Sa-i spun sau sa nu-i spun???
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Clover spune:
Ce soc pe capul ei. Sa descoperi asa ca ti-ai luat o jigodie de barbat. Ce puerili sunt uneori barbatii cand pentru 2 pozitii in plus o aduc pe alta in patul tau.
Eu imi doresc foarte mult sa-l dea afara din casa si sa divorteze, ca sotul ei nu e barbat.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Amely spune:
Nu e vorba ca nu e barbat, poate o fi, dar unul extrem de prost
(asta in cazul in care nu a premeditat sa se intample EXACT asta, iar lacrimile sa fie intr-adevar de crocodil, iar atunci ar fi diabolic
)
Guestus, ma bucur ca ti se pare distractiv... ti-ai luat cumva si pop-corn in fata PC-ului?
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
O rugaciune care sa o spuna prietena ta...poate ajuta
RUGAGUNEA SOTILOR UNUL PENTRU ALTUL
Doamne, lisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Cela ce ne-ai invatat ca totdeauna sa ne rugam unul pentru altul, caci asa vom implini legea Ta si ne vom aratat vrednici de mila Ta, cauta cu indurare si pazeste pe sotul meu (sotia mea), pe care mi l-ai daruit (mi-ai daruit-o) si a petrece impreuna pana la moarte.
Daruiegeste sanatate si deplina intelepciune, sa-si poata implini datoridle sale dupa voia si poruncile Tale.
Fereste-l (-o) de ispitele pe care n-ar fi in stare sa le poarte. Intareste-l (-o) in dreapta credinta si in dragoste desavarsita, ca sa lucram impreuna faptele bune si sa tocmim viata noastra dupa sfintele Tale asezari si porunci.
Ca a Ta este stapanirea si puterea in veci. Amin!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
tocmai cand voiam sa-mi dau si eu cu parerea,uite caum s-a rezolvat problema!!
adica cum a aflat si ce soc teribil o fi avut biata fata!
acum ca faptul e consumat,ca una care intr-un fel sau altul m-am lovitv de unele chestii comune cu acest subiect,o prietena adevarata nu poate ascunde ceva atat de important!ceva legat de casnicia unei prietene ,de viata ei in fond!!!
asta nu inseamna ca te bagi in viata altuia,ca daca esti prieten cu cineva esti deja bagat in viata celuilalt!
sigur,conteaza felul cum spui,ce spui,aici sunt de acord ca nu poti sa trantesti asa direct:"stii,sotul tau te inseala!", dar faptul ca tu stii ceva si te faci ca ploua eu consider ca persoana aceea nu-mi e prietena adevarat,poate doar amica.....
eu as fi vrut sa stiu,ca sa stiu ce masuri sa iau cu viata mea,cu casnicia mea....poate gaseam o modalitate sa mai salvez ceva,sau poate din contra o taiam scurt cu individul,dar sa plutesc asa in incertitudine sa cred ca am o casnicie supe,un sot care ma iubeste(ca banuiesc ca se facea ca o iubeste!!!!-cum fac de altfel toti cei care inseala!!!)si apoi sa ma trezesc ca-l gasesc cu una in patul nostru.....mare minune ca fata asta sa nu fie facut ceva ...doamne fereste!!!
Guestus si rugaciunile astea au efect pt. cine crede.....
pt. cine vrea salvarea lui Dumnezeu!!!
oamenii iau calea vrajitoarelor mai degraba dat cale alui Dumnezeu.....ca aici nu vine ce vrei tu,ci ce vrea El!
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
andora spune:
Guestus azi imparti rugaciuni pe forum?
Doina, eu cred ca nici un mai conteaza foarte mult motivul pt care domnul a deviat.... mie mi-e foarte clar, barbatii care prefera diversitatea sunt incurabili, ceilalti sunt mai raruti sau atat de intelepti si norocosi incat sa gaseasca si sa-si creeze din sotie potentiala amanta.... el cred ca a ales, insa prietena hotaraste. Din nou.. Doamne-ajuta !
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Prietena mea are 29 ani,astazi a venit si nici nu a vrut sa discute cu el!Nu a banuit nimic s-a intors caci trebuia sa ia o reteta mamei sale , am aflat astazi si uitase cardul ei acasa...cealalta era dezbracata in pat, dormea...peste tot erau haine aruncate pe jos...sampanie desfacuta in sufragerie...a plans mult,dar el nu era de gasit...telefon inchis...ea a plecat la tara!incerc sa vorbesc cu ea la telefon si plange continuu, nu poate nici macar sa vorbeasca...
bita doina
Si n-a sculat-o pe cocota din patul conjugal ? nu i-a facut nimic ? doar a plins si a plecat ?
Mik.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sofia_misicu/sofia_misicu.jpg)
sofia_misicu spune:
Ingrozitor! Nu vreau sa pun paie pe foc, dar cred ca situatia s-ar fi putut evita daca intra mai devreme la banuieli. Una e sa aflii din surse sigure ca te inseala si una e sa vezi cu ochii tai. E un soc ingrozitor. De data asta, faptul ca nu i-a spus din timp a fost o dovada mai mare de egoism. Nu e vina Doinei, nu avea de unde sa stie ca o sa se ajunga aici , da acum si ea va trebui sa dea niste explicatii. Eu nu as ierta pe prietena mea buna daca as afla ca mi-a ascuns asa ceva si m-a pus in situatia de a da ochi in ochi cu adevarul "gol golut".
In ceea ce il priveste pe barbat: e un sub om si nu merita nici o iertare. Doar uitare.
Doina, nu te supara pe mine, stiu ca ai avut cele mai bune intentii. Sper sa nu se intoarca impotriva ta. Trebuie sa o sustii iar de data asta, sa nu o lasi sa cedeze. Mi se pare absurd, daca tii la prietena ta sa nu o ajuti sa inteleaga. Asta nu inseamna ca daca ea se va intoarce la el sa nu continui sa o sustii. E treaba ei, dar tu ai auzit exact ce mentalitate are barbatul ei si acum esti implicata direct in mizeria lor. Nu mai esti un simplu observator.
parerea mea.
Numai bine
Nuka si Mama la Nuka
Elise spune:
doina,
cam asta mi s-a intimplat si mie, dupa o relatie de 6 ani.
Dar vezi, fiecare om reactioneaza diferit, eu n-am plins deloc. Insa mi s-a sters orice gand.
Am coborat si i-am asteptat in parcare - in mashina, cu farurile stinse si cu piciorul pe acceleratie.
SI cind au coborat am asteptat sa ajunga EL in dreptul meu si am apasat pedala blana.
L-am ratat... a sarit in laterala.
Am lovit mashina de perete.
Am intors si am plecat... cu radiatorul spart, bara din fatza atirnind dupa mine...si sufletul gol.
Imi pare bine ca a avut prezenta de spirit.
Si n-a fost nevoie sa imi arunce mama chiftele dupa gratii.
Dar din momentul ala nu mi-a mai pasat.
Nici de el, nici de noi...nici de ei...
Cred ca nici acum nu a realizat ca am intrat in casa si i-am vazut.
Probabil a ramas cu impresia ca am innebunit subit, intr-o seara, si asa s-a terminat.
Accidentul a fost un shok care m-a scos din alt shok.
Prietena ta... o sa-si revina.
O sa isi plinga povestea de dragoste, si o sa-i treaca. Nu poti decit sa fii alaturi de ea. Asta-i tot ce poti sa faci. Sa o asculti. Si nu o asmuti impotriva lui - las-o sa il uite.
Elise
doinabita spune:
Toata ziua astazi am fost la ea ,la tara.I-am spus ce vazusem in decurs de doua saptamani, ca nu stiam ce sa fac?ca nu stiam cum sa-i spun, ca l-am chemat in acea zi...sa vorbesc cu el si tot ce mi-a spus el...La o ora dupa ce am vorbit eu cu ea a aparut el...cu masina...cu amanta de mana...cu pretentii fata de ea ...sa-si ea ce e al ei ca el se muta cu "doamna".Am ramas mute!!!proaste...ieri plangea si azi?...i-am spus prietenei mele sa hotarasca ea daca mai vrea sa vorbeasca cu mine sau nu!mi-a spus ca daca i-as fi spus nu ar fi crezut asa ceva despre el...si as fi vorbit degeaba, ca avea incredera oarba in el...nu stie cum sa faca acum?sosirea lui cu "doamna"a fost un soc pentru toata lumea...va voi spune ce a hotarat ea...deocamdata a venit acasa, i-a dat totul lui afara din casa...si sufera ...Cand iubirea doare...
bita doina