Femeile prefera "uritii"
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Mie una mi s-a intamplat de multe ori sa descopar intr-un barbat aparent "urat" multe calitati care negau prima impresie, fie ca era vorba despre caracter, fie, daca e sa vorbim despre fizic, extrem de sexy.
Eu cred ca oricum in cazul barbatilor uratenia este mai greu de "depistat" decat in cazul femeilor.
Fiind o chestie relativa, inchei (ca nuca-n perete) mentionand ca de pilda pe Leonardo di Caprio nu-l vad absolut deloc atractiv sub nici un aspect desi unele femei l-ar cataloga drept "papusa"
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
brendamitran spune:
De exemplu,Belmondo,a fost "uratul" ecranelor,dar a avut succes la femei cu carul......avea un ceva al lui cu care cucerea....
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Gandacel spune:
Ce inseamna un barbat urat... inseamna unul care nu-mi place! Ce gandesc despre el? Ca nu-mi place deloc!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Nokia
Pe mine m-a invatat mama mare ca, barbatul tre sa fie o tzara mai frumos ca dracu
Si,completez eu Nokia...."Barbatii frumosi nu-s pentru nevestele lor"...asta e alta vorba...
![](icon_smile_big.gif)
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Clover spune:
Ce s-a intamplat cu situl de nu mai detecteaza cacofoniile automat?
Un barbat urat e un barbat la care cand te uiti te distrage in mod neplacut fata lui de la ceea ce spune.
Un barbat frumos pentru mine e o femeie care din intamplare s-a nascut barbat si nu prea ma atrag. Nu suspin dupa ei, nu imi provoca cine stie ce trairi. Daca ar fi totusi sa aleg intre un frumos si un urat, restul fiind egal, m-as sacrifica cu frumosul.
Nimeni nu alege oameni urati, pentru ca ii alegem ca sa facem copii cu ei. Daca iti alegi un partener urat, sau seamana cu tine, sau nu gasesti ceva mai bun, sau nu ai de gand sa procreezi.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
craciunitza spune:
Cred ca femeile urate prefera uratii.
Si mai cred ca nu sunt doar doua categorii, frumosi si urati, cred ca multi sunt normali, atat de normali incat ai timp sa le descoperi calitatile.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Sorry, dar mie imi plac cei frumosi si aratosi, cineva la care sa-ti faca placere sa te uiti.
Darael vorbea foarte serios : daca e urit (ochi bulbucati, urechi clapauge), copiii risca sa-i semene.
Mik.
liliac1 spune:
Mai este o vorba din popor: nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie!! Asa ca eu pe cei care i-am acceptat in viata mea i-am vazut frumosi, rupti din soare, buni de pusi la rana, gigoloi adevarati. La "urati" nici nu m-am uitat. De fapt...urati e grosier spus....cred ca mai potrivit ar fi sa le spun incompatibili cu mine.
Si ca sa aiba caracteristicile enumerate, nu trebuie sa aiba muschi sau oki albastri si ten masliniu sau mai stiu eu ce caracteristici adonisiene, ci pur si simplu sa ma atraga...nu stiu ce anume... probabil ca tzine de chimie iar eu obiectul asta l-am cam "ocolit" in scoala, asa ca nu stiu sa explic.
Concluzie: prefer frumosii!!!
anky spune:
Hai ca imi place ce ati scris fiecare,sint curioasa care actori va plac?Multe femei il vad pe Brad Pit extraordinar de frumos,sincera sa fiu mie chiar nu imi place.Mie imi place tare mult Nicolas Cage,are ceva care ma atrage pur si simplu..
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05