Flirteaza des, la greu!

Flirteaza des, la greu! | Autor: Cristina Maria

Link direct la acest mesaj

Eu sunt, poate, cea mai noua dintre voi. De fapt, tocmai am aterizat!

Mi s-a confirmat ca ii place sa flirteze mai mult decat orice. Am gasit mesaje cu persoane "agatate" pe chat. Mesaje cu complimente pe care eu nu cred ca le-am auzit din gura lui, cu formule de care nu am avut parte decat induse de mine. Isi gaseste colaboratoare pentru care pleaca la ora 5 dimineata la serviciu pentru a le intalni pe chat. Le trimite cadouri (care fac obiectul muncii lui: inimioare rosii cu mesaje dragalase programate si brodate de mana lui). Isi trimite fotografii de la mare si lanseaza invitatii "nevinovate" la o cafea in doi. Se inchide in birou ore intregi cu noua secretara cu ochi alunezosi si sani mari, dezgoliti, pentru a-i "traduce" cele doua manuale de 200 pagini din limba engleza si pentru a-si fuma "pachetul" de tigari la o cafea.

Nu a fost niciodata un tip extraordinar de comunicativ, caruia ii place sa se dea mare. Nu a intrat in criza celor 40 de ani (are 30).
Abia asteapta sa vina pe lume baiatelul de 23 saptamani pe care il port.

Am fost la un pas de a trimite raspunsuri acelor personaje si chiar de a o ciufuli pe secretara chiar in firma ( am lucrat si eu acolo; toti ma cunosc si au senzatia ca sunt in postura fraierei, pentru ca toti cred ca ei "au facut-o").

Ar trebui sa inteleg ca este un joc de care are nevoie din cand in cand si ca relatia noastra nu este in pericol, mai mult, ca nu m-a inselat niciodata si ca nici nu ar face-o.

Ar trebui sa fac pe gasculita si sa ii accept minciunile, sa ii mai dau o sansa sperand ca se va vindeca sau sa ii trantesc un divort odata cu certificatul de nastere?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bine ai venit, Cristina-Maria! Sincera sa fiu, nu stiu ce as face in locul tau. Probabil ca as face ceea ce face si el: mi-as gasi prieteni pe internet, as flirta la greu cu ei, le-as trimite poze si inimioare, chiar si intalniri(la care nu m-as duce). Si as avea grija sa afle si el, asa, din "greseala". As vedea cum reactioneaza. Si as cauta sa vad daca are o relatie serioasa sau nu. Apoi as sta de vorba cu el si i-as explica clar ce ma deranjeaza si ce nu vreau sa mai faca, daca vrea sa ramanem o familie. Cred ca asa as face. Offff, vezi si tu si bafta!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutti spune:

Sincer, eu nu cred ca as rezista mult timp asa. Nu pot sta multa vreme in incertitudine. E drept ca eu am nevoie mereu de confirmari... dar cred ca cel mai bine e sa iti lamuresti cat mai repede problemele.

Mergi la inceput

Nu cred ca a proceda la fel ca el ar fi de folos. Ce te faci daca iti spune "fac si eu, poti face si tu". Nu cred ca asta e solutia. Ma indoiesc ca ar intelege din asta ceva - caci altfel s-ar gandi cum te simti tu... Pana la urma tot discutia deschisa ar ajuta sa iti lamuresti gandurile.

