Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 32
szaboali spune:
Asa deci si prin urmare...nu o vrea nimeni pe Iarinuta mea de nora
si stiu de ce...e prea agitata? dar stati asa ca o calmez eu cand va creste mare.![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
ALI iti vand un pont ce zici de eduard a lui micio e mortal baiatul daca aveam o fata sigur ma incuscream cu ea

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
silvi_2005 spune:
Anasebe, promit sa nu-i dau nimic, cu atat ma mai odihnesc ssi eu 3 zile![]()
Giova, ce fainca va pregatiti de vacanta....Pana la uram mergeti in Turcia?Am retinut eu gresit?Se poate sa me insel ca azi am ros numai rosii
.
Fetelor, multumim de apreciari, am vazut-o si eu pe Iarina cea jucausa, e scumpica foc.Toata gasca noastra e bestiala, tot bebelasi unul si unul.
Ursulino, pregateste-te ca daca nu-mi mananca Alain nic marti, in incriu la curs.Daca stai cu voi o saptamana...cred ca av convinge sa treceti voi pe lapte mai degraba decat sa treaca el pe mancare...
Are niste faza cand "mananca", ca eu nici nu ma pot enerva pe el.
Cuscra, felicitari Dariutei, de-acum sa vezi ce ti-o fugareste Alain...Noapte buna si drum bun maine.
Fetelor din Iasi pupicei, ce frumos de voi ca va intalniti, eu sunt cam singurica din trupa, e Tatiana din Cluj ( pe care o pupacesc) dar ea are multa bataie de cap cu minunatii ei gemeni asa ca ....raman fara intalniri cu secta. Imi place f mult orasul Iasi, am amintiri placute de acolo.
Lui Alain ii ies 2 dinti, nu unul cum am crezut, acum am vazut.In seara asta abia mi-a adormit, am leganat la el o gramada, aveam si vinete la copt si pulpe de pui la prajit pe aragaz...o nebunie.I-am facut si eu papita lui Jean ca l-am cam neglijat la faza asta in ultima vreme. Chiar ma gandeam ca Alain are imediat 5 dintisori.....si nu-i foloseste..pe nici unul![]()
poze
monica70 spune:
SILVI uite ceva cu care eu m-am distrat copios,sper sa nu disperi ![]()
![]()
www.nasparau.com/autocar.html
De aia zuceam de pierderea kg pe drum 
La Zilele Aradului n-a fost cine stie ce,ca n-am stat pana la sfarsit.Pe la 21,45 Dia a adormit,deci era ok,dar cand la 22,30 am vazut ca inca n-au trecut de umpluturi (ANA LESKO,TRIDENT - cred ?!?,MISS ARAD
) am cedat si ne-am intors ...
Chestia e ca mandra nici acum n-a adormit inca 

Ca evident s-a trezit,pe la mijlocul traseului cu tramvaiul ...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
pisoi3 spune:
Am alergat si eu azi toata ziua cu copilu' dupa mine, evident, iar pe dupa amiaza, ca tot eram in zona, m-am dus si mi-am luat sotul de la servici, ca lucreaza la mama naibii de departe.
Vad ca o pun iesencele de intalnire, super, mi-e foarte dor de Iasi, imi place mult de tot orasul asta, am fost acolo ultima oara cand eram studenta, la un concurs de poezie. Frumos si civilizat oras! La fel si Clujul, Timisoara. Fericitelor care traiti acolo!
La Baia Mare nu am fost inca.
CUSCRO, se pare ca o punem de o afacere, ca vad ca vor fetele sa se inscrie!![]()
Maine plecam la Ploiesti, la socri, asa ca nu stiu daca mai am timp maine dimineata sa intru.
Daca nu mai intru, pupici la toate fetele si la toti bebeii si sa aveti un week end minunat.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
szaboali spune:
'Neata gagici, noi matinale iar, ce sa facem daca nu avem somn
.
La multi ani
STEFAN GABRIEL 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
fetelor inca nu v-ati trezit? Haideti la 

. Cam lung e capitolul asta !!! Cine il deschide pe urmatorul?????
Va rog sa imi raspundeti la intrebarea:e musai sa ii fac program la papa ?
Deci cine mai vine la o poveste?
-am piticii frumosimancaciosi dar si pe cei nemancaciosi.
Mamicilor 
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
anasebe spune:
scutece 86
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica