Fetitza mea are 1 an si 6 luni si in afara de masinile noastre (ale parintilor), 2 la numar, nu vrea sa urce in nici o alta masina: taxi, masina a prietenilor, bunicilor. Urla, da din maini si din picioare si pare f speriata.
Nu stiu de unde pana unde a aparut aceasta spaima.
Nu vrea sa urce nici cu mine, nici cu tatal ei, decat in masinile noastre.
Sunt ingrijorata pentru ca nu stiu de ce se comporta asa.
Cum sa procedez cu ea sa nu-i mai fie teama?
Si noi am patit asa, o perioada, cam tot in jurul varstei de 2 ani, nu mai tin minte exact!
Nu stiu cum e la voi, dar la noi nu se urca daca il puneam pe el sa urce primul, mai ales daca era si altcineva in masina, sora mea, unchiul lui etc. (persoane cunoscute, dar nu noi).
Atunci ma urcam eu intai si dupa aia il luam in brate. probabil ca in mintea lui credea ca il bagam in masina si pleaca fara noi, nu stiu. I-a trecut dupa ce am procedat asa!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
Scaun de masina folositi ? caci tinutul in brate e foarte periculos si atunci bravo ei daca nu vrea sa urce in masina. Poate s-ar simti in securitate daca ar avea tot timpul scaunul ei de masina si niste jucarioare pe care sa le luati cu voi chiar daca schimbati masina.
Bafta !
Sibylle 33 +
Pozele mele Poze noi
quote:
Originally posted by Sibylle
Scaun de masina folositi ? caci tinutul in brate e foarte periculos si atunci bravo ei daca nu vrea sa urce in masina. [/b][/size=1]
Posibil. Atunci eu zic sa nu-ti faci probleme ca nu vrea sa urge in orice masina. Nu se simte in siguranta, ai o bebelusha desteapta !
Sibylle 33 +
Pozele mele Poze noi