Mergi la inceput

Ma tot gandesc la problema ta Cristina... si inteleg foarte bine prin ce treci. E groaznic ca cel de langa tine cu care iti vezi copilul crescand, langa care te vezi imbratranind sa nu vada cum te framanti si mai ales sa nu inteleaga ce anume te deranjeaza. Gandeste-te ce anume primeaza, care sunt lucrurile care sunt importante pentru tine si incerca sa-i explici si lui ce simti tu cand el flirteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

BINE AI VENIT.
Cred ca tu acum esti in acea perioada in care sotul tau ar trebui sa-ti acorde cea mai mare atentie, tie si prin tine copilului ce urmeaza sa se nasca in curand. Mi se pare foarte urat din partea lui sa faca ceea ce face mai ales ca tu acum ai mare nevoie de cineva in care sa ai incredere si nici intr-un caz de probleme, care sa va afecteze si pe tine si pe puiutul nevinovat ce va veni. Mi se pare inadmisibil asa ceva dar, iata ca se intampla. Nu stiu ce sa-ti spun ca ar fi mai bine sa faci, nu stiu ce ai putea sa faci. Tot ce iti doresc este fiti fericiti si sa va bucurati impreuna de venirea pe lume a copilului.
Tu esti singura care poate hotari ce este mai bine pentru tine si copilasul tau. Ai grija de tine si mai ales de copil.
Va pupam dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draga Cristina, eu cred ca ar trebui sa stai de vorba cu el si sa-i spui exact ce simti si sa lamuriti problema cat mai repede. In plus nu-ti face bine nici tie nici lui bb aceasta stare de incertitudine, iar acum pe prim plan trebuie sa fie sanatatea ta si a lui bb.
Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti arate calea cea mai buna de urmat.
Sa ai grija de tine si sa ne tii la curent.
Pupici,
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Draga Cristina sa stii ca te asteptam cu bratele deschise si la "Mamici de iunie-iulie".
Pupici,
Maadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina Maria spune:

quote:
Originally posted by Maadi

Draga Cristina, eu cred ca ar trebui sa stai de vorba cu el si sa-i spui exact ce simti si sa lamuriti problema cat mai repede. In plus nu-ti face bine nici tie nici lui bb aceasta stare de incertitudine, iar acum pe prim plan trebuie sa fie sanatatea ta si a lui bb.
Dumnezeu sa te lumineze si sa-ti arate calea cea mai buna de urmat.
Sa ai grija de tine si sa ne tii la curent.
Pupici,
Maadi

Dragele mele,
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Din pacate, discutia nu ajuta la nimic. Am avut nenumarate. Problema, din punctul lui de vedere, este la mine. Nu inteleg EU cum este sa intalnesti o persoana noua care sa te complimenteze (adica sa te imbete cu apa rece) fara a te cunoaste indeaproape, sa te faca sa te simti bine, fata de discutiile plictisitoare, deja, cu scorpia de sotie care iti atrage atentia cand gresesti cate ceva.

Este prima data cand nu ma mai simt singura.In general nu pot vorbi cu nimeni. Mama ar muri de grija mea, sora mea este pe alta lungime de unda si presupusii prieteni nu timp sa le asculte pe ale tale.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Cristina, citind mesajul tau mi s-a facut piele gaina (fetita mea m-a intrebat intr-o zi ce e aia :))... revenind serios, raspunsul asta "problema este la tine" l-am auzit luni intregi. Problema era a mea, eu eram nemultumita de ceva. El era asa cum este si tot el era indignat... Pacat... Gandeste-te la bebelusul ce-l ai in burtica si care nu vrea sa te stie necajita. Incerca sa gandesti situatia la rece si nu lasa timpul sa treaca pe langa tine. Cunosc bine si starea aceea in care mamei nu-i puteam spune nimic pentru ca imi imaginam cate griji si-ar face si nici surorii mele nu reuseam sa-i spun... Tarziu, dupa divort, am inteles ca pot discuta cu mama mea orice, care chiar de ii tineam eu ascuns simtea si ma vedea trista... Am invatat atunci ca poti avea in mama o prietena si asa imi doresc sa fie relatia si cu fetita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Buna Cristina
De fapt lansez o invitatie Danei Rosu (UNDE ESTI???) pentru a-ti da ceva lectii :))) . Sa caut linkul si ai sa vezi despre ce vorbesc.

- Adela &Julia -

Mergi la inceput