pacostea...mie nu mi-a venit desi nu mai alaptez si ma tot intreb daca e normal...ar tb sa ma duc la un control la gine? E ok sa vina mai tarziu?
Ufff nici nu stiu cu ce sa incep, ca parca ma atatea sa va pove.
Luca s-a cumintit tare, mai are zile proaste dar rar. Sper ca dupa botez sa fie si mai linistit...
Azi-noapte a dormit de la 22 pana la 4 si sper si eu ca in curand sa putem scoate masa de noapte.
Mananca de rupe, avem la 2 luni si o sapt 5760gr 
Coliceii mai apar cand si cand dar ii alungam repede...nu ii mai dau absolut nici un sirop.
Si el stranuta, sughite, are nasul infundat si uneori e fornait rau. Cica e normal.
Maine facem vaccinul si am niste emotzii, sper sa nu faca febra.
Voi ati facut vaccinu'?
Si eu sunt in febra pregatirilor pt botez, avem fro' 60 pers, ne-a facut nasu' cadou niste invitatii superbe, facute de el, cu poza lui Luca...sunt topita dupa ele...
Sabana, s-ar putea sa il vrem noi pe Silviu la botez
. Astept sa imi zica nene de la rest daca au sau nu fotograf ca parca asa zicea. Cat costa la Silviu? Noi avem botezu' pe 24sept.O fi liber Silviu atunci? 
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10719;104;1;1/c/59/t/53/s/53/k/5acf/weight.png
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor.
Sabana, vroiam sa te intreb cum a fost la tine ciclul??? Ca la mine e fff abundent, m-am cam speriat. 
Aveti idee fetelor cum pot reduce fluxul menstrual? Eu stiam ceva de calciu. dar vad ca nu are efect.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura spune:
In alta ordine de idei, Eric doarme noaptea de la 10-11 pana la 1-2 cand mananca si apoi mai adoarme iepureste pana pe la 4-5-6 cand iar mananca si gata somnul de noapte. Nici vorba sa renunte la vreo masa de noapte. Cum sa fac sa-l dezobisnuiesc de mancat noaptea???? 
Pe Eduard l-am lasat in pace si drept urmare si acum la 2 ani se scoala noaptea si cere de mancare iar pana la 1 an manca 2-3 biberoane noaptea ca altfel urla rau de tot.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si
Eric(13.07.2006)
POZE 
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
dariana spune:
Bine v-am regasit la PIERSICUTZE!
Stiu ca s-a mai discutat subiectul insa stiti voi cum e cu cititul din urma cand bb plange, asa ca intreb si eu: ce sa fac ca nu a mai facut kk de joi, am incercat si cu supozitor si cu termometrul dar nu am reusit. Data trecuta, tot asa, nu mai facuse de 3 zile, i-am bagat un supozitor si a facut imediat, un pic mai pastos decat de obicei, dar nu tare. Chestia e ca eu ii dau numai san, nu sa zici ca lapte praf si de aia s-a constipat.
dariana spune:
Am uitat sa va spun, si poate e important, ca ii dau debridad, vigantol si espumisan.
dariana spune:
Cornelia laura, eu zic sa nu incerci sa reduci fluxul, lasa asa ca poate se mai curata acolo, eu cred ca e bine.
bulinuta27 spune:
Buna dimineata dragutelor!
Cornelia-Laura sa stii ca si la mine a fost si este ffff abundent...nu cred ca ai citit mesajul meu anetrior...pur si simplu picura in continuuu si am sunat la dr si mi-a zis ca e normal
....eu am mai luat niste cloroca;lcin si se mai oprise (ca azi este deja a 10-a zi) dar am oprit medicamentul si iar a inceput sa curga ca la balamuc
..azi ma duc la control...o putea sa ma controleze???
martta si eu vreau sa-mi pun sterilet...dar mi-e cam frica...tre' sa ma apuc sa citesc ceva pe net despre asta...
Cristina_ioana eu deja sunt geloasa...nu mai vb cu mine
...io iti trimit neste pupici sa te mai imbunez ![]()
Ma bag si eu la discutia cu botezul...noi il avem pe 1 octombrie si am si eu o intrebare: voi ati mai auzit de botez cu 2 perechi de nasi? ca eu am o problema ![]()
Pup fetele
bulinuta cu bulinel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2
Sabana spune:
Cornelia si Bulinutza la mine au fost cateva picaturi. S-a si oprit. Mi-a tinut 3 zile. Dar eu inainte de sarcina aveam cicluri foarte abundente si dureroase. Era un cosmar. Aveam cheaguri. Nici nu vreau sa imi amintesc. Sper sa se fi reglat cu nasterea. Nu am avut nici o durere, decat de cap, un pic mai asa.
Cristina tot am vrut sa te intreb tu pleci cu Luca la Londra? Eu am tot felul de idei. Prin octombrie parca ne-am lua copilul si am pleca in Grecia. Acum nu stiu daca nu este prea lung drumul. In avion nu ma tupeu sa o sui, ca totusi nu are coloana prea formata si mi se pare periculos la aterizare ptr ea, e zdruncinatura prea puternica.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos