Caut psiholg bun!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Cristina, ti-ai facut si niste analize?Poate si niste vitamine ti-ar prinde bine.Acum chiar ii propuneam sotului sa inceapa cu niste B-uri.Parca B6 e pt intarirea sistemului nervos.Si lipsa de Ca si Mg dau niste stari destul de ciudate.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by ali

Cristina, ti-ai facut si niste analize?Poate si niste vitamine ti-ar prinde bine.Acum chiar ii propuneam sotului sa inceapa cu niste B-uri.Parca B6 e pt intarirea sistemului nervos.Si lipsa de Ca si Mg dau niste stari destul de ciudate.

ali

Nu mi-am mai facut analizele de anul trecut. S-ar putea sa fie si asa ceva. De 2 ani incoace traiesc un stres continuu , chiar daca am fost plecata in vacanta nu am putut sa ma detasez deloc de ceea ce ma streseaza ...Poate ca ar fi bine sa imi fac si niste analize.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Cristina, eu te-as sfatui sa te duci si la un medic psihiatru, pentru ca eu cred ca ai nevoie si de un tratament anxiolitic, sa mai taie putin din starea asta a ta de incordare. Daca spui ca te multa vreme traiesti in stres asta e cauza si sunt sigura ca nici noaptea nu dormi ca lumea si asta nu face decit sa agraveze starea ta.
Ar fi bine sa iei si vitamine, B-uri si minerale Ca, Mg in special, asa cum ti-a spus si Ali.

Daca vrei mai multe info scrie-mi pe pm.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutza_c

Cristina, eu te-as sfatui sa te duci si la un medic psihiatru, pentru ca eu cred ca ai nevoie si de un tratament anxiolitic, sa mai taie putin din starea asta a ta de incordare. Daca spui ca te multa vreme traiesti in stres asta e cauza si sunt sigura ca nici noaptea nu dormi ca lumea si asta nu face decit sa agraveze starea ta.
Ar fi bine sa iei si vitamine, B-uri si minerale Ca, Mg in special, asa cum ti-a spus si Ali.

Daca vrei mai multe info scrie-mi pe pm.

sa nu ne pierdem speranta
danutza

Multumesc mult pentru sfaturi. M-am hotarat sa incep sa iau vitamine; s-ar putea sa fie si lipsa de vitamine vinovata intr-o oarecare masura de ceea ce mi se intampla.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Cristina, daca mai esti in cautarea unui psiholog scrie-mi PM. Abia acum am vazut subiectul. Este vorba de fata prietenei mele, o sa iti dau numele pe privat ca sa iti faci o imagine despre ea. Este cunoscuta in domeniu cu toate ca e tanara.

Mergi la inceput

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri!!
Miris m-am dus la cine mi-ai recomandat tu ...O tipa super!!!!!Multumesc mult!!

Rog moderatorii sa inchida acest subiect, daca se poate!!! Multumesc.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

Cristina, ma bucur ca ai inceput sa mergi acolo, sa dea Dumnezeu sa te ajute asa cum m-a ajutat si pe mine si l-a ajutat si pe copilul meu. Este intr-adevar un profesionist desavarsit. Iti doresc tot binele din lume.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miris_

Cristina, ma bucur ca ai inceput sa mergi acolo, sa dea Dumnezeu sa te ajute asa cum m-a ajutat si pe mine si l-a ajutat si pe copilul meu. Este intr-adevar un profesionist desavarsit. Iti doresc tot binele din lume.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Multumesc mult!! DE unde stii ca acolo m-am dus??
Stii ca m-a intrebat cine mi-a recomandat-o?? I-am explicat cum sta treaba cu forumul nostru....

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, in primul rand scuze ca ma bag si eu in discutie, dar am o intrebare.
Am deschis un topic alaturat deoarece cautam un neuro-psihiatru pediatru bun pt baietelul meu de 1,5 ani. Intre timp mi-a recomandat cineva sa merg cu baiatul si la un psiholog. Imi puteti recomanda un psiholog pt copii? Ma gandesc ca e destul de greu sa se inteleaga cu un copil de 1,5 ani, dar vreau totusi sa-mi vada puiul si sa-mi dea un sfat.
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Fetele, in primul rand scuze ca ma bag si eu in discutie, dar am o intrebare.
Am deschis un topic alaturat deoarece cautam un neuro-psihiatru pediatru bun pt baietelul meu de 1,5 ani. Intre timp mi-a recomandat cineva sa merg cu baiatul si la un psiholog. Imi puteti recomanda un psiholog pt copii? Ma gandesc ca e destul de greu sa se inteleaga cu un copil de 1,5 ani, dar vreau totusi sa-mi vada puiul si sa-mi dea un sfat.
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mie Miris mi-a recomadat pe cineva. D-na Iulia Pantozi.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput