*Bebei de Martie - Aprilie 2006(14)*
Raspunsuri - Pagina 2
nshiro spune:
LA MULTI ANI sa cresteti mari frumosi si sanatosi, in special Oanei care e bolnavioara multa sanatate si pupici sa treaca repede!
Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Oana Carina - - Catrinel17
Sara Iulia - - Andan
Noi facem bine, saptamana trecuta am fost la control, la 5 luni jumate avea 7500 si 66 cm. Dintii nu vor inca sa iasa, insa nu par a fi durerosi. Am inceput cu cate o lingurita din ziua in care a implinit 5 luni si abia azi am ajuns sa inlocuim in intregime masa de pranz, care a aratat cam asa:
piure din 2 linguri cartofi, 2 linguri morcov, o bucatica ceapa si o bucatica ardei
40 ml de supa in care au fiert legumele plus patrunjel si telina
4 linguri de orez
1 lingura porumb (borcanel)
Nu da semne ca ar vrea sa se intoarca pe burtica, in schimb ar sta toata ziua in picioare in premergator. Dimineata pe la 5 o apuca vocalizele e tare happy, o tipe o ora, pe la 6 adoarme iar si doarme pana pe la 7-7 jumate. Apoi in timpul zilei mai trage reprize de somn de cate 30 min intre mese.
Noi inca nu am rezolvat-o cu casa, am gasit ceva care ne-ar placea dar sunt probleme cu actele si in caz ca nu reusim cu trebuie sa cumparam un teren si sa construim. Oricum week-end-urile vara asta s-au dus numai pe vizite la agentii, vazut case, terenuri etc etc... si nu am mers pe nicaieri . Sambata si duminica avem planificata o mica excursie la hotelul unde am facut nunta, pe malul marii la o distanta de 2-3 ore cu masina.
Mariana am vazut ca iti faceai griji ca Markus nu papa mai mult de 50 la o masa. Aici nici nu se recomanda sa-i dai mai mult de 50 la o masa iar pana la 7 luni o singura masa atat. In Suedia cand poti incepe cu lactatele si cu fainoasele? Cat despre nume care incep cu M de fetita unul drag mie tare tare e normal, Maria... imi mai place Michelle (citit mishel) iar de baiat imi place Mircea... mai strainesti nu-mi vin in minte decat Martin si Marvin.
Catrinutzaaici se recomanda pestele alb slab incepand cu 5 luni, untul de la 6 luni iar ficatul de la 7.
Andreea Georgiana ce romantic tati ca te-a luat la dans in camera bebitei. Distractie placuta la petreceri.
Tania e super dulce Bia. Eu nu vad nici o asimetrie.
Ufff nu mai pot scrie ca s-a trezit Maria si voiam sa pun si niste poze. Fetele care ati dus bebeii la mare i-ati bagat in apa? Raspundeti-mi plisss ca nu stiu ce sa fac sambata cu Maria daca sa-i fac cunostinta cu apa de mare sau nu...
rocsana si bebe maria
aalina2003 spune:
Pana sa scriu si eu i-a trecut Oanei raceala..mai bine si vacanta placuta, mini, ma rog..aa ..si sa nu uit, la multi ani pentru ea si pentru:
Mia Ecaterina - - Dea0277
Iulia - - Micaalsa
Sara Iulia - - Andan
Noi de vacanta in Grecia am cam uitat , oricum era numai un gand, poate la anul. Cu diversificarea stam destul de bine, nu ne mai luptam cu lingurita asa, parca intra mai mult in gurita decat pe afara si..cam atat. Uite ca si Maria (Nshiro)doarme care 30 min intre mese, credeam ca numai picea mea doarme asa.
Plec, s-a trezit Ana..
nshiro spune:
N-am mai apucat sa pun in albumul comun, aveti aici un link de pe adresa mea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/album?.dir=9277scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/album?.dir=3673scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/my_photos
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
adar spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!
20:
Andreea Giulia - - LUIZAX
Ioana Timeea - - VAL77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
21:
Bianca-, - NICOLLE27
Isabella Maria -- ZUZILICI
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - CORINAG
22:
Alice-Miruna - - KIT
23:
Mia Ecaterina - - DEA0277
Iulia - - MICAALSA
Oana Carina - - CATRINEL17
Sara Iulia - - Andan
SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI ...
