Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
pisoi3 spune:
Eu nu prea pot sa dorm de caldura, e o caldura de nu se poate, fir-ar sa fie de canicula
Asa ca bantui pe net.
GIO, ma bucur ca ai avut o nunta superba, asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost! Ti-am zis eu ca va fi super si sunt convinsa ca ati fost cei mai frumosi miri.
URSULICA
, ma crucesc, sunt dusi socrii tai, pe bune, nu le au pe toate acasa, ma indoiesc ca s-ar fi stricat carnea in frigiderul tau, si mai ales asa de repede, si eu mai tin carne in frigider dar nu se strica in doua zile. Asa ca nu stiu ce sa zic, daca ti-au dat carne stricata pentru Raisa sunt nebuni

Of, io in locul tau le-as zice ce carne buna mi-au dat si le-as sugera ca data viitoare sa o pastreze pentru ei, ca la asa oameni, asa carne![]()
Ce-am descoperit eu, apropo de carne: bebe al meu nu vrea carne de pui, nu ii place si pace. Azi i-am dat carne de vita cu legume si a mancat in disperare, aceeasi reteta ca pana acum doar ca nu era carne de pui ci de vita, asa ca de acum incolo nu ii mai dau carne de pui, adevarul e ca eu cand simt miros de carne fiarta de pui ma apuca greata
Asa ca am descoperit de ce e grevist, se pare ca detesta carnea de pui, aia e, ii dau vita de acum incolo, peste mai tarziu si o sa incerc cu carnea de pui mai incolo, poate o accepta. Daca nu, aia e.
Gata, acum ma duc sa incerc sa dorm, ca e super tarziu, iar o sa fiu maine super obosita, fir-ar caldura sa fie
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
anasebe spune:
Ursu Ce pot zice despre socrii tai?! Trebuia sa gatesti carnea aia si sa le duci mancarea lor! S-o manace ei! Saracul Tino, imi inchipui ce prost i-a cazut faza asta.
Moni Bine ai revenit. Mi-ai lipsit. De abia astept sa vorbim. Bravo Dianei ca se ridica in picioare!
Anda La noi e invers. Lui fii-miu nu-i place carnea de vita!
Anasol Bine ca ati gasit cazare intr-un tarziu. Cat despre plans....cunosc...descarcare nervoasa....asta e.
Mirela Pai nu prea mai am cu ce sa ma laud. Tibi si-a redescoperit limba si atunci sta tot timpul cu ea scoasa pe afara. Si-a imbogatit si el vocabularul si zice: daidaidai sau lailailai sau darli, darli si cateodata chiar bebe. E simpatic. Il cam chinie dintisorii si atunci 90% din timp e marait, asa ca nu mai zic de nervii mei. Sufar cumplit ca e asa de cald afara, ca nu putem iesi la plimbare...poate, poate se schimba odata vremea. Cand vine vorba de masa de legume, ma apuca spaima...figuri, chestii... I-a placut supa de cartofi vad, asa ca azi ii mai fac o tura
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasol spune:
neata buna fetili
s-a starnit un vant la iasi,cred ca o sa ploua,au anuntat si astia ploi torentiale 2 zile,dar sa ploaua odata sa se mai racoreasca ca ne-a incins prea tare soarele asta
david s-a foit toata noaptea ,cred ca de la caldura ,l-a mai piscat si nus ce ganganie,of
anasol si david-andrei(06.01.2006)
toanca spune:
Neata fetelor.
Sa va spun minuatia: lui fimiu ii dau 3 dinti deodate.
Pe cei de jos ii are, iar acum se vad deja lopatarii si un canin...........
irinatunza, eu il dau cu crema de la sanosan.
Foarte buna, nu s-a iritat deloc.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasebe spune:
Toanca 3?!!!!! Vai de Matei! E clar ca vine repede si al 2-lea canin!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
monica70 spune:
No ceau secta
!
De azidimineatza m-am omorat cu munca la birou,adica am ajuns la zi cu lectura 
Vad ca e cam pauza pe aici!
Am zis ca va mai raspund si eu da mi s-au amestecat toate in cap
mai ales ca m-am culcat pe la 2 azinoapte 
Asa ca las pe alta data!
Ce sa va mai zic,cred ca si Dianei or sa ii iasa is cei de sus ca e tot cu degetele si alte cele prin gura si chiar avea o tona de saliva zilele trecute.Plus ca se cam simte tare,dar cred ca doar unul-doi eventual.Tot e bine ca ii are pe cei de jos cu care musca la greu.Tzazti stie cel mai bine
Mai ales cand nu vrea laptic ... musca de nervi daca incerc s-o fortzez 
Am uitat sa va zic ca a papat si iaurt Danonino pe acolo,mama ce e ii mai place si nu stiu de ce au facut cretinii aia asa micutze portiile ca cu doua deodata numai ii deschid pofta saracutza!
Vad ca multe au probleme cu papica...noi doar cu kg ![]()
Apropo si de dea au zis multe ca ce mica e !
Dar era acolo un baietzel cu doua saptamani mai mic,era mai lungan un pic dar... mult mai siluet!
Pe langa el,Diana chiar parea grasuna!!!!!!! Si l-a si speriat odata cand i-am pus fatza in fatza,ea a strigat de bucurie ca vede un bebe si ala s-a pus pe oracait un-doi! In rest s-au inteles bine,n-am apucat sa le fac poze ca ei au stat doar 2 zile si bebeii aveau programe cam diferite,cand unul dormea ,celalalt era treaz si invers.Si el nu voia sa pape si bea doar ceai
Plus ca nu "vorbea",n-avea dinti inca, dar umbla in premergator
,dar cu picioarele sucite rau,dupa cum am vazut
In rest era frumusel foc,cu ochi albastri si o freza de punkist ![]()

Iau o pauza
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
oachi_79 spune:
Buna ziua si de la noi. Si noua ne-a crapat din nou gingia si asteptam sa iasa si cel de-al doilea incisiv. Se vede dar nu se simte inca.
Apropo, voi cita brinzica le dati pe zi? Din cit lapte?
Oana si
Razvan-Stefan
toanca spune:
da, anasebe, 3 deodata!
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
monica70 spune:
I-am cumparat Dianei de prin zona o pisicutza de plus care miauna,o omida verde care canta "call me baby"
,un ciocanel (isi mai da si in cap
),o orga cu melodii - deja stie sa apese pe ea
... ce mai, doar pe ea am stricat banii pe acolo! Dar macar s-a distrat cu ele ... sa vedeti ce tremura cand a auzit omida,nu stia cum s-o prinda mai repede in bratze ! 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
anasebe spune:
Oana Eu nu ii dau zilnic branza. Mai degraba ii dau iaurt. Si ca sa fiu sincera nici nu mai dac branza in casa. Mi-e lene. Oricum nu-i place asa ca-i cumpar branza fagaras (d-aia cu smantana.....da, da nu e voie stiu) si i-o dau cu cereale sau fructe, caci altfel tot nu o papa.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
tiberica fara frica