Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 20
toanca spune:
Fetelor, pai ieri la mine in casa erau 31 de grade.
Mi-e frica sa mai dau drumul la AC, pentu ca am tras o luna cu el.
Mi-a racit, a facut rosu-n gat, l-au bagat pe antibiotic, a facut reactie la antibiotic, dupa care mi-a facut candida intestinala din cauza antibioticului.
Dupa cate am tras cu el, nu mai dau drumu la aer.......
Nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu!
Asa ca saracu' nu prea are de ales.
Il schimb de 5-6 ori pe zi ca transpira...
Dar medicul mi-a zis clar: DACA NU-L MAI VREI BOLNAV CONSIDERA CA NU AI AC!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasol spune:
toanca f bine faci ,nu-i mai da drumul ca e periculos,noi nici la masina nu folosim
anasol si david-andrei(06.01.2006)
toanca spune:
La masina nici nu mai vrobesc ca nu dau drumu.
Cand am plecat la munte, am plecat cu noaptea-n cap sa nu ne prinda caldura
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
LunaNoua spune:
Neatza gagici !!
Janina, super faza cu suzeta. M-a pufnit rasul citind-o ![]()
Moni, mai povesteste-ne ce a facut Dienutza, ca tare sturlubatica mai e ! 
Maraki, felicitari pentru botez !!! Sa va traiasca printisorul ! 
Cat despre noi, am fost prin plimbari ... am copt vinete in gradina la buni ... din astea plicticoase. Puiuca mica o ingerasa, ne-a lasat sa ne facem treaba, nu a zis nici pas. Azi am redecorat bucataria....cu zacusca. Pe aragaz, gresie, pereti, tavan, masina de spalat... tot... ca sa se asorteze
Cel putin avem zacusca pentru la iarna, si pentru in concediu, ca noi inca il asteptam. Saptamana viitoare abia plecam. ... ufff ca nu mai vine odata...
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
LunaNoua spune:
Ah, si apropos de fetita cuminte. Noi anul asta nu am avut nici o zi de liniste, ca sa doarma si Daria in liniste. Stiti ca ma tot plangeam de manele, apoi de bormasini ( si-au pus prin scara termonpane si centrale .. si etc ... mutat pereti ) apoi ... au reamenajat stradutele dintre blocuri, au refacut trotoarele, bordurile, etc, toata ziua utilaje, picamere, tiuieli. Dar stati sa vedeti acu in ce situatie suntem !!! Spatiul verde de langa bloc, il transforma in parcare. Eu stau la parter, deci...rezulta...escavatoare, picamere, masini de asfaltat si alte chestii zgomotoase... la 5 m de geamul meu 

. Imi tremura peretii, geamurile, scaunul de sub mine si tastatura !!!!!! De neuronul meu .. nu mai zic nimic. Daria in schimb... ce ziceti ca face? Doarme !!!
, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
anasol spune:
ieri dav nu avrut sa mannce decat f putin din fructe,la legume nici atat,si am facut greseala de a-i da cu forta,el saracutul strange din gurita sa nu-i dau,da io ca vaca si mi-a vomat la sfarsit tot ,nu mai fac asa,daca nu vrea sa manance , sa nu manance sa bea apa pana o face broaste in burta.azi in schimb i-am dat fructele mai reci si le-a mancat chiar cu placere,numai sa nu-mi faca ros in gat,ce sa faca pe caldura ,n-are omu chef de mancare
anasol si david-andrei(06.01.2006)
miraklucker spune:
Giova CASA DE PIARTA, multa sanatate sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete la in prima zi.
.....eu sunt intotdeauna intarziata!
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
miraklucker spune:
....si acum cate ceva despre noi!
Ieri a fost botezul lui Selin....o sa pun si poze (nu prea multe ca nu am)....slujba deci si botezul trebuiau sa se tina afara la un castel cu o gradina tare fumoasa dar a plouat de ne-a stins, abia dupamasa pe la 6 cand plecau musafirii am reusit sa facem opoza afara la noi in curte.....binenteles ca nici acasa n-am putut sarbatori afara. A fost frumos, la evanghelici merge repede, nu ii baga cu totul in apa, le face doar semnul crucii de trei ori pe frunte cu apa sfintita....Selin i-a tras niste zambete de dadeai pe spate la popa de fiecare data, a fost tare cuminte in biserica si la restaurant, a dormit putin....e asa de dulce cand e obosita, face o mutra imbufnata de-i atarna buchitele, nu mia poate sa reactioneze...asta bintenteles daca o ti in brate!
In rest....mai bine nu va povestesc, .....eu nu am primit aprobarea de la farmacistul cantonal sa lucrez, sunt taaaare necajita si profund dezamagita de tara asta...
cica sa-mi trimit actele la minister sa le verifice aia, si sa mi le echivaleze, ceea ce eu nu cred ca vor face! trebuie sa-mi traduc din nou toate actele si firma le va trimite la Berna......sunt tare pierduta, mi-am dorit asa de mult.....ce sa zic, sa fim sanatosi si sa ne intelegem, ca de foame nu murim.....dar tot as fi vrut
Saptaman asta sunt ocupata, miercuri il serbam pe David cu prietenii, vineri noaptea plecam in concediu.....azi am fost la primarie si mi-am luat hartiile pentru cetatenie....si pe alea trebuie sa le trimit la Berna.
Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
asteryaro spune:
Hop si eu...
La nunta a fost super, totul a mers struna, de la cap la coada. Ne-am distrat pe cinste. Bebe a fost cuminte acasuta. Ieri am fost la ciorba de potroace. O sa pun poze (ce am facut cu aparatul meu, dar nu sunt de la nunta propriu-zisa). Restul pozelor le asteptam.
Razvan se joaca tare bine cu un balon de 20.000 lei
Este pur si simplu fascinat de el.
Tatiana, ce bine ca maqi intri. Mai spune-ne ce fac scumpeii si fetita.
Giova, CASA DE PIATRA! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult!
Maraki, sa va traiasca micul crestin!
La multi ani bebeilor sarbatoriti in aceste zile, cat n-am mai intrat.
Nicol si AnaS, pai eu chiar am vorbit serios sa veniti si la Buzau. Pe bune. Ia supuneti la vot si decideti. Ca eu la voi... slabe sperante sa ma pot deplasa.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
miraklucker spune:
Selin, e cumintica, mananca bine, de vreo 3 zile am instalat-o in scaunel cu noi la bucatarie nu-i mai placea in scaunel pe jos!!! nu sta in fundulet, se tine bine pe picioare, se rostogoleste ca o minge....ieri dimineata inaite de botez a tras si o tranta buna din patul lui David.....eu sunt de vina ca ma pus-o cam la picioarele patului, eu cu toti langa mine, il imbracam pe David cand bufffff.....a adormit rapid plangand dar n-a patit nimic
.
Acum -sa trezit, vrea si ea sa butoneze, ma duc sa-i fac pranzul, am facut pentru noi o supa de pui cu carofi o sa-i dau si ei din aia.....de dimineata a mancat fructe cu cereale de s-a umflat, o piersica cu jumatate de banana dar mare, un pumn de afine (mi-a cules soacra-mea de la munte) si vreo 3 lingurite pline ce cereale.....nu stiu unde intra atat, ar mai fi mancat dar s-a terminat!
.....pe seara incerc sa mai si citesc cate ceva, am ramas restanta.....adevarul e ca n-am chef de absolut nimic

Mira mami de DAVID
(15.08.2002), DARIA
(20.11.2004) si
SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI