Sa-i spun sau sa nu-i spun???

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ai vazut ca pana la urma viata le-a aranjat pe toate?Nemernicul si-a primit "pedeapsa",ea a aflat singura ce specimen are langa ea si tot ea va decide ce va face in continuare.Tu nu poti acum decat sa o sustii,sa-i ridici moralul si sa o faci sa vada partea buna a lucrurilor.

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hazul,gand la gand cu bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Ai vazut ca pana la urma viata le-a aranjat pe toate?Nemernicul si-a primit "pedeapsa",ea a aflat singura ce specimen are langa ea si tot ea va decide ce va face in continuare.Tu nu poti acum decat sa o sustii,sa-i ridici moralul si sa o faci sa vada partea buna a lucrurilor.

Care pedeapsa?!?!?!? Ca doar omul a zis clar ca asta vrea sa se intample, sa afle nevasta-sa!!!!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

O astept astazi sa vina, el a venit dimineata la noi ca sa ne roage sa-l sprijinim caci acum cand si-a dat seama ce va urma crede ca nu poate trai fara ea...ca ce am discutat ieri eu cu el erau aere de macho...i-am spus ca o voi sustine moral pe ea, caci el s-a distrat, "a diversificat",culmea plangea...dar nu pot sa mai cred nimic din ce spune, va fi hotararea ei ce va face cu el si cu viata lor.Noi le vom oferi cat vom sti suportul moral ca prieteni caci nu putem sti daca il iarta cum se va comporta nemernicul dupa aia.Cred ca ea trebuie sa se hotarasca,mai ales caci printre lacrimi ea mi-a spus ca el ar fi incercat "anumite chestii care nu se fac in cuplu"si ea a refuzat...cum poti sa mai ai un astfel de prieten cand am fata in familia mea care are 18 ani si afli ca sotul prietenei tale e un tip imprevizibil "modern",cu diverse apucaturi...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Doina, din pacate esti cam intre ciocan si nicovala. Incearca sa actionezi ca un arbitru (chit ca ea e prietena ta si stii ca el a calcat stramb), nu tine partea nimanui si lasa-i doar pe ei sa se lamureasca cat mai exista intre ei si daca poate fi salvata casnicia lor.

Claudia

o carte pentru un copil-si tu poti ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Doina, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul femeii cand a gasit-o pe "cealalta"... presupun ca aceea stia de situatia lui, ma uimeste cata nesimtire a avut sa vina sa "doarma" in casa ei...
La problemuta cu "anumite chestii care nu se fac in cuplu" m-am gandit de la inceput ca au fost motivul pt care el a cautat satifacerea lor in alta parte... desi multi barbati declara senini ca au inselat doar pt "diversificare" cum spunea si el .
As fi curioasa cam cati ani are ea, presupun sub 30. Ar fi o usurare dupa parerea mea sa divorteze..stiu ca au avut un trecut probabil frumos dar de asemena sunt curioasa daca e prima oara cand o insala.
Acum intr-adevar depinde de ea... cat despre voi, e normal sa va gandit si la fata voastra, nu sunt genul conservator dar exista mereu anumite limite fata de ceilalti. intre "modernism" si inselat e o uriasa diferenta.
Sa-i ajute Dumnezeu as faca asa cum e mai bine pentru prietena ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Atata timp cat el a spus ca nu o iubeste si nu a iubit-o niciodata si nu mai pui ca a adus amanta in casa lor.... asta spune totul... ea nu merita asa ceva; merita sa fie iubita, sa isi gaseasca un sot care sa o merita si care sa-i ofere copilul mult dorit! Nimic in lume nu e mai pretios decat un copil, pe care din pacate sotul infidel nu i l-a putut oferi nici natural, nici adoptat!!! E dur, dar e purul adevar si ea trebuie ajutata sa constientizeze ca are de ales intre o viata implinita in viitor si una de chin langa un om care o va injosi in continuare!!! Eu cred ca totusi ea banuia ceva de a venit acasa pe neve....

Ajuta-ti prietena sa faca alegerea cea mai buna pentru ea si pentru viitorul ei!!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Daca divorteaza nemernicul o sa se distreze...o sa fie happy...voi asta vreti? Mai bine sa stea maritata cu el sa-l chinuie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tare prost trebuie sa mai fie tipul... no offence. Aproape ca ii dau dreptate lui Guestus. Adica intai declara senin ca asta vrea, sa afle ea, si pe urma plange in pumni cand isi da seama ca il asteapta vremuri cam "incomode". Si-a facut-o cu mana lui!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by Guestus
sa-l chinuie....

Pai n-auzisi ca domnu' emancipat acum plangea? Dovada ca barbateii sunt in mare procent copii. A avut fructul oprit, acum cine sa-i mai spele/ calce/ gateasca lui in timp ce papa mere? Cred c-a avut o revelatie majora azi noapte dupa ce si amanta prinsa dormind i-a dat papuceii

Mergi la inceput