Copiluti de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nu v-ati trezit?
Ce pot sa ii dau daca totusi sunt dureri de dinti? Nurofen sau Nevralgin?

15+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monule, eu ii mai dau 5ml de Nurofen cind mi se pare ca e agitat si plange de la dinti.

Andrei e cu mucii pina la brau, a fost tati cu el la doctor ieri. Ii dau Ospamox, Stodal, Ambroxol, ca si tuseste destul de uratzel. Vibrocil de pus in nas cind si cind.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Fetele, va dau o veste buna

Aurasa o sa mai aiba un bebelus, o fratioara pentru Catalin! Ea ne-a scris mai rar, dar stiu ca ne urmareste. Noi am mai vorbit pe YM.
Draga mea, felicitari, ma bucur pentru tine foarte mult, si sper sa-ti dea Dumnezeu o fetita, sa ai pereche cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Buna dimineata,
felicitari Aurasa, sanatate multa tie si la bebe.
Gabitzam, dar nu-s cam multe medicamente? sanatate multa. cu AC cum stati? ca asta da raceli din astea.
Monu si noi avem modelul asta de 4 nopti, sunt .. vai mama!! cu somnul. da la mare si la munte a dormit baiatul toata noaptea acu il apuca plinsul si mincatul noaptea. la mare a fost super bine cu el, a mincat bine si a si dormit excelent si ziua si noaptea, o vrea iar la mare?????

denisa
sper din tot sufletul ca vei lua decizia cea mai buna pentru familie si in primul rind pentru Cristian, am intrat un pic la un alt topic si am citit ce scriau fetele, nu pot sa-ti spun decit ca le admir enorm pentru ce fac. cred eu ca acolo au spus mai mult decit ti-as fi spus sau gindit eu vreodata. au un suflet extraordinar de mare, si o putere si dorinta care pe mine personal m-au facut sa le admir si respect.
daca ne iei pe fiecare in parte, pentru toate sau pentru majoritatea, in timp s-au umplut pahare, fiecare din noi, a trait o drama sau tragedie, ca asa e viata asta! dar am gasit puteri sa ne ridicam si sa continuam. cind avem un copil, viata nu ne mai apartine, apartine lui, si lui ii suntem datori inca din momentul in care n-il dorim.

Mergi la inceput

Raluca, sint aproape sigura ca e de la aerul conditionat. Ca altfel nu ii dau nimic sa manince sau sa bea rece de la frigider. Si pepenele il incalzesc putin inainte sa-i dau. Si stiu ca si bona are grija lui.
Dar transpira foarte tae, mai ales cind doarme. Si au fost noptile astea turba de calde, cind recunosc ca am mai dat drumul la AC. Iar Andrei nu suporta sa fie invelit cu nimic.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Multumesc Gabitza pentru urari!
Nu am mai intrat de un secol! Voiam acum sa culc bebelachele, dar vad ca i-a fugit somnul. S-a ridicat in picioare si a inceput sa danseze pe una din melodiile de la Cutiutele muzicale. Ca asta ascultam toata ziuaL Cutiute, Bimbam si Clopotelul magic.
BB 2 e pe drum si ma lasa sa ma ocup de Catalin (adica nu am greturi, dureri, oboseli si altele de-astea). Sunt foarte fericita ca as zbura daca as putea.
Pupici si mai vorbim

Aurasa si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gabitza, sanatate multa lui Andrei. Nasol pe caldurile astea sa racesti.

Aurasa ma bucur nespus de mult ca vine si la voi barza. Tot acelasi tratament?

15+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna Monu! Inca nu, doar ThromboAss 50 de 3 ori pe saptamana
O sa mergem peste 2 sa[tamani cu echo si vedem daca se schimba ceva. Eu am facut Clexane din saptamana 19 in sarcina trecuta. Oricum analizele au iesit foarte bune

Aurasa si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Aurasa, felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara!
Cred ca si tu faci tratament pt sindromul de hipercoagulare, nu? Mai exista topicul asta pe forum? Ca eu l-am cautat si nu l-am gasit!
Monu, tu mai faci tratament la sarcina asta pt sindrom?
Pe mine de data asta( am pierdut o sarcina in iunie anul asta) nu m-a ajutat tratamentul facut, desi la sarcina cu Sophia a fost cu succes si am putut duce pana la capat sarcina!
Doctorul mi-a spus ca la sarcina urmatoare imi va sa un medicament in plus, Leukonom! Voi ati auzit de medicamentul asta?
Nici eu nu mai stiu ce sa cred ce zic doctorii!!

corail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

pupam pe toata lumea!!!

noi am fost pana la urma la aqua magic. pozici aici. nu am mai reusit sa o scot din apa. dar eu raman la parerea mea: nu isi merita banii. intr-adevar la babypool copilutii se distreaza chiar daca nu inteleg ei mare lucru.

fetele din cta imi pare rau ca nu am venit ieri. dar am ajuns acasa pe la 5:30 de la balaceala si gaga nu dormise toata ziua. in concluzie s-a culcat si s-a mai trezit la 9:00. a fost rupta la cata alergatura a tras.

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Mergi la inceput