Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
Buluci spune:
Ando, se facu tare frumos Nikita, parca e alt bebe!Mortale pozele de la tara!
Eu nu pot uita poza aceea "greieras botzos"!Zici ca e trucata!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
gabitaco spune:
vad ca nu prea are lumea timp de forumeala
fii-mea doarme, barbatu la scoala si eu ....pe net
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
www.dropshots.com/day.php?userid=125123&cdate=20060817&ctime=101750" target="_blank"> Mateea la mare
Buluci spune:
Miine fac zacusca!Mi-am copt azi vinetele, dar nu stiu citi gogosari copti sa pun la 3kg de vinete coapte?
Hilde, tu tre sa stii ceva!Da-mi si mie o reteta clara!
Iaca asa, am skimbat prefixul, 300 mesaje
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
gabitaco spune:
mai buluci se para ca numai noi 2 bantuim pe-aici.
Cu zacusca nu te pot ajuta ca mie mi-o face soacra 
www.dropshots.com/day.php?userid=125123&cdate=20060817&ctime=101750" target="_blank"> Mateea la mare
bianca_mo spune:
buna dimineata!23 august, unde e defilarea?
ce activitate pe forum!si zicea cineva ca nu-s cuminti bebeii...multzumim pt urarile de sanatate, deocamdata e bine...
cerealele si eu le arunc dupa o luna, asa scrie , asa fac...
sa aveti o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Hello-hello si de la noi!
Iacata ne-am intors pe meleaguri bucurestene aseara tarziu
.
La mare a suuuuuuper-suuuper, ne-a priit tare mult, Titi a facut baitze peste baitze, plaja, papat nisip, misunat prin nisip, prin apa, peste tot...
Am stive de poze, o sa le pun cand am timp.
Nu am citit nimik-nimik in urma, habar n-am ce ati mai scis, o sa recuperez dupa ce-mi organizez putintel casa. Sper ca sunteti toate ok, bebelacii la fel.
Va pupicesac, merg la treab, ca am garla.![]()
Pupiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">Filmuletze poznase
Varsta Sarah
gabitaco spune:
Am pus 3 filmulete cu Mateea la mare,la semnatura, pt cine are timp si chef sa ne vada.
Pozele un pic mai tarziu.
Meems multumim de aprecieri 
www.dropshots.com/new.php?userid=125123&cdate=20060818&cimg=0" target="_blank"> Mateea la mare
Madutza10 spune:
Noki bine ati venit!!
Fetele ,ai vostri bebei cat mai dorm ziua ?Ca Orlando doarme maxim o ora ,cite jumate de ora in doua reprize si in rest misuna ,ma chinui cite o ora sa-l adorm dar nu e chip!
Azi papam supa cu de toate si ficatel ,voi ce mai gatiti la pui???
Gabitaco,dulcica Mateea!!
Am intrebat si eu ieri ceva despre dinti dar nu mi-a raspuns nimeni :((( ,in cat timp tre' sa cresca definitiv ??Ca noua ne-am dat la 7 luni si ceva si inca sint micuti ,nu au mai crescut de ceva vreme ,stiti cumva de ce?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
madau spune:
Nici noi n-avem dinti...se pare ca suntem printre codasi![]()
![]()
Dar cred ca nu mai avem mult.
Cereale eu ii dau Mirunei numai odata pe zi la masa de fructe, asa ca iau numai cate o cutie si de obicei o consum cam in 2-3 sapt.
Am vb cu pediatra azi si mi-a zis sa-i dau 1 masa pe zi de Milumil 3, preferabil seara ca cica are si cereale in el si ii tine mai bine de foame. Asta ptr ca i-zm zis ca pitica mea mai nou la ora 6.30 e in picioare. Si nu mai adoarme la loc

. Sunt zombie
. Mai da careva Milu 3???????????????
Multumim ptr pupici, ma bucur ca v-au placut pozele.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze