*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Offff, fetelor m-ati fcut sa plang de emotie! Multumesc pt gandurile bune! Va tin la curent cu toate noutatile

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!!
La multi ani tuturor bebeilor!! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!

Laura Ioana, sa dea Dumnezeu sa vii cu vesti bune! Drum bun!

Simona Toma, vad ca esti de-a mea, din Rm. Valcea, si baietelul tau e nascut in aceeasi zi cu Darius al meu! La ce pediatru esti?

Noi azi am fost la doctora, ca eram programati la vaccin, dar s-a amanat pentru ca Darius are iar rosu in gat si e ragusit. Doctora mi-a recomandat sa nu ii mai dau antibiotice si sa ii rad un cartof, sa-l bag intr-un tifon si sa il pun in jurul gatului. Leac babesc! Sa vedem ce o iesi.

Pupam mamicile si bebeii!!!!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

simona_toma, pe noi a inceput sa ne chinuie dintisorii de la 3 luni, de atunci Iulia-i tot cu mainile-n gurita, roade tot, in special degetu' lui tati ... a lui mami nu-i asa bun ca a lui tati. Acum avem 5 luni si inca nu i-a iesit nici un dinte, sper sa n-o mai chinuie mult ca deja nu mai putem.
Nu forta copilul daca nu vrea sa pape, poate lui e de ajuns lapticul. Mai lasa-l cate-o saptamana si incearca dupa. La noi e chiar invers, Iulia ar manca tot ce sta in lingurita (exclus biberon). Mi-e groaza cand incep sa-i dau cate ceva pentru ca niciodata nu-i de ajuns cat i dau si iese un scandal monstruos.

As vrea si eu sa stiu cum sa fac sa nu mai manance noaptea, dar sa si doarma . Pai Iulia are 5 luni si mananca de 2 ori pe noapte cel putin, cateodata si de 4 ori se trezeste si degeaba-i dau eu ceai sau incerc sa o adorm pe "uscat" ca nu-mi functioneaza metoda.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

MICAALSA, cum de mananca cu lingurita? Darius vrea sa pape numai cu biberonul. Am incercat sa ii dau suculetul de morcov, acum cel de morcov combinat cu mar cu lingurita, dar nu vrea. Cand ii dau suculet cu biberonul imediat il papa( ii dau deocamdata numai 40 ml). Eu folosesc o lingurita cu capatul de silicon. O fii lingurita de vina? Ce sa mai zic si eu!! Am patat o gramada de hainute, ca domnu' se tot foieste si trage de barbita, cand ajunge lingurita la gurita, inchide gura si nici ca vrea s-o mai deschida! Baza e tot biberonu.
Va pupam!

Roxi si Darius-Mihai(10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

micaalsa,
Alexandra de la 2 luni jumate doarme de pe la 11-12 pina la 6-7
eu am invatat-o asa: intii am tinut-o treaza cu forta (desi ii cadeau ochii in gura pe la 10:30, i-am cintat si o trezeam cu pupici, ii dadeam cu un servetel umed pe fata... si am lasat-o sa adoarma abia pe la 00:30 citeva zile la rind).
si mai e ceva: eu, de obicei, ma culc pe la 11 noaptea; chiar daca Alexandra e deja adormita la ora aia, eu merg la ea in camera si-i schimb scutecul, si-i dau sa manince ca la o masa normala (la noi e vorba de 160ml de lapte). in felul asta, e si satula si uscata, tocmai bine ca sa nu se mai trezeasca pina la 6-7. nu mai zic, ea e adormita si cind o schimb, si cind maninca aproape ca e deranjata de prezenta mea :))

poate o sa mearga si la voi metoda asta, incearca

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

TRAIAN (CEELA) SI EDUARD (ERIKA24)!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

Micaalsa intr-adevar aici e mare dezastru cu incendiile...au murit oameni,paduri intregi au fost distruse,la fel si case.Oamenii sunt disperati! Pai la 45 de grade la ce te poti astepta???Eu pana pe la 6 seara nici nu deschid ferestrele si las trase jaluzelele ca e jale.

Laura Ioana concediu placut si cu rezultate!!Ma bucur tare mult pt voi!!!

