Imi cer scuze ca ma bag si eu, cam pe langa subiect, e drept. Nu prea pot sa fac consideratii pe marginea artei (mai ales asa, la modul general :P), dar va rog eu frumos, lasati fetele dezbracate in pace, bine?
DeDe
Nu am simtit-o ca pe un afront!!! Mai ales ca nu e nimeni obligat sa aiba aceleasi gusturi ca mine( mie imi place muzica contemporana, sunt studenta la ...Compozitie!)
Fetele dezbracate...era o glumita! Si eu sunt constienta mai mult ca oricine ca impostura e in floare si ca asa numitele gaselnite sunt ingrozitoare.
Eu cred ca arta contemporana trebuie inteleasa la nivel de senzatie, ce mi-a transmis mie pictura, piesa de teatru sau muzica respectiva.Chiar daca suna ciudat, ratiunea nu prea are ce cauta aici, pentru ca mijloacele artistice folosite pentru a exprima continutul sunt inaccesibile publicului larg.Si asa si trebuie sa fie, pentru ca nu asta intereseaza, ci rezultatul final.
Si mai e ceva, oricat de avizat ai fi, starea in care esti cand asculti muzica de pilda e f. importanta, pentru ca poti avea anumite canale inchise daca ti-e prea somn sau ai probleme acasa.
Ideea mea era de fapt ca eu cunosc munca si straduinta care sta
in spatele iesirii pe scena, si atunci mi-e greu sa desfiintez complet pe cineva, chiar daca nu mi-a placut ce-am auzit.Insa publicul trebuie s-o faca, altfel nu s-ar decanta adevaratele valori.
Si aici e discutie lunga...Beethoven a fost aspru criticat...era prea violent, cam mitocan in saloane, muzica era prea agresiva...
Asa ca sa-i lasam pe snobi sa cumpere gaselnitele si sa ne vedem de treburi!!!
Sabina & Sofia Galagia