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
catrinutza spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Fetele care ati dus bebeii la mare i-ati bagat in apa? Raspundeti-mi plisss ca nu stiu ce sa fac sambata cu Maria daca sa-i fac cunostinta cu apa de mare sau nu...
Rocsana, noi nu am cutezat sa ii facem cunostinta cu apa...una ca avea doar vreo 4 luni...inca era aeriana...doi apa era cam rece pentru ea....si trei mi-a fost teama sa nu se sperie si sa ii treaca cheful si de apa din caditza...nu ca nu se uita cu pofta la apa (probabil sunetul apei ii starnea amintiri din burtici)...oricum daca va prinde dimineata devreme sau seara dupa ora 6 pe acolo faceti o plimbare lunga cu ea pe malul apei, cat mai aproape de apa ...va prinde niste aerosoli numai buni pt plamanii ei..
Pupam Grasunica frumusica, ca tare mai e scumpica Maria ta cu ochisorii aia a ei...frumoasa combinatie...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze _
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
catrinutza spune:
Am uitat, Rocsana...super poza cu Maria si cu morcovu'...credeam ca numai Maria de Bucuresti face pozne dintr-astea..."rontaim" marul, ardeiu' lu' bunica, lingem banana sau boaba de strugure...orice e mai bine decat mancatul cu linguritza...
----------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Pozuci cu Mariuci
www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu fetitze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are
limitele ei, prostia nu."
Polixeni spune:

MIA ECATERINA (DEA0277), IULIA (MICAALSA), OANA CARINA (CATRINEL17),SARA IULIA (ANDAN)!!SA CRESTETI MARI,SANATOSI SI NOROCOSI!!!
Mariana sa stii ca m-am uitat si eu pe ingredientele cremei de vaniliei dar nu scrie ca ar avea E-uri.Acum naturala 100% nu cred ca e.Oricum dupa o saptamana vom incepe si cu fructe-crema.Maine e ziua cea mare!!
pe burtik!!Cum te simti?Princhindeii sunt bine?
Nshiro pozele sunt f.frumoase!!Iar gazulitza ta e o scumpica!!!
Sa stii ca eu l-am bagat pe Nick in mare duminica...pt prima oara!Si a fost atat de fascinat si tipa si chiuia!!Si ce mai dadea din picioruse (se vede ca a stat 9 luni in lichid).Apoi i-am facut baie acasa in vanita...acolo alta distractie!!E adevarat ca mai intai l-am udat un pic ,apoi incet-incet l-am bagat cu totul.Pe cap i-am pus o palarioara.Nu l-am tinut mult in apa.Apoi l-am lasat fara pampers sa ia aer si pielicica.Eu zic ca daca e cald,fa-i baie.Le place mult!!!
Ieri am facut si 2 vaccinuri unul contra meningitei si altul contra pneumoniei.Si ce-a mai plaaans dar apoi s-a linistit relativ repede.
Acum va las ca trebuie sa
.
ciuf spune:
Salutare, iubitele
ne intorseram de pe taramurile californiene si din Las VEgas. Am avut parte de o vacanta foarte frumoasa, dar si obositoare.
Copiii s-au comportat impecabil. Nu am nimic de reprosat.
Bag de seama ca lui Mamzel Farfuzel ii place sa colinde.
Urez sincerul La multi ani la toate gazulitele care au mai adaugat o luna la sirul lung al vietii si le doresc numai fericire si de sanatate sa aiba parte.
Eu azi cu al meu iubit sot aniversam 9 ani de casatorie. Incercam sa imbatranim cat mai frumos si sa fim sanatosi sa ne putem creste copiii.
Pup ca am multa treaba.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Polixeni spune:
Ciuf bine ati revenit din vacanta!Vrem poze!
Mariana m-am edificat in legatura cu cream de vanilie..de fapt este faina de orez cu lapte si cu gust de vanilie.
Cand le-ati dat puiutilor pt prima oara asa ceva, ce cantitate le-ati pregatit?
aida_o spune:
Pup fetele 
La Multi Ani puilor care azi mai implinesc o luna, sa creasca frumosi si sanatosi 
Ciuf, multi ani inainte si asteptam poze
Alexandra mea doarme toata noaptea, nu pot sa ma pling (cam de la 11 la 6-7), insa ziua sta mai mult treaza si vrea sa o distrez non-stop
. Se intoarce singura pe burtica si ar sta in fund toata ziua, chiar nu ma mai inteleg cu ea daca nu o las cum vrea ea.
Am mai pus niste poze aici.
poze
Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)