Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Am uitat sa va spun ca am mai adaugat niste poze la semnatura, la 6 luni.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Daniel si sa aduci numai bucurii la mami si la tati.

Giova ma bucur pentru voi ca v-a iesit asa cum v-ati dorit , de rochie e pacat ca s-a rupt ca era super faina.Apropo de CASA DE PIATRA(daca vrei il trimit pe sotul meu sa-ti faca , ca se pricepe) iti mai urez si eu inca o data si sa aveti parte numai de bucurii toata viata .
Fetele pana una-alta v-am pupat ca tre sa mai citesc din urma si sa-i dau papa la Iarina.

la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

ali, e bine cu Iarina. Arata bine si e o dulceata de fetita.
Si noi mergem joi la vaccin. Sper sa n-o doara prea tare ca nici ea nu stie sa plinga mai mult se alinta.
Ce ai pregatit pentru cazul in care face febra ? Tot Eferalgan supozitoare ?
papa din nou sau face mofturi ?
Pupici

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

irinatunza pai i-am pus un supozitor cand am ajuns acasa si daca imi face febra ii dau panadol siropel sau ii bai pun un supozitor.Sa aveti bafta la vaccin si sa nu va doara.Cu papica cam rau ca nu prea vrea sa papa numai cate putin si nu pot sa ii fac un program cum papa ea putin ii tre mai des si asa ca asa facem.Poate se va schimba si ea candva si o sa ii pot face un program.
Voi cum sunteti cu papica? si ce papati? cu lapticul ai incercat cu ti-am spus?

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare secta!!!!
Am aparut si noi plimbaretii....
GIO..CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!Abiaa stept sa te vad miresica!!!Ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit!Cum s-a comportat Marco???
Cit despre socri...bine faci..si eu am acelasi stil..direct la sursa vars...
MIRA ,Maraki...sa va traiasca micutii crestini!!!
Cris..nu mai zice de doua ori..ca acus ne vezi la Buzau...
Ali...ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin...Cit despre febra..si Dari mi-a facut...eferalganul a traiasca!!!
Mire...cum mai esti fata???
URSU..SORRY PENTRU INCIDENTUL CU CARNEA...Auzi..tu te duci la munca??Sau am inteels eu aiurea????
Monica..bine ati revenit de la Moneasa!!!Cum e Di???
Descarc pozele..si le dau anutei sa le puna..dar nu promit in seara asta ..cel mai sigur tommorow...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Mira..imi pare rau de incident...
Auzi..uite aici un link..poate te ajuta...desi banuiesc ca stii tu tot ce trebuie...
http://www.omfm.ro/w3c/detail.php?cat=3&scat=9&art=60

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Multumesc fetelor,....eu zic ca-i frumoasa ca doar e a mea, dar cand va aud si pe voi ma umflu in pene,hai ca-s modesta ......ce mai toti sunt frumosi!!!
da, Cristina,cam asa sunt toate bisericile la evanghelici cam ca cele ale baptistilor si pendicostalilor la noi, asta era si recent renovata!
Nico, merci mult, de maine ma apuc sa fac sapaturi...doar n-o s-o las chiar acum balta, !!!
Miri o chema Selin, eu am scris in foaia de la maternitate Selina, dupa ce sa nascut a venit o asistenta sa ma intrebe cum e ca sotul a zis Selin....aici sunt multe fetite botezate asa....si a ramas asa, daca imi pica fisa mai repede i-as fi pus Celine, sau cel putin Seline dar eram de 5 min iesita din operatie.....si cum pana in ultimul moment sotul meu sustinea sus si tare ca e Philipp, nu s-a prea putut discuta cu el....

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Selin la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

seara buna!
ALINA,sar'mana de urari,pupici la iarinuta sa nu o doara piciorusul.e tare frumusica,are niste ochii...
ANASOL,superbe poze,si se vede ca v-ati distrat din plin.
MARAKI,se vede ca i-a placut lui fratelo in cazan,se vede pe fetisoara lui.
GIO,pai nu esti in luna de miere?mai ai timp si de DC?
MIRA,tare dulci copilasii tai,ma bucur ca selin a fost cuminte cu toate ca a facut buf intr-o zi asa importanta
MIRI,super pozele cu flori,iar bruno e un dulcic
NICO,si ma rog pe unde v-ati plimbarit?eu sunt mai bine ,sar'mana de intrebare.
azi am asteptat 5 ore in spital ca sa vina un medic care habarn-avea(ii explica altul care-i diferenta intre abces si flegmon)si sa-mi zica ca arata TARE BINE ABCESUL SI CE BINE CA E DESCHIS SI SUPUREAZA.si eu intreb,pai cat sa stau cu el deschis ca mi s-a urat si e tare incomod.si el imi raspunde PARA SIEMPRE(pt totdeauna).si apoi vrea sa ia un bisturiu sa-l deschida si mai mult ca e aproape inchis,iar eu am sarit de pe masa ca nu vreau acum.in concluzie am o noua programare pt 4 septembrie cu cel care m-a operat,seful serviciului de chirurgie...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Cristina Cati km sunt pana la Buzau? No sa nu crezi ca nu am discutat cu Nico despre invitatia ta. Si vezi ca s-ar putea sa venim, nu noi doua, ci toti 6, si daca ma supar vin si cu cateii (glumesc). Stai sa se mai racoreasca si mai vedem.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

TOANCA,SPER sa nu-l chinuiasca dintisorii rau pe micutz
MONI,DAr ce de specialitati a mancat dia,credc ca s-a lins pe botic.pup mancacioasa mica.iar tu ai activitate tare faina la munca
MIRA,revin la tine sa-ti spun ca-mi pare rau ca nu ai reusit cu munca,dar nu te lasa.o sa vezi ce mare satisfactie o sa ai cand vei lucra in domeniul tau,mai ales ca iti place banuiesc.
BEE,DIANA,BOMBO,COSMI,DENISA,ETC PE UNDE SUNTETI FETELOR?
va pup si mai ales bebeii scumpi

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput