Povestea prietenei mele...
Raspunsuri - Pagina 3
ra_mata spune:
Cu rusine marturisesc ca nici eu nu mi-am iubit copilul de la inceput, am avut o depresie ingrozitoare si niste stari suicidale destul de pronuntate. E drept ca au fost si circumstante dificile, ramasesem singura si alte probleme. Abia cu timpul am inceput sa simt acel sentiment matern de care se vorbeste peste tot, e posibil deci sa nu apara imediat la nasterea copilului.
Ramane de vazut cum va evolua relatia intre prietena ta si fetita, e posibil sa mearga spre bine, intre timp mai ajut-o si tu. La fel de greu e si daca face copilul cu sotul sau cu alt barbat. Responsabilitatile imense care te coplesesc nu au legatura cu barbatul care a contribuit la concepere.
Si nici nu cred ca esti o prietena dubioasa, cum vad ca ti se creeaza aici profilul. Asa ca , fii in continuare alaturi de ea cum poti, iar daca nu mai poti pur si simplu incearca sa veghezi de la distanta asupra fetitei.
ra_mata
http://photos.yahoo.com/ra_mata
Caroline spune:
Un alt subiect de "crestere a traficului" in care autoarea/autorul, de obicei nou venit, "arunca" problema si nu mai apare....
doinabita spune:
Ceva este ciudat..."doar trei zile a durat minunea"sa-si tina copilul in brate!nu mi se pare normal sa-ti tii copilul in brate si apoi sa nu-l mai iubesti asa dintr-o data?Dar aceasta femeie nu are si ea o mama?copilul nu are si el o bunica care sa vada cum se comporta mama cu nepoata?sotul bolnav nu are pe nimeni?treiesc in pustiu?doar el ,ea ,fetita si tu?chiar nu inteleg...dar mi-e frica sa nu fie situatia reala, atunci ar trebui anuntata Asistenta Sociala!cateodata Dumnezeu da copii la p....i!parerea mea!
bita doina
zouzounaki spune:
cam cusuta cu ata alba este povestea asta...bineinteles ca exista si exceptii,dar ceva nu e in regula aici...dupa ce a postat mesajul,s-a dus la aspirante...nu sint aici sa judec pe nimeni,dar de obicei cind se deschide un subiect,autorul ar trebui sa intretina acest subiect...raspunsuri,comentarii,etc...daca este un subiect fals,nu ii inteleg rostul...hmmm...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
doinabita spune:
Am stat si m-am gandit...sunt destule femei care nu sunt pregatite sa devina mame.In momentul cand porti in pantec 9 luni puiul de om, il iubesti,il simti cum misca,iti pui fel de fel de intrebari:e baiat?e fetita?mai ales ca spui caci si-a dorit un copil...ce fel de femeie este aceasta?cum se comporta cu cei din jurul ei?vedem la televiziuni fel de fel de cazuri:copii maltratati, abandonati!daca banuiesti ca ar face vreun rau fetitei ,daca nu e ceva in regula cu ea, chiar si o depresie...fa ceva sau pune pe altcineva sa ia masuri caci si o secunda conteaza!!!!!nu poti sa lasi un copil fara aparare asteptand ca mama sa o ingrijeasca atunci cand are chef?...vorbeste cu unul din parintii prietenei sau a sotului ei!!!!!Un om adult se mai poate apara,dar un copil de varsta acestei fetite nu!
bita doina
giulia71 spune:
Helicom, da-ne mama mai multe date ca ne stoarcem mintile pe acilea degeaba!
Sau macar daca nu te mai intereseaza subiectul da-i close.
doinabita spune:
Ori ne stoarcem creierii degeaba, ori sa-a intamplat ceva...ori subiectul e SF.vedem mai tarziu.
bita doina
danyalo spune:
Desi nu-mi place sa ma amestec... nu incerc sa-mi dau cu parerea referitor la subiect ...dar incerc o presupunere... am citit cu atentie tot ce s-a scris pana acum si am observat la primul ei post ca este editat de moderatoare... concluzia mea: a postat in alta parte...moderatoarea a mutat post-ul aici iar helicom nu l-a mai gasit... de aceea nu a mai raspuns!
Sper sa fi observat bine!
dany
Dandush spune:
Se poate sa ai dreptate (Danyalo), dar cand iti este mutat un subiect primesti instiintare pe e-mail.
Prefer sa fi fost o poveste inventata decat sa cred ca totusi Helicom are dreptate si un (alt)ingeras nevinovat sufera .
*grupul fetelor fantastice *
noi
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by danyalo
[...] am observat la primul ei post ca este editat de moderatoare... concluzia mea: a postat in alta parte...moderatoarea a mutat post-ul aici iar helicom nu l-a mai gasit... de aceea nu a mai raspuns!
Sper sa fi observat bine!
dany
Da, initial l-a postat la aspirante dar e cum zice Dandush, primeste instiintare pe email.
Oana_B