Azi am papat cremita pt 1ma oara (v-am zapacit de cap,asa-i?! )Si toata lumea m-a avertizat ca sigur nu o sa manance decat cel mult 2-3 lingurite.Da de unde?!!A papat tot castronelul!!!Adica am pus 150 ml apa si 4 lingurite de crema (asa cum scria pe cutie ca se face pt inceput).E adevarat ca ne-a luat cam 1 ora dar a papat tot!Si a fost si chiar foarte linistit,n-a murdarit-o nici pe mami,nici scaunelul.Am ramas placut impresionata si taare mandra!!A baut si apa (desi mi s-a zis ca s-ar putea sa nu-i placa).Iar dupa aia o veselie continua pana cand a facut nani.Am pus si pozici noi!

noi:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=/d214re2&urlhint=actn,ren%3as,12%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Roxi, unde stai in Valcea?Uraaa, cineva din Vl, in sfarsit.Eu stau in Ostroveni.Pediatra noastra e sotia dr care m-a operat pe mine, Amza.Ea e pediatra in Dragasani.Ei sunt prieteni de fam ai sotului meu.Tu cu cine ai nascut si cum?Ce bine ca esti de aici!Nici nu stiu cand ai aparut pe forum, am lipsit mult, vreo 2 luni.Bine ai venit!
Aida, o sa incerc sa fac cum ai facut tu sa nu se mai trezeasca Alexandra noaptea, dar nu prea cred ca o sa reusesc, pt ca Edutu e mort de somn dupa baita, adica pe la 9:30-10.
Micaalsa, ce noroc ca papa asa bine Iulia!Nu o sa-l fortez, chiar ziceam ca o sa fac o pauza, ca ma dispera.Mor de ciuda!Da' asta e, o manca el odata.
Roxi, eu te sfatuiesc sa nu mai incerci sa-i dai suculetele cu lingurita.Eu nu am reusit si i-am dat cu biberonul si a fost strumfu' meu incantat.Si supita i-o dau cu biberonul.Mi-a fost teama ca nu-l pot invata repede cu lingurita, dar nu a fost asa.Piureul(putinul pe care il papa) il papa cu lingurita.Si s-a obisnuit.Mi-a zis o mamica azi sa incerc sa-i bag cereale in orice nu-i place, ca astea sunt dulci.
Voi ce fel de cereale dati la bebei?Si de la ce firma.Tare mult as vrea sa incerc si varianta asta.Si as vrea sa incerc sa-i dau la ultima masa cereale cu lapte, sa-i tina mai mult de foame.
Astept sa ma lamuriti si pe mine.
Am citit un picut din urma si am descoperit ca David al Tinei a suferit o operatie si Kim a pierdut pe cineva.Imi puteti spune si mie despre ce e vorba?Sau sunt prea indiscreta?
Va doresc o noapte linistita.A mea sigur n-o sa fie linistita

Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Simona

David nu a suferit nici o operatie din cate stiu eu, s-a putut evita... Kim a pierdut-o pe mama ei ... cam asta e ...

Fetelor - Tina va saluta pe toate, am prins-o pe messenger ...

Noi va pupizam mult si bine...

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

adar,
multumim pt stirile despre Tina :)
pupam ochioasa Maia si pe mamica ei

Simona,
chiar si daca e adormita dupa baie, am mai spus, eu tot ii schimb scutecul Alexandrei inainte sa ma culc si ii dau sa manince (ii ating buzele cu biberonul sau i-l bag putin in gura, si ea atunci incepe sa pape... cu ochii inchisi, papa tot! si apoi doarme ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic )

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

roxivan, pai uite-asa, doar lingurita si tzitzi e baza. Sper sa nu-i vina ceva idei sa-i trabuiasca si lapticu cu lingurita ca am cam pus-o. Mie mi-ar placea enorm macar sucul sa-l bea din biberon, ca ma termina pana-i dau 40 sau 50 ml cu lingurita. Nu-ti spun, toate baveticile-s varza, hainele noastre la fel, ca deh ... mai primeste si lingurita cate-un sut . Eu nu cred sa-ti fie lingurita de vina, la Iulia-i dau cand din cea de plastic, cand din lingurita din tacamurile noastre ... si n-are treaba, nu face deosebirea. Nu-i place lui de lingurita si pace .
aida, la mine nu merge metoda asta. Am incercat-o ca tot tu ai mai zis pe forum de ea dar daca trece de ora 10 si nu adoarme atunci e jale noaptea. Parca nu-si mai gaseste locul, se fataie incontinuu ... e mai agitata ca inainte de culcare. Eu nu o schimb deloc cand ea doarme pentru ca urgent e cu ochii cat cepele ... de papica-i dau ca mananca si adormita. alta metoda please
simona_toma, eu i-am dat Iuliei cereale de la Humana, cu lapte si banana. Vezi sa iei pe cele de la 4 luni, Nestle de exemplu au doar de la 6 luni din cate am vazut eu. Iuliei ii plac, eu foarte rar ii dau, o data sau cel mult de 2 ori pe sapt. Nu prea am eu incredere in prafuri, prefer sa-i dau ce-i fac eu.
adar, si ce mai face david? Ce-a mai zis Tina? Eu chiar n-am reusit s-o prind de-o vreme buna. Ce face de-i asa ocupata?
S-a trezit pishcoata, am facut iarasi noapte alba, cu plimbari prin curte sub clar de luna ... pai cine-i asa romantic ca si noi. uuufff oare cand o sa dorm si eu o noapte intreaga?
Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput