Copiluti de mai-iunie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 17
andutzy spune:
Numai ciudatenii. Pana acum intram cu Internet Explorer si nu mai mergea sa vad nici un link. Am intrat acum cu Opera, merg linkurile, dar deschis cu Opera nu se vede glow-ul de la nici un nume, babygirl-portocaliu, Laura-verde, eu rosu si tot asa...nu mai inteleg nimic!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:

quote:
Originally posted by monu
Beatrice, cum mai e cu bubitele?
Monu, pai la fel sunt... Ma mananca de-mi vine sa iau un linguroi sa ma scarpin... Si mai au si lichid ca-mi vine sa le iau pe toate la stors
... Dar ma gandesc ca apoi voi face bube si ma abtin.. Luni facui programare la doctor... Sa vedem ce-oi avea...Andutzy, bravo Dragos... felicitari!
acuma vine momentul candf o sa te tii dupa el!Noi am fost cu bunicii azi la un parc de distractii si am venit franti. Alex in trei secunde a adormit cu burta in jos... Ca asa doarme el... Si nu a zis nici pîs... De regula ne pupam de noapte buna... Acuma a uitat!
Va pup, o seara super!
Beatrice, mami de
Alex pifoswww.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
monu spune:
Aurasa, Corail, eu iau thromoboass cu mult inainte de a ramane gravida iar clexane fac din saptamana 4.
Corail, imi pare rau ca la tine tratamentul nu a avut efect. Nu am auzit de medicamentul acela. Subiectul mai exista dar nu prea mai scrie nimeni.
Fran pai daca stiai mie de ce nu mi-ai zis ca e fetitza?
Flori bb al meu e inca micut si nu il simt in fiecare zi.
La noi a fost o seara asa si asa. am fost in afara Buc la o petrecere. Alexia a fost cuminte dar la intoarcere a fost un cosmar. A inceput sa urle si sa se arcuiasca de spate. Si urla de am crezut ca imi lesina in brate. Nu era plans era urlet. Si nu parea de durere. Am sunat nasa sa ii zica de deochi si s-a linistit in 10 minute si a acceptat sa o tin si in brate. si.... dupa 2 saptamani de nesomn asta noapte a dormit linistita fara sa se mai trezesaca plangand. iar de dimineata am mutat-o la noi si a dormit pana acuma! E ceva ciudat in toata povestea asta si nu inteleg ce!
va pup si we placut.

15+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Buna !
Monu-ba pardon,o sa caut mesajul din decembrie-cred-, inainte sa plecati la socrii- in care ti-am zis ca am visat
ca tu anuntai prima(aici n-am nimerit-o) ca esti din nou
si e fetitza. Mafalda, maica, Mafalda...![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Florentina G spune:
Salutare!
Ce faceti, cam liniste pe aici.....
Aseara incepusem sa scriu la un mesaj dar nu am mai apucat sa-l si trimit.
Aurasa, bun venit in clubul
! Sarcina usoara si sper sa-ti gasesti un pic de timp sa ne mai spui si noua ce faceti!
Fran, ma bucur sa te vad activa din nou!
Beatrice, ai ajuns la doctor cu bubitele? Ce era pana la urma?
Elisor, ce-i cu tine de nu ne mai scri nimic?
Loreen, ai intrat iar in blide si n-ai timp de DC?
Monu, fetitele sunt mai cumintele in burtica bag seama. Imi aduc aminte ca pe Maya o simteam cum misca ca lumea abia pe la 30 de saptamani. Lasa ca e bine, bucura-te de liniste cat mai ai ocazia!
Astazi e mult mai bine afara! Ideal pentru plimbare! Astept sa se trezeasca Maya si o luam si noi din loc!
Pupici pentru toate!
Tina
23+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
andutzy spune:
Florentina, cum de zici tu ca e bine afara? am venit transpirati amandoi din parc si nervosi din cauza asta....E o umzeala si o cladura parca mai rau decat inainte de ploaia de azi noapte
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Ne mai tineti minte!?!
Am reusit sa citesc ce ati mai scris, norocul meu este ca nu ati fost prea active.
Noi sintem bine, toti patru, nu mai sintem raciti, dar inca mai tragem de pe urma gripei pe care am avut-o, pentru ca eu cred ca de data asta a fost gripa, peste care cel mai usor a trecut, suprinzator, Agata. Ea care racea prima si cel mai grav. Poate s-a imunizat si ea, in sfirsit, dupa 3 ani de la intrarea in colectivitati. Cu calculatorul nu am rezolvat si nici nu stim cind se va rezolva, de fapt inca nu am rezolvat cu nimic si nici nu am gasit cine stie ce solutii sa punem lucrurile cit de cit la punct. Ca intotdeauna, banii sint marea problema. Dar ne straduim!
Tudora s-a acomodat la gradinita fara nici o problema, sta 3 ore in fiecare zi si maninca prinzul cu copiii, o iau si doarme acasa de prinz intre 1 si 3. Nu-mi vine sa cred cit de repede a inteles ce inseamna gradinita. Ma uit la ea, e atit de micuta si stie ce are de facut. Ajungem la 10 la gradinita, chiuie numai cind vede gardul gradinitei, se duce singura exact in locurile unde stie ca e ceva de facut - descaltat de incaltamintea de afara, pus cea dinauntru, la chiuveta pentru spalat minutele, apoi se duce la joaca. Eu las prinzul si ce mai am si apoi ii spun sa vina sa ma pupe, ca mami pleaca... vine, ma pupa si apoi imi spune baaaiii sau paaaa... si pleaca. Nu a plins pina acum nici macar o secunda. Cind ma intorc la 1 sa o iau, se bucura atit de mult cind ma vede si stie ca am venit sa o iau... vine, ma pupa, ma ia de mina si ma trage spre usa de la iesire, si spune baaaaiiii, dar de data asta la copii si la educatoare. Alte chestii noi pe care le face: kk la olita (si aici lucrurile s-au petrecut fara probleme, cind ii vine spune ccc si se screme si se duce la usa de la baie, o pun pe olita si gata. Urca scarile de la tobogane singura si isi da drumul fara nici o frica. Daca gaseste vreun obiect periculos prin casa sau pe afara, mi-l aduce si imi spune nu-nu. Dupa ce termina de mincat, spune gata si ia farfuria cu amindoua miinile si mi-o intinde (mie sau educatoarei), daca se joaca si nu mai vrea spune gata si imi arata sa pun jucaria la loc daca e sus, o pune singura daca e undeva mai jos... Isi alege hainele cu care vrea sa se imbrace si refuza daca nu-i place ceva sau, probabil, daca stie ca nu se simte bine in ele. Stie sa-si sufle nasul!!! Adica eu ii pun servetelul la nas si ii spun sufla si chiar sufla. Ma mir, pentru ca la Agata asta a fost una din stresurile mele, si la trei ani inca o mai chinuiam cu pompita. Si ce ma surprinde cel mai mult este ca nu face nimic ca moft, adica e suparata sau plinge numai daca are un motiv foarte serios. Sincera sa fiu, am si uitat cum plinge, e atit de matura, de cuminte si chiar inteligenta as putea spune, ca mi-e foarte drag sa o cresc. Daca as sti ca mai fac unul ca ea, miine ma pun pe treaba. Acum, nu zic ca Agata a fost un copil problema, dar atit de greu a inteles si a lasat de la ea in unele privinte ca sa ajungem la o relatie normala cit de cit, si inca se mai intimpla acest lucru... ca Tudora pentru mine e antidotul la statul cu Agata.
Oricum, abia acum ma simt o mama linistita, calma, echilibrata si stapina pe situatie. Am asa senzatia ca am gasit calea spre amindoua fetele mele si relatia cu ele a intrat pe fagasul cel bun.
Agata a terminat gradinita! Ieri a fost ultima zi, de fapt mai mergem si luni intr-o vizita ca sa-si ia ramas bun de la toti. Luni voi sta cu amindoua acasa, ca si gradinita Tudorei e inchisa. Si marti e prima zi de scoala! Nu-mi vine sa cred ca e atit de mare! Bine, ca nu e clasa I, dar tot scoala e! Am emotii si vad ca si ea are. E a treia oara cind schimba tot colectivul si trece de la educatori la profesori. Am vizitat scoala inca o data, chiar imi place cum arata, e extrem de curat si e foarte intima, numai buna pentru 5-6 ani, poate chiar si clasa I, dar tot trebuie sa gasim o solutie sa mearga la o scoala si renumita ca fiind buna. Deocamdata sint multumita ca o stiu in siguranta si e la 3 minute de casa. Inca nu ne-am hotarit in privinta acitivitatilor, mai vedem...
Atit despre noi, am pus citeva poze www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">aici.
Cum spuneam, am si citit ce ati scris...
Adina si Lucas, si eu va dau dreptate in privinta unor parinti si romani. Am si eu exemple o gramada. Adina, ca si tine, si eu am intervenit o data, in Romania, cind o mamica si-a articulat baietelul de nici doi ani, in Herastrau. Baietelul cazuse si cum plouase, bineinteles ca s-a facut tot din cap pina in picioare. Ea tocmai ii spusese sa stea sa-l tina de mina, el nu si nu, si cind a cazut, l-a luat efectiv la bataie. Si nu a fost o palmuta peste pampers, ca asa nu m-ar fi deranjat ce facea. Dar a inceput sa-i dea palme peste cap, urechi, copilul a cazut si ea continua sa dea. Sint sigura, ca nu erau chiar palme grele, adica sper din tot sufletul, dar gestul... Ma rog, m-am dus la ea si i-am spus ca o inteleg ca e nervoasa si depasita de situatie (si chiar o intelegeam) , dar sa fie atenta cu datul peste ureche, ca eu am o verisoara care are o ureche afectata pentru toata viata de la o palma data de tatal ei cind avea doi ani (si e adevarat!). S-a potolit si a incercat sa-l potoleasca si pe pusti, care urla din rasputeri.
Denisa, sper ca ai rezolvat deja problema cu mine. Iti doresc sanatate multa!
Aurasa, felicitari pentru bb2! Sa ai parte e o sarcina usoara si un bebelus sanatos! Va doresc la toti sa treceti cu bine peste inceput, pentru ca fiecare dintre voi, mai ales Catalin trebuie sa invete sa-l iubeasca pe proaspatul membru a-l familiei. Si sa fie ce va doriti, ca nu va doresc sa fiti in situatia noastra, asa cum frumos a spus si sotul Florentinei si cum gindeste si sotul meu, inca nu ne-am linistit, parca tot am mai vrea si asta pentru ca nu avem si un baietel!
Gabitzam, sanatate lui Andrei! Sper sa se faca repede bine!
Beatrice, si tie la fel! Am citit ce probleme ai cu bubele, cred ca e tare nasol sa le vezi pe tine. Sper sa scapi cit mai repede de ele!
Fran, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ce e cu tine...
Vad ca OlgaT nu a mai scris... nici OlgaM, nici Pisik... si multe fete nu mai scriu de mult. Eu nu scriu ca nu am de unde si cind prind, ia uitati-va ce rapid recuperez. Sper sa aiba si ele un motiv intemeiat si legat doar de partea tehnica, nu de alte parti mai sensibile decit un calculator.
Va pup si va doresc numai bine. Pina simbata viitoare nu cred ca pot sa va mai citesc sau sa va scriu. Chiar daca voi avea calculator bun, voi intra tot simbata dupa ce incep scoala, ca nu voi mai avea timp in timpul saptaminii.
Va doresc o saptamina buna si lipsita de probleme!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Noi am fost azi plecati din Copenhaga, ne-am dus sa vizitam resedinta unde a stat Hamlet, cica... O nebunie de Palat... Peisaje de vis pe langa palat sa tot fotografiezi. Am vrut sa trecem si in Suedia cu Vaporul insa nu aveam pasapoartele cu noi, desi vroiam... Dar am zis ca poate maine! sa vedem daca tine vremea cu noi!
uitati si voi pozele, sa vedeti ce frumusete!
HELSINGOR
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
patriciaRO spune:
Florentina, cu bubele luni ma primeste. Pana atunci ma scarpin de zor... mama lor!
Care vine sa ma ajute?![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
denisa73 spune:
Mamicutelor,mai traiesc inca.Nu v-am mai putut da semn de viata si imi cer scuze,dar am avut dureri ingrozitoare.Acum insa mie mai bine si parca se duc si efectele metotrexatului.Va pupic pe toate si va multumesc ca mi-ati fost alaturi!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze