Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
Ursoaica spune:
Toanca !!!!!!!Pacalesti copilul ... ntz,ntz,ntz 

tot inainte!
Gata l-am pus si pe celalat http://www.dropshots.com/Ursoaica
cel de la 19 august.
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Ce fata face! Nu nu atleta iese!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
nunta noastra
am mai pus poze.
am mai scris un mesaj si l-a sters marco.
Anasol bine ai venit in club. sper sa nu fie nimic grav.
sa-i treaca.
Ali felicitari pt. stelute.
Cosmi si marco e tot marait azi, ca-mi vine sa ma urc pe peretii. Tot de la dinti, sau s-a invatat cu cineva in jurul lui, si eu numai chef nu am sa stau non stop cu el.
Denisa daca nu mai intri, drum bun si distractie faina.
Nici Marco nu a prea mancat azi si plange si e marait
.
A zis bine unchiul meu sa-l lasam pe Marco in Alba si sa ne rezolvam problemele. dar cum nu topata lumea e in concediu...le rezolvam cum putem.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
szaboali spune:

a papat Iarina 180 ml. laptic

si acum plecam la plimbarica
intru mai tarziu , pana atunci....

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
asteryaro spune:
Silvi, ma gandeam... Alain ori este mofturici, ori ai gresit tu undeva... de exemplu, ce-ar fi sa-i dai pauza de papa solida vreo 3-4-5 zile, si apoi, cu muuuulta rabdare, sa (re)incepi MAREA DIVERSIFICARE, asa cum se face ea, adica mai intai cu suculete... daca vrei, pot sa-ti "imprumut" schema pe care am aplicat-o la Razvanel si zau ca al meu copil nu mi-a refuzat nimic de papa pana acum! Poate reusesti sa-l pacalesti si sa pape. Da un semnal, daca esti interesata
.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
pisoi3 spune:
CUSCRA, buna idee, hai vedem care se inscrie.![]()
Vazut filmulete cu nora, super, a crescut mult de cand am vazut-o eu ultima data.
ALI, am vazut-o si pe Iarinuta ta, gimnasta o faci, frumusica foc ce e!
GIO, super poze, frumos de tot, am mai zis-o dar o repet: sunteti doi frumosi amandoi. Acum ma uit la poze ca merge greu netul, sunt la poza cu dansul.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
silvi_2005 spune:
Offf Cristina, cum sa nu fiu interesata, sunt interesata de orice, daca ai radbare, te rog da-mi schema ta si incerc sa vedem ce iese. Si eu cred ca s-a intamplat ceva, initial el mai gusta cate ceva, mar ras, banana, nu f mult dar gusta.De cand cu diareea aceea afurisita de am bagat in el orez si morcov, s-a sucit cu mancatul...dar au trecut 2 luni aproape de atunci...
Ursulino, nu vinzi licenta pentru cresterea apetitului?
e cam greu ca datul bebelui...desi mi-a iesit din prima luna, fara nici cel mai mic efort...
tot nu l-as da.
Cuscra, ma bucur ca papa Dariuta, macar unul sa manance...ca vor fi o familie de subnutriti![]()
Anda, multumesc pentru informatii, o sa intreb doctorita si ii cumpar si eu, asa as fi muuuuuuuuult mai linistita.
Anasebe, ai dreptate cu Danonino, cica nu contine conservanti dar parca e si adevarat....nu prea cred.
Giova, hai hotaraste-te sa plecati undeva si cautam pe net un loc fain pentru voi.Sa vezi ca dupa doua zile sunteti mai indragostiti ca niciodata.Jean a zis dupa ce ne-am casatorit ca lui ii place f tare ca se poate certa cu mine linistit, ca suntem casatoriti si nu ne mai despartim noi asa de usor...ce fain e.
Am ras atunci.....dar avea dreptateomul, chiar daca analiza pare naiva. Ce zici, cautam pensiuni?
poze
Giova spune:
Marco cred ca nu mai vrea sa pape mancarica de bebei.
De ex. ieri nu a papat la borcanel, ci aripioare de pui si cartofi prajiti.
Merge Clau dupa pozele de la fotograf. problema e ca trebuiesc scanate daca vreau a le pun pe net. asa ca...peste cateva zile cu calm voi face lucrul asta.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta
irinatunza spune:
Buna, fetelor!
Gio, ai aratat ca o sirena, frumoasa, sexy, iar mirele frumos si el; sala si mesele grozave cu auriul ala. Hai ca esti haioasa cu divortul. Soacrele rele trebe tratate cu indiferenta ca si cum n-ar exista; nu merita sa strici tu ce ai frumos cu Clau: o familie superba cu un bebe fabulos. Ai grija de voi, ok?
ca sa treaca supararea.
Ali, si eu ma gindeam ca Sabina mea e miscacioasa tare. Iarina o intrece. Super ca a papat asa mult, si cred si eu daca n-a vrut sa pape nik la prinz.
Noi am fost la vaccin, a durut tare, a plins. Acu o doare piciorul de misca numa labuta si cum o ating mai tare plinge. I-am dat Efferalgan sirop si mi-a varsat tot ce papase cu greu in urma cu o ora jumate. I-am luat supozitoare da vad ca scrie ca-s strict pt copii de la 8 kile in sus, desi pe cutie scrie ca-s pt copii de la 6 luni pina la 3 ani. Asa ca am taiat o bucata din el si am pus restul. Asa m-a dus pe mine capu. Tu cum ai facut ca nici Iarina n-are 8 kile?
Sabina are 6300, asa cum am prevazut, si cica 65.5 cm, dar s-a cam foit si cred ca n-a masurat-o bine. Eu am masurat-o si a iesit in jur de 70 cm. Acu nu mai conteaza, sanatoasa sa fie.
De dinti nu-s semne deloc.
Asteryaro, vreau si eu schema, te rog, ca am si eu un mofturici in casa. Multam 
Va pup si ma duc sa mai plimb puiutu prin casa ca sa uite de durere.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina