spionajul in cuplu
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zouzounaki/zouzounaki.jpg)
zouzounaki spune:
dar computerul acela ce are?arunca-l draga mea pe geam,fa-l tandari...ca daca nu lucreaza cu ce bani sa-si ia altul?ca daca cu vorba buna nu merge...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danutza_c spune:
Draga Georgiana, chestia asta e aproape incurabila si nu merita sa-ti piezi timpul cu el. Crede-ma ca stiu ce spun, din proprie experienta.
Fostul facea la fel, doar ca el se ducea la servici si nu vroia sa ma lase pe mine sa am job (asta e alta poveste). Ce vreau sa-ti spun e ca nu ai reusesti sa schimbi nimic, doar o sa mai treaca niste timp si tu ai sa te adincesti in stres si frustrari. E o adictie ca si jucatul jocurilor de noroc sau drogurile. Si din pacate are si alte conotatii...
Esti tinara, ai viata inainte. Nu merita sa iti pierzi timpul cu el. Sunt perfect de acord cu Ramona: el facea chestia asta si inainte de a se insura cu tine, doar ca a ascuns foarte bine.
E chiar pacat sa iti irosesti viata linga un asemenea barbat, care se complace in aceasta situatie in care tu muncesti si aduci bani in casa si el sta acasa, se uita pe net si sta pe mes toata ziua si te minte in fata.
doinabita spune:
Lacat la calculator...nu pot sa inteleg cum un barbat de 35 de ani nu munceste?ai discutat cu el despre asta?ii place sa fie intretinut?sa-l spionezi nu e o solutie caci daca are tupeu in el poate sa minta si cu dovezile in fata...oricat l-ai iubi trebuie sa discuti serios cu el nu are rost sa te chinuiesti tu sa suferi si el sa stea pe net toata ziua ...ia masuri cu el pana nu e tarziu...esti tanara viata e inainte si cred ca facea si inainte de a va casatori asa ceva nu e recenta treaba!
bita doina
Aamu spune:
quote:
Originally posted by georgiana06
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri,incurajari, sfaturi.
Ceea ce am mai spus,situatia asta tine de ceva timp si am stat mult si m-am gandit pana ce am ajuns la concluzia ca vreau sa il confrunt cu ce face, sa nu mai imi zica doar ca mi se pare mie. Vreau sa vad ce mai zice atunci cand ii arat negru pe alb.
Buna ziua, fetelor!
La mine a fost usor de spionat, am activat doar istoria mesajelor pe msn pentru ca banuiam ceva si la fel..mi se parea mie.. Eu mergeam la cursuri si el statea acasa pe net. Eu n-aveam bineinteles loc pe net niciodata..La inceput am fost destul de naiva sa cred ca discuta, are "viata sociala". Cand am deschis istoria mesajelor m-am ingrozit! Nu ajunsese inca la cyber sex dar era pe aproape.
Plecase doar sa cumpere ceva de la magazin.. Cand s-a intors l-am asezat langa mine la calculator si i-am citit cu voce tare toate convorbirile lui cu diferite fetite..
Aproape ne-am batut..pentru ca se inrosise, era supernervos si incerca sa le stearga in timp ce eu i le citeam..Dar cum cred ca niciodata nu ma vazuse asa nervoasa n-a avut curajul sa "intinda coarda". N-am tipat, am fost doar foarte rece si dura. Asa ca a trebuit sa asculte (citite de mine)toate convorbirile lui cu diferite "donsoare" si presarate cu comentariile mele ironice. Fetele dealtfel n-aveau nici o vina pentru ca el le spunea ca e "single". Am gasit si poze cu ele dand un search pe .jpg.
L-am iertat dar n-am uitat.. Si n-a mai facut. Cel putin de doi ani. Dar mai spionez si acum cateodata. Pentru ca pentru mine inseamna ca m-a inselat atunci.
Oricum activarea istoriei mesajelor a fost metoda banala de spionare, dar cum il stiam ca e cu capul in nori mai tot timpul m-am gandit ca poate merge..Si a mers.
Acum nu stiu cat de "prins" e al tau sot, georgiana06, in toata chestia asta cu netul.. S-ar putea, daca intelege ca te pierde, sa renunte la tanti Pussy de pe net. Fii ferma si fa-l sa inteleaga ca te pierde.
Pentru mine e grava treaba asta cu net-ul. E la fel ca si cand l-as gasi in tandreturi la o terasa. S-ar putea sa fiu paranoica, dar asta sant.
Eu inteleg ca vrei sa-i arati ca nu te poate duce de nas.
Numai bine!
Elena
Adrianai spune:
Georgiana, eu zic sa o asculti pe Elise. Si sa acuti subiectul ei,legat de acest lucru. A gestionat foarte bine situatia.
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Yasmine/Yasmine.jpg)
Yasmine spune:
Am avut si eu unu d-asta, o sa apara in curand povestea mea aici, cind o va scrie Witchie, ca eu nu sunt in stare.
Detalii despre keylogger si cum se foloseste pe PM.
Problema e ce vrei sa faci cind stii? Poti sa iei o hotarire dinainte? Ai posibilitatea sa te descurci fara el? Vrei sa te descurci fara el?
>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/
![](images/user_man.png)
pareja spune:
eu as avea o alta idee. poate pt ca sunt barbat stiu cum il poti prinde....
ia intr-o seara un vin. aseaza-te langa el si adu vorba de sinceritate, fantezii ascunse ale fiecaruia, comunicare. incepe tu cu ceva ca sa-i dai curaj. apoi cand intra in joc poti sa-i marturisesti ca ti-ai descoperit tendinte bi. ca esti bi-curioasa. ca te deranjeaza ca el sta la agatat pe net singur si ca ai vrea sa participi si tu. sa purtati acele convorbiri impreuna cu fetele. poti sa-i zici ca tot scandalul de pana acum a fost din gelozie pt ca vrei si tu sa stai seara cu el pe net. iti garantez ca va accepta. iti va arata singur toate pozele, mesajele, fetele, adresele, convorbirile etc. si va spera ca veti invita una din ele la voi.....
in continuare sunt doua variante:
1. poate descoperi ca-ti chiar place si ca asta va rezolva toate problemele, deveniti prieteni. in final nu trebuie sa faci nimic mai mult decat primul pas spre comunicare (chiar daca incepi cu o minciuna);
2. descoperi ca nu-ti place dar ai aflat tot ce ti-ai dorit.
mariana_1976 spune:
Georgiana, www.kmint21.com/keylogger/" target="_blank">AICI ar fi un free version de keylogger.Poate depista si de pe Messenger.
Ti-am citit povestea si mi-am adus aminte de cineva intr-o situatie destul de asemanatoare cu a ta.
Inteleg ca doresti sa-i prezinti dovezi ca stii cu ce se ocupa,dar dupa mine,nu ar avea rost fiindca el oricum e constient ca TU TI-AI DAT DEJA SEAMA.
Uneori tinem la persoane care nu ne merita.Daca esti totusi hotarita sa ramai cu el,spune-i care ar fi conditiile tale.
Ce-ar zice oare daca l-ai anunta ca il parasesti?(nu stiu care e exact situatia voastra,dar eu l-as testa cu o afirmatie de genul asta).Daca tine cu adevarat la tine,va renunta la aceste obiceiuri neplacute.Daca nu...dragostea este un sentiment reciproc si fara aceasta reciprocitate nu se poate.
just my 2 cents...
numai bine iti doresc
Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus
mariana_1976 spune:
Ce fel de sistem de securitate aveti? Ai posibilitatea sa folosesti calculatorul ala cind el nu stie? Poti dezabilita sistemul de securitate pentru un timp si cred ca va anunta doar ca sistemul de securitate nu este in functiune.
Daca ai posibilitatea sa folosesti citeva ore calculatorul cind nu este el prin zona,nu mai ar fi nici o problema...Altfel ar trebui sa instalezi si un alt program si daca cumva se prinde,sa joci aceeasi carte a inocentei ca si el:ai downloadat "din greseala".
Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus