Cum o feresc de soare?

Cum o feresc de soare? | Autor: adi69

Link direct la acest mesaj

Fetita mea de 1 an si doua luni,nuvrea sa tina pe cap nici palarie de soare,nici bandana ,nici nimic.Cum sa o feresc de soare cand mergem la plimbare?Nu stie c e ala carut,deci fara copertina,mergen pe jos sau in brate.M-am saturat sa-i pun palaria sau bandana pe cap din cinci in cinci minute.

Adriana mamicul Catalinei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Adriana, se gasesc niste umbrelute dragute care sefixeaza pe cap cu un elastic se poate sa-i placa si sa i se para interesanta...daca nu incearca sa-i distragi atentia atunci cand da semne ca vrea s-o smulga, arata-i ceva brusc, incet, incet, cu rabdare va trece dar in nici un caz n-o lasa fara ceva pe cap, poate face o insolatie si alte complicatii..la aceasta varsta merge distrasul atentiei...este greu, dar incet, incet, o sa treaca

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Cat a fost un pic mai rece a purtat pe cap o palariuta de blug.Acum de vre-o cateva zile nu mai vrea nimic pe cap.Cred ca de vineri de cand s-a incalzit afara mai tare.De atunci ma chinui cu ea ,eu pun,ea da jos.Cel mai mult sta 5-10 min. dupa care ...o luam de la capat.Am zis si eu ca poate cu timpul se obisnuieste,dar am deja cinci zile .Eu insist ca altceva nu stiu sa fac.Am sa caut si acea umbrelutza,poate i se va parea ,cel putin,amuzanta si o va accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

In primul rind de cite ori iesiti afara,poarta sau nu palariuta,intotdeauna pune-i crema antisolara!!! Cu cit mai mare grad de protectie! Eu am gasit cu protectie 50,nu-mi amintesc numele si e in camera lor.Acum se joaca singuri si nu vreau sa-i deranjez!
Despre palarioara,nu stiu ce sa spun,noi nu avem probleme si nu am fost nevoita sa caut solutii! Succes si o vara cit mai usoara!

Theodora, Alexandros, Yannis
LOVE U ALL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Leaga-i palariuta sub barbie, o sa faca scandal da-i trece. Si a mea face la fel si dupa ce vede ca n-o baga nimeni in seama si i-o pun la loc ori de cate ori o da jos, se lasa pagubasa. Mai, eu am mai auzit chestia asta cu carutul, cum adica o cari in brate? Nu-ti rupe spatele??? Si a mea are 14 luni si cand nu are chef de mers pe jos o pun in carut si sa stea acolo pana ii vine cheful. Oi fi eu mai a draculu'???

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Catalina nu prea stie ce e ala carut.Am purtat-o de la doua luni in cangur,si s-a invatat cu mine.Cand am avut si carut,dupa doua luni,plecam cu fetita in carut de-acasa si veneam cu ea in brate si cu carutul dupa mine.Nu am putut sa o invat in el.Imi trebuia ajutor cand plecam cu carutul de-acasa.Si-apoi s-a stricat repede si nu am mai luat altul.Opt luni am carat-o in cangur(portbebe) si dupa aia,cand a venit iarna si era prea imbodolita de nu mai incapea, in brate.Bineinteles ca abia ma mai tine spatele,am un inel deplasat de la sarcina si am si vre-o treizeci de kg.in plus dar pur si simplu nu am avut incotro.Cat ne-am chinuit cu carutul,si cat a mai plans de ziceai ca o omoram nu alta,si cat s-au mai uitat oamenii dupa noi pe strada,si totul in zadar.Am avut noroc ca a mers repejor,pe la sase sapte luni.
Cred ca pana la urma a fost ea mai a draculu' decat mine
si nu sant singura in situatia asta,mai cunosc cazuri...
Chiar,ma gandesc sa cumpar un carut sport pentru vara asta,voi ce ma sfatuiti?Daca-l cumpar degeaba?
Noi stam mult pe-afara,cum vine caldura venim acasa numai pentru masa si ptr. somnicul de la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Adriana, imi pare tare rau pt tine. Intr-adevar in Ro ma simteam ca un killer cand o mai lasam sa planga, asa se uita lumea dupa noi pe strada, insa aici e ceva normal, nemtii nu-i pupa in fund (pardon!) asa ca noi. F rar vezi parinti cu copii in brate. Asa ca m-am luat si eu dupa ei...
Noi am cumparat un carut mic si f usor in care s-a obisnuit repede, chiar ii place mai mult decat in ala mare ce a fost si pe post de landou. Se numeste buggy, sau carut-umbrela ca se face un pic mai mare decat o umbrela.
Apropo de palarie: azi, ca un facut, nu am gasit palaria care se eaga sub barbie si i-am luat una fara "legatoare". Dupa 5 sec a dat-o jos, i-am pus-o inapoi si am spus "las-o acolo" pe un ton mai ferm. A plans putin, o miorlaiala mai mult, am mers mai departe si dupa scurt timp a uitat de ea. Apoi tot dadea sa o atinga, ii spuneam "NU!" si o lasa in pace. Eu zic ca ei inteleg mai multe decat lasa sa se vada, chiar si la varsta asta.
Iti urez mult succes si asteptam vesti bune. Sa ai grija de tine ca nu-i de gluma cu spatele! v-am pupat. pa.pa.

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tina si tache parca ma vad pe mine. Hai ca m-ai facut sa rad.

echipa, www.desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Cred ca multi copii trec prin aceeasi faza la aceleasi virste. Si Antonia a facut exact la fel. Intre un an si 2,5 ani am folosit o "basmaluta" din bumbac colorata pe care i-o legam la spate. A avut avantajul ca fiind subtire, Antonia a acceptat-o mai usor, plus ca atunci cind batea vintul, nu alergam peste tot sa o recuperam.
Acum la aprope 3 ani, accepta palaria fara probleme, ba este chiar mindra sa o poarte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Salutare la toata lumea!!!
La fel si noi nu tinem palarie pe cap, dar ne straduim chiar foarte tare si se pare ca vom pricepe pana la urma!!
Iar de carut nu poate fi vorba ca nu mai sta de pe la 11 luni. Asta nici in premergator nu a stat decat vreo doua luni. De la 8 luni pana la 10 si ceva mi-a rupt mainile de "MERS" de manuta. Ei, am incercat zilele astea cu un carut al unei vecine (am zis sa nu ii iau altul de pomana - ca pe cel vechi l-am dat deja). Nu sta si pace buna. se zvarcoleste si se intoarce si e mai mare frica ca va ateriza langa el. Asa ca am renuntat si i-am luat o bicicleta. Si sta pe scaunel, tinandu-se cu manutele de ghidon, cand vrea, bineinteles, si desi nu ajunge cu picioarele la pedale, am legat-o cu o sfoara si o trag dupa mine.
Palariuta i-o pun si eu de o suta de ori pe cap si n-are decat sa urle daca ii face placere, ca eu sunt obisnuita!!!
Pupici la toti bebeii si sa va traiasca!

Alina si Andra

www.bebelus.com

Mergi la inceput

Mersi,fetelor de sfaturi.
Nu-mi era mie de oamenii care se uitau urat,imi era ca trebuia sa car si carut si copil.
Ne chinuim in continuare cu reasezatul baticutului sau a palariei pe cap.Trebuie sa cedeze,nu?

Mergi la inceput