Am si eu o intrebare cu referire la desorelle,care este eficacitatea lui, se poate ramane insarcinata in timpul luarii acestora?Voi ati patit asa ceva?As dori sa stiu daca cumva este posibil,cat e de eficient tratamentul cu aceste contraceptive.
multumiri
Ca la orice contraceptiv oral combinat, eficacitatea depinde de corectitudinea administrarii: pastilele trebuie sa fie luate la aceeasi ora, nu trebuie uitata nici una, in caz de voma sau diaree se cere protectie suplimentara (prezervativ).
Nu trebuie utilizate in paralel cu anumite medicamente: rifampicina, anticonvulsivante, barbiturice si hipnotice, caci va scadea eficacitatea.
Daca sunt respectate conditiile de mai sus, eficacitatea atinge 99%.
Uite www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=1777&fl=1" target="_blank">prospectul contraceptivelor Desorelle.
Numai bine !
Eu am luat Desorelle 3 ani fara nici un fel de incident.Le-am oprit in februarie anul asta si in martie am avut ultima menstruatie
Adinush 21+ cu
si eu iau desorelle de vreo 2 ani jumate fara nici un fel de incident ... ba chiar mi s-a intamplat sa mai "sar" peste vreo pastila si nu s-a intamplat nimic (bine, pe experienta asta a mea nu te baza, s-ar putea sa nu tzina la toata lumea)
si ma simt f bine cu ele (mai ales ca am scapat de durerile menstruale) singura chestie este o mica senzatie de greata seara ... mai are cineva senzatia asta?
Zambeste-mi!